Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104166"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-01-17"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-06 09:09:38"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "d2b427a5-5917-438d-8a99-7dea293c2f1b"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5686607)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9206) "Comfortabel familiehuis nabij Breda en Bergen op Zoom 

Een huis kan op veel manieren comfortabel zijn. Vanwege de ligging. Bijvoorbeeld met de natuur om de hoek en tegelijkertijd stadse voorzieningen binnen handbereik. Of vanwege de extra’s die het huis zelf heeft. Zoals een grote tuin en een zwembad, voor dat vakantiegevoel aan huis. Of extra badkamers, zodat het ’s ochtends nooit dringen is bij het opstaan. Dit fijne familiehuis aan de Robijndijk in Roosendaal heeft het allemaal. 

Elke dag een vakantiegevoel ervaren, maar dan thuis. Om dit te creëren hoef je hier aan de Robijndijk eigenlijk niets meer te doen. Kom thuis en geniet meteen van het comfort dat dit huis biedt. Comfort dat al op de oprit begint met de elektrische poort die gestaag opent. Niet dringen voor een parkeerplek, maar alle ruimte om één of meerdere auto’s te parkeren. Vervolgens gaat u naar de entree en komt u in een ruime hal met vide waar zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de meterkast (13 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en een aparte groep voor het opladen van elektrische auto’s) bevinden.
Geen voorbijrazend verkeer, maar rust. Want hier woon je aan een doodlopende straat. Geluid komt van de vogels of van de buurman die een praatje maakt. En hoor je de wind door de bomen? Voor een boodschap rijd je naar het nabijgelegen winkelcentrum en na het eten sluit je de dag af met een wandeling door de bossen van landgoed Visdonk. Genieten!

Woonkamer met schuifpui naar de tuin en eigentijdse keuken 
‘Gezellig’ is misschien wel een eerste gedachte wanneer je de woonkamer binnenloopt. Over de gietvloer, die beneden heel fraai in alle ruimtes doorloopt. Draai in het zitgedeelte maar eens een rondje. Wat valt op? De open haard. Altijd een fijne sfeermaker. De ramen. Wauw, wat een licht. Open ook de schuifpui om te ervaren hoe het voelt als ‘binnen met buiten in verbinding staat’. De tuin is nu nóg meer een verlengstuk van de woonkamer. Een klein beetje verstopt, is de speelkamer. Heb je de deur gevonden? De ruimte is momenteel in gebruik als speel-/gamekamer, maar is vanwege de grootte en de lichtinval ook een heel fijne studeer- of werkplek. Van de woonkamer aan de achterzijde van het huis lopen we via het eetgedeelte naar de keuken. De ruimte is open, maar het stukje muur naast de gangdeur zorgt voor een subtiele visuele scheiding. In de eigentijdse landelijke keuken komen hout en design op een mooie manier samen. Kook je hier, dan ontbreekt het je overigens aan niets. Van een combioven-/magnetron, oven en inbouw koffiezetapparaat van Siemens tot een Amerikaanse koelkast als fraaie blikvanger. Een Quooker en een inductiekookplaat met ‘BORA downdraft systeem’ (kookplaat met afzuiging) zorgen voor extra comfort tijdens het koken. 

Eerste verdieping met vier slaapkamers en twee badkamers 
Terug in de hal nemen we de trap naar boven. Hier op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet gecreëerd. De masterbedroom ligt aan de achterzijde van het huis en heeft mooi uitzicht op de tuin. Open op een mooie zomerochtend de ramen en je krijgt meteen zin in een frisse ochtendduik in het zwembad. De kamer heeft airconditioning en kenmerkend voor dit slaapvertrek zijn de inbouwkastenwand, een extra inbouwkast en een badkamer en suite. Deze badkamer heeft een inloopdouche, een meubel met twee waskommen en een toilet. ‘s Avonds met slaperige ogen vanuit de douche zo het bed in stappen is toch luxe? De tweede slaapkamer aan de achterzijde van het huis is iets compacter qua formaat, maar nog steeds lekker ruim en tevens voorzien van airconditioning. Er is genoeg plek voor een tweepersoonsbed, een bureau en een vaste kast. Ook aan daglicht geen gebrek met een onder andere een groot hoog raam dat zicht geeft op de achtertuin. De twee slaapkamers aan de voorkant van het huis zijn eveneens ruim, hebben een prettige hoeveelheid daglicht en zijn voorzien van vaste inbouwkasten. Wie hier slaapt, deelt de tweede badkamer op de overloop. Dit exemplaar heeft een ligbad, een regendouche en een meubel met twee wastafels. Niets zo fijn als dubbele wastafels tijdens de huiselijke ochtendspits…

Nieuwsgierig naar waar de CV-combiketel en de mechanische ventilatie zijn ondergebracht? Neem dan nog even de vlizotrap naar de bergzolder. Vanwege de hoogte en de ruimte én de aanwezigheid van een raampartij, kunt u hier gemakkelijk al uw spullen kwijt. 

Fraaie tuin met zwembad en een aparte praktijkruimte
‘Save the best for last’, ‘let the peak end rule’ of zonder onnodig Engels: bewaar het beste tot het laatst. De tuin. Zorgvuldig aangelegd met gebruik van zichtlijnen en verschillende materialen is naar de tuin kijken al een feestje. De tuin is weliswaar groot, maar geeft ook een gevoel van privacy. Onder andere door de omliggende hoge bomen. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd, zodat je op elk moment van de dag wel ergens geniet van de zon. Of schaduw. Onder één van de platanen of onder het overdekte terras. Na een middagje zwemmen in het verwarmde zwembad neem je hier plaats voor een verkoelend drankje of lekkers van de barbecue. Gezellig natafelen kan tot in de late uurtjes heel behaaglijk en gezellig met de houthaard aan. Even opfrissen? Daarvoor gebruik je de douche in het poolhouse, welke tevens is voorzien van een toilet en wastafel, ideaal! We verlaten de tuin om tot slot een kijkje te nemen in de kantoor-/praktijkruimte. Een fijne plek met een keukenblok, een apart toilet, aparte CV-combiketel en airconditioning, waar ongestoord een beroep aan huis uit te oefenen is. 


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met een gietvloer; de 1e verdieping met een houten vloer.
- Er is een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig.
- De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen. 
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9488) "Comfortabel familiehuis nabij Breda en Bergen op Zoom

Een huis kan op veel manieren comfortabel zijn. Vanwege de ligging. Bijvoorbeeld met de natuur om de hoek en tegelijkertijd stadse voorzieningen binnen handbereik. Of vanwege de extra’s die het huis zelf heeft. Zoals een grote tuin en een zwembad, voor dat vakantiegevoel aan huis. Of extra badkamers, zodat het ’s ochtends nooit dringen is bij het opstaan. Dit fijne familiehuis aan de Robijndijk in Roosendaal heeft het allemaal.

Elke dag een vakantiegevoel ervaren, maar dan thuis. Om dit te creëren hoef je hier aan de Robijndijk eigenlijk niets meer te doen. Kom thuis en geniet meteen van het comfort dat dit huis biedt. Comfort dat al op de oprit begint met de elektrische poort die gestaag opent. Niet dringen voor een parkeerplek, maar alle ruimte om één of meerdere auto’s te parkeren. Vervolgens gaat u naar de entree en komt u in een ruime hal met vide waar zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de meterkast (13 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en een aparte groep voor het opladen van elektrische auto’s) bevinden.
Geen voorbijrazend verkeer, maar rust. Want hier woon je aan een doodlopende straat. Geluid komt van de vogels of van de buurman die een praatje maakt. En hoor je de wind door de bomen? Voor een boodschap rijd je naar het nabijgelegen winkelcentrum en na het eten sluit je de dag af met een wandeling door de bossen van landgoed Visdonk. Genieten!

Woonkamer met schuifpui naar de tuin en eigentijdse keuken
‘Gezellig’ is misschien wel een eerste gedachte wanneer je de woonkamer binnenloopt. Over de gietvloer, die beneden heel fraai in alle ruimtes doorloopt. Draai in het zitgedeelte maar eens een rondje. Wat valt op? De open haard. Altijd een fijne sfeermaker. De ramen. Wauw, wat een licht. Open ook de schuifpui om te ervaren hoe het voelt als ‘binnen met buiten in verbinding staat’. De tuin is nu nóg meer een verlengstuk van de woonkamer. Een klein beetje verstopt, is de speelkamer. Heb je de deur gevonden? De ruimte is momenteel in gebruik als speel-/gamekamer, maar is vanwege de grootte en de lichtinval ook een heel fijne studeer- of werkplek. Van de woonkamer aan de achterzijde van het huis lopen we via het eetgedeelte naar de keuken. De ruimte is open, maar het stukje muur naast de gangdeur zorgt voor een subtiele visuele scheiding. In de eigentijdse landelijke keuken komen hout en design op een mooie manier samen. Kook je hier, dan ontbreekt het je overigens aan niets. Van een combioven-/magnetron, oven en inbouw koffiezetapparaat van Siemens tot een Amerikaanse koelkast als fraaie blikvanger. Een Quooker en een inductiekookplaat met ‘BORA downdraft systeem’ (kookplaat met afzuiging) zorgen voor extra comfort tijdens het koken.

Eerste verdieping met vier slaapkamers en twee badkamers
Terug in de hal nemen we de trap naar boven. Hier op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet gecreëerd. De masterbedroom ligt aan de achterzijde van het huis en heeft mooi uitzicht op de tuin. Open op een mooie zomerochtend de ramen en je krijgt meteen zin in een frisse ochtendduik in het zwembad. De kamer heeft airconditioning en kenmerkend voor dit slaapvertrek zijn de inbouwkastenwand, een extra inbouwkast en een badkamer en suite. Deze badkamer heeft een inloopdouche, een meubel met twee waskommen en een toilet. ‘s Avonds met slaperige ogen vanuit de douche zo het bed in stappen is toch luxe? De tweede slaapkamer aan de achterzijde van het huis is iets compacter qua formaat, maar nog steeds lekker ruim en tevens voorzien van airconditioning. Er is genoeg plek voor een tweepersoonsbed, een bureau en een vaste kast. Ook aan daglicht geen gebrek met een onder andere een groot hoog raam dat zicht geeft op de achtertuin. De twee slaapkamers aan de voorkant van het huis zijn eveneens ruim, hebben een prettige hoeveelheid daglicht en zijn voorzien van vaste inbouwkasten. Wie hier slaapt, deelt de tweede badkamer op de overloop. Dit exemplaar heeft een ligbad, een regendouche en een meubel met twee wastafels. Niets zo fijn als dubbele wastafels tijdens de huiselijke ochtendspits…

Nieuwsgierig naar waar de CV-combiketel en de mechanische ventilatie zijn ondergebracht? Neem dan nog even de vlizotrap naar de bergzolder. Vanwege de hoogte en de ruimte én de aanwezigheid van een raampartij, kunt u hier gemakkelijk al uw spullen kwijt.

Fraaie tuin met zwembad en een aparte praktijkruimte
‘Save the best for last’, ‘let the peak end rule’ of zonder onnodig Engels: bewaar het beste tot het laatst. De tuin. Zorgvuldig aangelegd met gebruik van zichtlijnen en verschillende materialen is naar de tuin kijken al een feestje. De tuin is weliswaar groot, maar geeft ook een gevoel van privacy. Onder andere door de omliggende hoge bomen. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd, zodat je op elk moment van de dag wel ergens geniet van de zon. Of schaduw. Onder één van de platanen of onder het overdekte terras. Na een middagje zwemmen in het verwarmde zwembad neem je hier plaats voor een verkoelend drankje of lekkers van de barbecue. Gezellig natafelen kan tot in de late uurtjes heel behaaglijk en gezellig met de houthaard aan. Even opfrissen? Daarvoor gebruik je de douche in het poolhouse, welke tevens is voorzien van een toilet en wastafel, ideaal! We verlaten de tuin om tot slot een kijkje te nemen in de kantoor-/praktijkruimte. Een fijne plek met een keukenblok, een apart toilet, aparte CV-combiketel en airconditioning, waar ongestoord een beroep aan huis uit te oefenen is.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met een gietvloer; de 1e verdieping met een houten vloer.
- Er is een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig.
- De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(6942) "Ground floor: An electric gate opens onto the driveway, where you can park several cars. You can then head to the entrance and enter a spacious hallway with mezzanine which provides access to the fully tiled washroom (with wall-mounted toilet and hand basin), fuse box (13 single-phase circuits, 3 earth leakage circuit breakers and 1 main switch), utility room, kitchen and living room. You can also reach the 1st floor from here. The spacious living room is very atmospheric partly because it also has a fireplace. Large windows have been fitted that let in plenty of light. The seating area offers a lovely view of the back garden, and there is also room for a large dining table near the kitchen. The sliding doors provide access to the back garden. From the living room, you can also access the separate room which is currently used as a 'chill space'. You could also envisage a home office or a playroom for the children here. The open plan kitchen leads straight on to the living room. The kitchen island has a composite worktop and Bora 4-burner induction hob with built-in extractor system. On the other side is the sink area with dishwasher. The wall unit has a combination oven/microwave, cooker, American fridge with freezer and built-in coffee machine. You can also reach the garden from the kitchen. The utility room with heating has connections for laundry appliances and cistern. A wicket door leads to the driveway. 1st Floor: This floor comprises a spacious landing, 4 large bedrooms, 2 bathrooms and separate washroom (with wall-mounted toilet and washbasin). The master bedroom has a custom-made wall unit and air conditioning and is connected to the ensuite bathroom. This ensuite bathroom has a skylight, walk-in shower (with rain and hand shower and thermostatic valve), double washbasin and wall-mounted toilet. The remaining 3 bedrooms are also fitted with their own wall units. The bathroom is partly tiled and has a bath (with hand shower and thermostatic valve), shower (with rain and hand shower and thermostatic valve), double washbasin and 2 designer radiators. 2nd floor: A loft ladder leads to the storage attic with windows, which houses the central heating combi boiler (Remeha, 2019) and the ventilation system. Garden: The property has a lovely, leafy back garden with a swimming pool measuring 11 x 4m and up to 2.50m deep. The garden offers plenty of privacy and features several patios, paving, artificial grass, a number of plane trees, outside tap and exterior lighting. At the rear of the garden there is a covered patio with a fireplace. The outdoor kitchen with sink and fridge offers the opportunity to enjoy outdoor dining in summer. There is also a shower room (with shower, toilet and washbasin), and on the other side is a storage room with equipment for the pool and an additional central heating combi boiler (Intergas, 2019). This is a garden that really gives you that holiday feeling! Office/practice space: You can access the office/practice room from the driveway, which has a separate washroom (with a wall-mounted toilet and hand basin), a worktop with a sink and air conditioning. General information: - The property has concrete storey floors. - The house is equipped with wooden window frames with double glazing. - There is underfloor heating on the ground floor. - The ground floor is finished with a cast floor; the 1st floor with a wooden floor. - There is a charging point for an electric car. - The property is situated in a quiet cul-de-sac where the only traffic is from the local area. Roosendaal: Roosendaal is a city located in the southwest of the province of North Brabant, between Breda and Bergen op Zoom, on the A58 motorway. The city was formed on 1 January 1997 as a result of the merger of the former municipalities of Roosendaal and Nispen and Wouw. Apart from the hub of Wouw and the town of Roosendaal, the municipality also comprises the villages of Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle and Nispen. Due to its central location between Rotterdam and Antwerp, the city fulfils an important international logistics role. As a result, there are plenty of job opportunities. Moreover, you will find all amenities within easy reach in Roosendaal and the well-known Rosada Fashion Outlet is located here too. There are also good public transport connections, including a train station. Conditions of sale: Measurement Guidelines NEN2580 The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. Valid sales contract only after signature A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a sent draft of the sales contract is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee Because Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM (Dutch Association of Real Estate Agents), use is made of the model purchase agreement as established by the NVM, VBO (Dutch Association for Real Estate Mediation), the Consumentenbond (Dutch Consumer Association) and the Vereniging Eigen Huis (Association of Homeowners). In this deed of sale, we include as standard that a deposit or bank guarantee amounting to 10% of the purchase price must be provided. Sales documentation This documentation has been prepared by us with due care; however, as a rule, we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing. If you have any questions, then please do not hesitate to contact us. You can do this by email or telephone. We are happy to be of service!" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(10) "Robijndijk" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(3) "153" ["plaats"]=> string(10) "ROOSENDAAL" ["huisnummertoevoeging"]=> string(1) "b" ["postcode"]=> string(7) "4706 LZ" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-13 10:24:55" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-10 06:00:00" } ["media"]=> array(110) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb8a5d75aff483d1a736e0512cf1bac52afad913ea37643d41893533907745d3" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683784.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bd4900041effe6c56def6dc6e1af07367b7b6d0c941f6dc89d8cc0dc7ceb83b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc5af07bc98c6f33f6a9a828c0ca1f974e134b75127de00535e9232205b60f82" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138684045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5e54fdc25cf0b4c804da76fafbfea43aae0aa09dc2bc18963945f0f681a6801" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138684051.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bab0cf57a16d268db5b18f8cfb205519544e69e88722d53f7c40629c5eaa294" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Nf8EJStvWKf" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683972.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A528f50860b2b80b25d2ad78bffc2050a942882cdc5c2adfd29726a83c43d0eb0" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d52ed683f4c906b5e2fb5584f8a8ff7765db75fe271c3e83913650c7438d7e7" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136684670.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A705e56357a2be3e20834f7e19360c64329c2787b586f61e01b5ec3ec3c569421" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683802.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad704ed7b013ed3850822518c7ef89c9e4d12471993a64d75b1b6b2647f2bd21e" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138684070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98a5050d065b5eaeb9ec35e8b329c668418b33736dbbf1e33dc21a9b1f4860b2" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138684087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5f1d4e4fde0d48b8b98ad0c92fba5d15144e87c79e883984150de8b8013776e" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138676675.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af632cceb77285decadaf3c7549f03e245b02de1f24362d4ced6967d2cdea61e4" ["volgnummer"]=> int(208) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683973.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa35eee7f5d15f143620ae409e9fd5c449bb41c3cd1771606cc28e1996958b08b" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3974e4aaa9ce6c6e782f0293ebbabe15931de42b2db68f23c656205a0eef20e7" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683966.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3121d1d4d2f44ccaca3419d2f99498484721bc26584038332fa88ea77a975376" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138683927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f9b04f905a37b5f7d3156da5031d8c1376200291f5c6c4a6cef517245e433f5" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138684048.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A276e0d1d4df5ee50c2f16aac00e78ac504138ae44fe8c928a5b8559a79427d3c" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:33:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610449.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A81e30b20e302c5c071343b05c211df1d0b07edf662fe3f67d2420a164c7af766" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611060.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A554067adb636c7322547b0c6563b73952f1b5b333397280c8f78a091661cba0e" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37d0e3e60fbd5d5559b4d2b1b65e1a7d8e4a1290f5c8fdbbc0445c00103bd461" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611066.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfde2bd1571582efef104daf09038d54b846dcd12d18f27c63d4a3143b6fc8a5" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611068.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e85253261d8fc8895ce90150c4b083bb971b6c34fe48b4555269b8cd52ab1ca" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611058.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03a1bf21e20e597e21c6189e127752205f931aeaaf71d412b1db5a420c7c8ded" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138611063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cb81ded0e304580352cccd2d88a4dce29343bd53b0347c65be0b05a6aa84692" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610094.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee354ccee2891883874e92d1abce5e6cc2f63035a7f56a9b3ab1e90f0a50c7b7" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610081.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11f92f1c55cb50fc366a86a1aa1f6cabd7cbc27c453929649d87fbb21b000db0" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609874.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b82c8df8756f0cb54511cc7c67d1d01d8d0ae5a901472ac60d2681b03768f93" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610078.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa45fb2aa2c28633f3f5af7208583ac7c3aa5247382c74956aa6a0fe6c5b0f225" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610056.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A447558933c336e46d1a34bda9ba65212c14d0360ff577054638ca146cc0c9620" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609878.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f1dc1416cdab88fd560f50a4aadb57fd2a56887ad9affc0d2d177e19eec4d5d" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41b5e5431b111f53c42642794e81f661ffd05a0aec3caf4ffe5cc012b4107772" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A395a19d505580c0e7c1a2b25d95a52143a99b7d75385d80b6100c641f665009a" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5691ccefbd5399c028b0d11fdc2e0a094ecfe3c9724f59634f39eb9069530ee2" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad295233774a1fc8c19cff3ba6356ba5bbdaa03fc09a97ba54d9addded3df1aae" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17619a82bbadd6d1933af4d6bb59766e2535a50fb9e7666e7455963c93d2cdea" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609884.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac37a5098c1795da6744c37c0e4a649ff5908766d6bf25f62e614863329f9cc6b" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4294bfa9cef2a9d4124e98cf93bc9517e4de3d9e1036c7fe5e2d25dffcb29127" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A484b1884c8f6293b756d821e5ecd59921fb396444d853d484b56f4cd8a4c9d65" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4572a485bc9589310f4c29bbe236711f014f5b5ce933f3d5a9c6a60830479ec3" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27fbcb620015263d3ca2fcacf523e860923f915a9ae8b910cdb4721eb48d4b30" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609848.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A948edf9fa5a2e7910e87e5e2a65b8181e1475cb40a098164e6f849cf8bdab3c0" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609840.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3685042fbb34356ccfb9c70c017f0d030da62f0f39c9466f7486d1e5530dd1b" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609844.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39919e175d2d2b9c149433e872f10f0e54729821f77d64b96b3388fc61c1eeca" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609842.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae62b47038f073e4bfc4b9fc623d20c66697045c36d3910bfd4b6adf898b0af1" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609868.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0a95028e63f4b42573f4758c21e065eb7e8c1f9d795c88113f8bf8ef4ef28da" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88c6bdd8242e64c326d6bbf0c3d355e01f8f027aea5c0cfd38fcecef2ae599e6" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac22324830825f21bc2c5af81dfae160b1b1662ed431546ab42113e30f513bd7" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609882.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1736786021d0389b8847996968e8e60e3d423b31bce27ab22a63d76f81e2c5f5" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa12f909adac8c2a277179ab23f1140d64876aefc803ad3602b1973594e950ebd" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609890.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abda2e455bb5c93bda76c3b830df60f2978636616cddad66d2b0c13f6ecfa2728" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70c03cbb65d244486b7a33cf54ebaa76761e7818245b77092aa32fb73ef72411" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138610014.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c136cfc474282e8f85a86104622c04a7f002c05b0ca30bf6727463ab061948b" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bdb4ade6e6aa5d6412fc01c626620cfb577201ed03025e61cc58bc40ea95f40" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45a912b57a56a2490c5fbaabfbf0798c146cac87bbaf81ea95ecdc260dd8873d" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bac48d66ead2230210e9d1f2f036a3920ac5ae242ed70e186f295b5041038ae" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af32127b3aa56016e2d8ca4a7998e992dbf5fd4fe743dfe06c154b070f3042003" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d580b4c63030c64a0d533a89cb77255177191fb4885f8622ccb7e86a44c6e11" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3a413aa3098a5ca796adfe3d9eccc772c70d9b1f087ffc96d5a181d6bf5b3d8" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d00e4dd1c145145cb33498c664fab660b734dc8d280836d0912125f311e6b3a" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae894944160d503fa8b3a22082202bd24f7462027757af5a12f226ddae056afca" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5e61ee96ea4d49081d380fbda7b81287062933943c8e94599fa9c08276ff256" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A753c8c19e90dbfc478205fac1072d00b8c65a1e6955c97c84e84c4f010eb18a0" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609920.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cb03a6484b00dbad1c06d1baa43d0fd9ead8b014f175209383f0df35b89dab7" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99272aebcaddca6a312845eae33b77c2b3472ee291a59a5a9743f493da7012ed" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf9fa0c759a9311081fe8a8ee2086ce354c5a88962474b8dd8b541335f01a164" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609898.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af577d35582684ba0c58a9ad456139a7d4ab240c5947ab8107e2c1ca770ce1ddb" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c2d33212220b9ee4d62dc2bcb70afea09c31dfee8721b2af455decd165735ec" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609908.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac17e7eae9a89bf8b73818c85e601f8fc1cfd8ec7dae2d0ebe52b7ace6e5acd51" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609904.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfd57516f2d29ed85d41e2c3b0c56059d755d177380f9486865613f7676b5fc1" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609914.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7055fb7c7735f25de1aec532e010bbc262019f2e12fb675eb79e7a046fa5efa7" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abef7c055256b74dffc7b063f3300e78ff4cd5bb1c2120df81bdf905c261cf2b4" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af58f7b551f9730d5886c549f42a2c4408a7d01bda52879eee0b0b614ac166631" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609996.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A059f844fe94ac7a5859a2a6ce07f49e3485d21205c5784b6c34d4539c7ba8d91" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138609977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87f60f564c90d09514400890d54b6b6790eccc026ba838e65580f1c7b7cf4585" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138708114.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5013b3f777cfe029f1de80558a23f92ed30447b0bea6ad7f8c7c7b880e148269" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138708115.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad48f23e79ad4cddb7954d1c945097c132411c484e46d97e24cd07959081714f8" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4173e84a867c6fa0fa30bd887989e743134e0711a2490e721653c57300f60ae8" ["volgnummer"]=> int(99) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55eef5bc79a94017f7001f73313b1a5f4aaaf69a497219b7aef78bf66ced2849" ["volgnummer"]=> int(96) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5acc64531585cb3470bea097bf83b52fe7b43b047e5d68634435e5ac71e7562" ["volgnummer"]=> int(98) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A767ce64efeaaa1899a6a25cf99fbf834585b8e0398b4db9be59f5c02b0bc835c" ["volgnummer"]=> int(97) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A343aa5f0f4ac50b747150552a29c2ee81772307d1b9fb967b90dd44256b199c8" ["volgnummer"]=> int(95) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dc97bfad338673ad5c1f4877b34416aa4b38f5c7d7446c4aeef3b084a5909c6" ["volgnummer"]=> int(93) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59bcfc1595426d2738d95d7ce3a198f12ebd871db505aa46bae33badab2daef6" ["volgnummer"]=> int(92) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe137dea1f2c91da18dead1ba7e937edd7e6566bb2bef5736bb19d13f1e3e4f7" ["volgnummer"]=> int(91) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0264573c4886d2e7aa1b185a9163727115e7c1b90d2950e83e89c02c3020a60" ["volgnummer"]=> int(94) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5edeb0497364a0bc36c3ad4d2d8291d2799bada6dceb2c834685b342f26de1a1" ["volgnummer"]=> int(89) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A049860554dce7b0c7e5309fa72b97703ff1c0d769c42a3dc0e250f6538649a04" ["volgnummer"]=> int(90) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A322d9ed485e88e8569047f1fad1e7343e0a0ce5022cae0570280edd17b0d9344" ["volgnummer"]=> int(88) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae1e19934ef834d0d9d043c8d811cf6c504397cfed7fdf30464c7ecaa4e7ca64" ["volgnummer"]=> int(87) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d6b6aa24ad06d0807504fbc7ca899afd3bac3b1c8307f81ff67b49e32896177" ["volgnummer"]=> int(85) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab24af4bb017211904a2c8b07bc8d12b0beb023e654bc3a24bf4ccab9c6623d5d" ["volgnummer"]=> int(86) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bfaf43e401aeeaa1ccb71595fc15d1076b1fb235ad7d5bfea0f82cad4719505" ["volgnummer"]=> int(83) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7d98401e6d1eb9eee34ee122d4be7f32637096caa72f9faede7fba885e63103" ["volgnummer"]=> int(84) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904147.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac06ab247eb93ec83ec334ec6ff5ce5ee177066f3f8994f234ea0edd8abed7f61" ["volgnummer"]=> int(82) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae818f5cd89b3cb5832dea700e09f6909db67e1f4719510fd7eaf70b6a046186c" ["volgnummer"]=> int(81) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [96]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6801163d3d862694c9f439d376ee3b428172296db556e031e671009f0393aaeb" ["volgnummer"]=> int(78) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [97]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A551761cd9e76a915700a18551b45288ac1e106076be7d5a7c6fb33a24b86a626" ["volgnummer"]=> int(79) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [98]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada13e1be3cf3bf3b7eb7bff3699ea02886e31a8a579d5f3f6177a876a7ecfad6" ["volgnummer"]=> int(80) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [99]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0abf893c62a3b82414fa6be01051ac222a2a8ff95466522447d4e87d4eb848f2" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [100]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904117.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f07aede2b9d00ab0c84edda356153e7f2087d8d12ad21671d846df40bf13bb8" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [101]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A859b86e92f3f0ca348477ab203faa7976929d3ed3a5b42f86d266335d15a3fe8" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [102]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f4404b47ccfbfb5598691276d3eb443c789124fb598228f6f41d8bb34e63035" ["volgnummer"]=> int(75) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [103]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904111.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2645074fb69e301f27b97be9f162adabf2324a41220614a33fd9eeceadbf7d1" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [104]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a9a2ae4c597598279cc20bd0e05e42745bbae0eba18586f62f1d386359c2114" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [105]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ed638c31a322d5f6f7192eb5fd624002710f887c9eba30b9d2763e63f19c3f7" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [106]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7c7a7d945cae817cd8f986f46b3198d318e4bcd764110772a109a56acb13168" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [107]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f0fb08ebec08b80ee969fec2f4cd8753e9cda4aed3382af65f6bc00916f2f6b" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [108]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 14:53:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142904207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A495538f1328e7f53e25f8bed1121602aeec21faacf69a0d87a7c8305fdee7579" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [109]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 12:16:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138793350.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe2454bf9778ae251d9f66bcd1525d5a95a145c129c19240c8442c475b8d6e15" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(995000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["dakmaterialen"]=> NULL ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(5) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(7) "ZWEMBAD" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(9) "SCHUIFPUI" [4]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "AAN_BOSRAND" [1]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [2]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(51) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(987) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(1000) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1999" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(14) ["woonoppervlakte"]=> int(227) ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2029-12-17" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(18) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(true) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(16) ["keukenlengte"]=> int(482) ["keukenbreedte"]=> int(324) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(51) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(187) ["breedte"]=> int(382) } [1]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(8) ["lengte"]=> int(236) ["breedte"]=> int(330) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-26" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-26 15:15:57" ["oppervlakte"]=> int(937) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(20) "Roosendaal en Nispen" ["gemeentecode"]=> string(3) "837" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1961" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-26" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-26 15:21:21" ["oppervlakte"]=> int(50) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(20) "Roosendaal en Nispen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1863" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6626000) }

Robijndijk 153b

4706 LZ Roosendaal

Vraagprijs € 995.000,- k.k.

Comfortabel familiehuis nabij Breda en Bergen op Zoom

Een huis kan op veel manieren comfortabel zijn. Vanwege de ligging. Bijvoorbeeld met de natuur om de hoek en tegelijkertijd stadse voorzieningen binnen handbereik. Of vanwege de extra’s die het huis zelf heeft. Zoals een grote tuin en een zwembad, voor dat vakantiegevoel aan huis. Of extra badkamers, zodat het ’s ochtends nooit dringen is bij het opstaan. Dit fijne familiehuis aan de Robijndijk in Roosendaal heeft het allemaal.

Elke dag een vakantiegevoel ervaren, maar dan thuis. Om dit te creëren hoef je hier aan de Robijndijk eigenlijk niets meer te doen. Kom thuis en geniet meteen van het comfort dat dit huis biedt. Comfort dat al op de oprit begint met de elektrische poort die gestaag opent. Niet dringen voor een parkeerplek, maar alle ruimte om één of meerdere auto’s te parkeren. Vervolgens gaat u naar de entree en komt u in een ruime hal met vide waar zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de meterkast (13 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en een aparte groep voor het opladen van elektrische auto’s) bevinden.
Geen voorbijrazend verkeer, maar rust. Want hier woon je aan een doodlopende straat. Geluid komt van de vogels of van de buurman die een praatje maakt. En hoor je de wind door de bomen? Voor een boodschap rijd je naar het nabijgelegen winkelcentrum en na het eten sluit je de dag af met een wandeling door de bossen van landgoed Visdonk. Genieten!

Woonkamer met schuifpui naar de tuin en eigentijdse keuken
‘Gezellig’ is misschien wel een eerste gedachte wanneer je de woonkamer binnenloopt. Over de gietvloer, die beneden heel fraai in alle ruimtes doorloopt. Draai in het zitgedeelte maar eens een rondje. Wat valt op? De open haard. Altijd een fijne sfeermaker. De ramen. Wauw, wat een licht. Open ook de schuifpui om te ervaren hoe het voelt als ‘binnen met buiten in verbinding staat’. De tuin is nu nóg meer een verlengstuk van de woonkamer. Een klein beetje verstopt, is de speelkamer. Heb je de deur gevonden? De ruimte is momenteel in gebruik als speel-/gamekamer, maar is vanwege de grootte en de lichtinval ook een heel fijne studeer- of werkplek. Van de woonkamer aan de achterzijde van het huis lopen we via het eetgedeelte naar de keuken. De ruimte is open, maar het stukje muur naast de gangdeur zorgt voor een subtiele visuele scheiding. In de eigentijdse landelijke keuken komen hout en design op een mooie manier samen. Kook je hier, dan ontbreekt het je overigens aan niets. Van een combioven-/magnetron, oven en inbouw koffiezetapparaat van Siemens tot een Amerikaanse koelkast als fraaie blikvanger. Een Quooker en een inductiekookplaat met ‘BORA downdraft systeem’ (kookplaat met afzuiging) zorgen voor extra comfort tijdens het koken.

Eerste verdieping met vier slaapkamers en twee badkamers
Terug in de hal nemen we de trap naar boven. Hier op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet gecreëerd. De masterbedroom ligt aan de achterzijde van het huis en heeft mooi uitzicht op de tuin. Open op een mooie zomerochtend de ramen en je krijgt meteen zin in een frisse ochtendduik in het zwembad. De kamer heeft airconditioning en kenmerkend voor dit slaapvertrek zijn de inbouwkastenwand, een extra inbouwkast en een badkamer en suite. Deze badkamer heeft een inloopdouche, een meubel met twee waskommen en een toilet. ‘s Avonds met slaperige ogen vanuit de douche zo het bed in stappen is toch luxe? De tweede slaapkamer aan de achterzijde van het huis is iets compacter qua formaat, maar nog steeds lekker ruim en tevens voorzien van airconditioning. Er is genoeg plek voor een tweepersoonsbed, een bureau en een vaste kast. Ook aan daglicht geen gebrek met een onder andere een groot hoog raam dat zicht geeft op de achtertuin. De twee slaapkamers aan de voorkant van het huis zijn eveneens ruim, hebben een prettige hoeveelheid daglicht en zijn voorzien van vaste inbouwkasten. Wie hier slaapt, deelt de tweede badkamer op de overloop. Dit exemplaar heeft een ligbad, een regendouche en een meubel met twee wastafels. Niets zo fijn als dubbele wastafels tijdens de huiselijke ochtendspits…

Nieuwsgierig naar waar de CV-combiketel en de mechanische ventilatie zijn ondergebracht? Neem dan nog even de vlizotrap naar de bergzolder. Vanwege de hoogte en de ruimte én de aanwezigheid van een raampartij, kunt u hier gemakkelijk al uw spullen kwijt.

Fraaie tuin met zwembad en een aparte praktijkruimte
‘Save the best for last’, ‘let the peak end rule’ of zonder onnodig Engels: bewaar het beste tot het laatst. De tuin. Zorgvuldig aangelegd met gebruik van zichtlijnen en verschillende materialen is naar de tuin kijken al een feestje. De tuin is weliswaar groot, maar geeft ook een gevoel van privacy. Onder andere door de omliggende hoge bomen. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd, zodat je op elk moment van de dag wel ergens geniet van de zon. Of schaduw. Onder één van de platanen of onder het overdekte terras. Na een middagje zwemmen in het verwarmde zwembad neem je hier plaats voor een verkoelend drankje of lekkers van de barbecue. Gezellig natafelen kan tot in de late uurtjes heel behaaglijk en gezellig met de houthaard aan. Even opfrissen? Daarvoor gebruik je de douche in het poolhouse, welke tevens is voorzien van een toilet en wastafel, ideaal! We verlaten de tuin om tot slot een kijkje te nemen in de kantoor-/praktijkruimte. Een fijne plek met een keukenblok, een apart toilet, aparte CV-combiketel en airconditioning, waar ongestoord een beroep aan huis uit te oefenen is.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met een gietvloer; de 1e verdieping met een houten vloer.
- Er is een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig.
- De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 995.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1999
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan bosrand, aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte227 m²
 • Perceeloppervlakte987 m²
 • Overige inpandige ruimte14 m²
 • Inhoud1000
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2029-12-17
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, zwembad, airconditioning, schuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRoosendaal en Nispen
 • SectieM
 • Perceelnummers1961 en 1863
 • Oppervlakte987 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact