Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-27 09:04:29"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Onyxdijk"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "167"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "a"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4706 LL"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ROOSENDAAL"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104473"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-08-15"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-27 09:47:27"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "cb5f51b1-3497-4553-8b2b-46583b9c0423"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5863160)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10470) "Stap uit uw auto en laat de omgeving van deze moderne villa aan de Onyxdijk in Roosendaal uw zintuigen prikkelen. Ruik de nabijgelegen bossen, ervaar de koelte van de bomen, geniet van het groen en hoor de bladeren zachtjes ritselen. De villa zelf heeft alle elementen om zo ontspannen en comfortabel mogelijk te wonen. Van een sfeervolle living met open haard en een exclusieve leefkeuken tot zes slaapkamers, drie badkamers waarvan een badkamer met sauna en een privacyvolle achtertuin met zwembad. 

Voor wie bekend is in Roosendaal: is het u ooit opgevallen hoe mooi groen de Onyxdijk eigenlijk is? Gelegen aan de rand van Roosendaal en met landgoed Visdonk en de Rucphense bossen binnen handbereik wellicht voor de hand liggend. Maar dat maakt de rit naar huis niet minder ontspannend. En eenmaal aangekomen bij uw woning weet u: hier wacht een nog grotere oase van rust. Wanneer u arriveert, draait de poort gestaag open. Hoewel er genoeg parkeerruimte is in één van de vakken voor de deur zet u uw auto op eigen erf. Genoeg ruimte blijft er dan over voor een tweede auto. Eventueel elektrisch, want er is een laadpaal aanwezig. Met de hoge hagen en de platanen op het erf heerst meteen een gevoel van privacy. Een aspect waar architect René Hoek bij het ontwerp van de villa ook rekening mee heeft gehouden. 

Een ruimtelijke binnenkomer met de allure van een galerie 
Het mooie grote overstek met houten afwerking geeft de villa een fraaie horizontale belijning. Zou het een knipoog zijn naar de stijl van architect Frank Lloyd Wright? Niet alleen de onderkant van het overstek, maar ook de voordeur en de naastgelegen dubbele garage (met binnen een trap naar de (wijn)kelder) zijn afgewerkt met hout. We openen de voordeur en staan in de voorhal, met voldoende ruimte voor een grote garderobekast. Er zijn meerdere deuren: één naar de garage, één voor de meterkast, één naar het toilet en één voor een snelle route naar de keuken. De glazen openslaande deuren zijn open, dus we zetten onze pas voort richting de hal. Een ‘binnenkomer’ die met zijn ruimtelijkheid, het vele daglicht en de zwevende trap indruk maakt. Het heeft de allure van een galerie en tegelijkertijd voelt het ook als een verlengstuk van de woonkamer. 

Living als kloppend hard met een speel- en eetkamer aan weerszijden 
We volgen de mooie (zicht)lijn vanaf de voordeur, door de voorhal en de imposante hal en staan dan in de woonkamer. Dit is met recht het kloppend hard van het huis te noemen. Vanwege de centrale ligging, maar ook door het gebruik van warme materialen – bijvoorbeeld de massief houten visgraat vloer – en het contact met de tuin. De huidige bewoners hebben hier heel mooi laten zien dat een meer dan royale ruimte tegelijkertijd heel knus en gezellig kan aanvoelen. Neem plaats op de bank en stelt u zich eens een mooie zomeravond voor. Met de schuifpui open en een verkoelend briesje dat langs uw haren strijkt. Of denk aan regen die zacht tegen het raam tikt terwijl u binnen, met de open haard aan, geniet van het invallen van de herfst. Links van de living is een ruimte die momenteel in gebruik is als bibliotheek en speel-, hobby- en tv-kamer. Het is een multifunctionele ruimte, grenzend aan de werkkamer, die ook in verbinding staat met de tuin. Aan de rechterzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gecreëerd. Een mooie plek voor het houden van sfeervolle diners. 

Exclusieve Bulthaup-keuken vol fijne (kook)hoogstandjes
Uitgebreid dineren kan overigens ook in de keuken: een modern en exclusief exemplaar van Bulthaup en voorzien van allerlei fijne (kook)hoogstandjes. Van een Teppanyaki-/grillplaat tot een Quooker en van een shockvriezer tot een stoomoven en warmhoudlades. Er is een gewone oven, een dubbele koelkast, een ijsblokjesmachine, een warmhoudplaat en er zijn twee vaatwassers. Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid werk- en opbergruimte. Dat maakt van diners bereiden voor grotere gezelschapen toch gewoon een feestje? Al is de keuken ook een heerlijke plek om ’s ochtends in alle rust te beginnen met een kop koffie en een krantje. Gezellig aan het keukeneiland met zicht op de tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Met een maatwerk kast tot aan het plafond is hier optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. In de kast zijn de verdeler van de vloerverwarming, de luchtverwarming en het luchtbehandelingssysteem ondergebracht. Gewandeld, getuinierd of buiten gespeeld? Laat hier gerust de jassen en schoenen achter, even handen wassen en kom maar binnen! 

Eerste verdieping met zes slaapkamers en drie badkamers 
Terug in de hal nemen we de zwevende trap naar boven. Hier verkennen we allereerst de rechterzijde (de westvleugel) van het huis. Aan deze kant zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Twee daarvan hebben een balkon en alle drie zijn ze voorzien van airco voor extra comfort. De westvleugel heeft een eigen badkamer met ligbad, douche en een badmeubel met waskom. Ook is er een aparte toiletruimte. 

Is het ’s ochtends en/of ’s avonds dringen geblazen in de badkamer? Maak dan gebruik van de tweede badkamer in de oostvleugel van het huis. Met hier een douche en een badmeubel met wastafel. Aan deze kant van de verdieping zijn overigens vier kamers gemaakt. Twee zijn momenteel in gebruik als slaapkamer, een kamer is ingericht als kleedkamer en een vertrek is in gebruik als werkkamer. Verder is er nog een vaste kast en een apart toilet aan deze zijde. En dan die hoeveelheid daglicht die via de lichtstraat (met zonnescreen) binnenkomt hè. Dat zorgt niet alleen voor een mooie lichtinval op de verdieping en in de hal beneden; het is ook gewoon super fijn wakker worden ’s ochtends. 

Kers op de taart is de masterbedroom. Een kamer die de sfeer ademt van een luxe hotelsuite. Open en ruimtelijk ingedeeld, maar tegelijkertijd heel duidelijk bestaande uit aparte ruimtes. Van de slaapkamer en de ‘dressing room’ tot de sportruimte. Volledig ontspannen doen bewoners aan het einde van de dag in de ensuite badkamer. Een ruimte met alle ingrediënten voor een volledig rondje sauna. 

Zorgvuldig aangelegde tuin met zwembad en plataanbomen 
De achtertuin tuin is zorgvuldig aangelegd en bestaat uit een harmonieuze mix van natuurlijke, robuuste materialen. Aangevuld met sierbestrating, kunstgras en een rijke variatie aan beplanting en bomen. Op het royale terras is het goed genieten van het buitenleven. In de schaduw van de statige plataanbomen of heerlijk in de zon. Het aanwezige zwembad (uitgerust met een ‘Roldeck’ en omgeven door een vlonder) biedt verfrissing op zomerse dagen. In de zijtuin is een tweede terras waar bewoners optimaal genieten van de buitenruimte. 


Algemeen:
-	De woning is volledig geïsoleerd;
-	De woning is voorzien van 28 zonnepanelen;
-	De verdiepingsvloeren zijn van beton; 
-	De kozijnen zijn deels van hardhout en deels van aluminium. Met dubbele beglazing;
-	De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met massief hout en met tegels;
-	De tegelvloeren op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming; 
-	Op de eerste verdieping hebben de badkamer en het toilet in de rechtervleugel vloerverwarming; 
-	Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning; 
-	De woning is uitgerust met camera’s en glasdetectie;
-	Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen. 
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10796) "Stap uit uw auto en laat de omgeving van deze moderne villa aan de Onyxdijk in Roosendaal uw zintuigen prikkelen. Ruik de nabijgelegen bossen, ervaar de koelte van de bomen, geniet van het groen en hoor de bladeren zachtjes ritselen. De villa zelf heeft alle elementen om zo ontspannen en comfortabel mogelijk te wonen. Van een sfeervolle living met open haard en een exclusieve leefkeuken tot zes slaapkamers, drie badkamers waarvan een badkamer met sauna en een privacyvolle achtertuin met zwembad.

Voor wie bekend is in Roosendaal: is het u ooit opgevallen hoe mooi groen de Onyxdijk eigenlijk is? Gelegen aan de rand van Roosendaal en met landgoed Visdonk en de Rucphense bossen binnen handbereik wellicht voor de hand liggend. Maar dat maakt de rit naar huis niet minder ontspannend. En eenmaal aangekomen bij uw woning weet u: hier wacht een nog grotere oase van rust. Wanneer u arriveert, draait de poort gestaag open. Hoewel er genoeg parkeerruimte is in één van de vakken voor de deur zet u uw auto op eigen erf. Genoeg ruimte blijft er dan over voor een tweede auto. Eventueel elektrisch, want er is een laadpaal aanwezig. Met de hoge hagen en de platanen op het erf heerst meteen een gevoel van privacy. Een aspect waar architect René Hoek bij het ontwerp van de villa ook rekening mee heeft gehouden.

Een ruimtelijke binnenkomer met de allure van een galerie
Het mooie grote overstek met houten afwerking geeft de villa een fraaie horizontale belijning. Zou het een knipoog zijn naar de stijl van architect Frank Lloyd Wright? Niet alleen de onderkant van het overstek, maar ook de voordeur en de naastgelegen dubbele garage (met binnen een trap naar de (wijn)kelder) zijn afgewerkt met hout. We openen de voordeur en staan in de voorhal, met voldoende ruimte voor een grote garderobekast. Er zijn meerdere deuren: één naar de garage, één voor de meterkast, één naar het toilet en één voor een snelle route naar de keuken. De glazen openslaande deuren zijn open, dus we zetten onze pas voort richting de hal. Een ‘binnenkomer’ die met zijn ruimtelijkheid, het vele daglicht en de zwevende trap indruk maakt. Het heeft de allure van een galerie en tegelijkertijd voelt het ook als een verlengstuk van de woonkamer.

Living als kloppend hard met een speel- en eetkamer aan weerszijden
We volgen de mooie (zicht)lijn vanaf de voordeur, door de voorhal en de imposante hal en staan dan in de woonkamer. Dit is met recht het kloppend hard van het huis te noemen. Vanwege de centrale ligging, maar ook door het gebruik van warme materialen – bijvoorbeeld de massief houten visgraat vloer – en het contact met de tuin. De huidige bewoners hebben hier heel mooi laten zien dat een meer dan royale ruimte tegelijkertijd heel knus en gezellig kan aanvoelen. Neem plaats op de bank en stelt u zich eens een mooie zomeravond voor. Met de schuifpui open en een verkoelend briesje dat langs uw haren strijkt. Of denk aan regen die zacht tegen het raam tikt terwijl u binnen, met de open haard aan, geniet van het invallen van de herfst. Links van de living is een ruimte die momenteel in gebruik is als bibliotheek en speel-, hobby- en tv-kamer. Het is een multifunctionele ruimte, grenzend aan de werkkamer, die ook in verbinding staat met de tuin. Aan de rechterzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gecreëerd. Een mooie plek voor het houden van sfeervolle diners.

Exclusieve Bulthaup-keuken vol fijne (kook)hoogstandjes
Uitgebreid dineren kan overigens ook in de keuken: een modern en exclusief exemplaar van Bulthaup en voorzien van allerlei fijne (kook)hoogstandjes. Van een Teppanyaki-/grillplaat tot een Quooker en van een shockvriezer tot een stoomoven en warmhoudlades. Er is een gewone oven, een dubbele koelkast, een ijsblokjesmachine, een warmhoudplaat en er zijn twee vaatwassers. Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid werk- en opbergruimte. Dat maakt van diners bereiden voor grotere gezelschapen toch gewoon een feestje? Al is de keuken ook een heerlijke plek om ’s ochtends in alle rust te beginnen met een kop koffie en een krantje. Gezellig aan het keukeneiland met zicht op de tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Met een maatwerk kast tot aan het plafond is hier optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. In de kast zijn de verdeler van de vloerverwarming, de luchtverwarming en het luchtbehandelingssysteem ondergebracht. Gewandeld, getuinierd of buiten gespeeld? Laat hier gerust de jassen en schoenen achter, even handen wassen en kom maar binnen!

Eerste verdieping met zes slaapkamers en drie badkamers
Terug in de hal nemen we de zwevende trap naar boven. Hier verkennen we allereerst de rechterzijde (de westvleugel) van het huis. Aan deze kant zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Twee daarvan hebben een balkon en alle drie zijn ze voorzien van airco voor extra comfort. De westvleugel heeft een eigen badkamer met ligbad, douche en een badmeubel met waskom. Ook is er een aparte toiletruimte.

Is het ’s ochtends en/of ’s avonds dringen geblazen in de badkamer? Maak dan gebruik van de tweede badkamer in de oostvleugel van het huis. Met hier een douche en een badmeubel met wastafel. Aan deze kant van de verdieping zijn overigens vier kamers gemaakt. Twee zijn momenteel in gebruik als slaapkamer, een kamer is ingericht als kleedkamer en een vertrek is in gebruik als werkkamer. Verder is er nog een vaste kast en een apart toilet aan deze zijde. En dan die hoeveelheid daglicht die via de lichtstraat (met zonnescreen) binnenkomt hè. Dat zorgt niet alleen voor een mooie lichtinval op de verdieping en in de hal beneden; het is ook gewoon super fijn wakker worden ’s ochtends.

Kers op de taart is de masterbedroom. Een kamer die de sfeer ademt van een luxe hotelsuite. Open en ruimtelijk ingedeeld, maar tegelijkertijd heel duidelijk bestaande uit aparte ruimtes. Van de slaapkamer en de ‘dressing room’ tot de sportruimte. Volledig ontspannen doen bewoners aan het einde van de dag in de ensuite badkamer. Een ruimte met alle ingrediënten voor een volledig rondje sauna.

Zorgvuldig aangelegde tuin met zwembad en plataanbomen
De achtertuin tuin is zorgvuldig aangelegd en bestaat uit een harmonieuze mix van natuurlijke, robuuste materialen. Aangevuld met sierbestrating, kunstgras en een rijke variatie aan beplanting en bomen. Op het royale terras is het goed genieten van het buitenleven. In de schaduw van de statige plataanbomen of heerlijk in de zon. Het aanwezige zwembad (uitgerust met een ‘Roldeck’ en omgeven door een vlonder) biedt verfrissing op zomerse dagen. In de zijtuin is een tweede terras waar bewoners optimaal genieten van de buitenruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd;
- De woning is voorzien van (28?) zonnepanelen
- De verdiepingsvloeren zijn van beton;
- De kozijnen zijn deels van hardhout en deels van aluminium. Met dubbele beglazing;
- De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met massief hout en met tegels;
- De tegelvloeren op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming;
- Op de eerste verdieping hebben de badkamer en het toilet in de rechtervleugel vloerverwarming;
- Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning;
- De woning is uitgerust met camera’s en glasdetectie;
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(10258) "Step out of your car and let the surroundings of this modern villa on Onyxdijk in Roosendaal stimulate your senses. Smell the nearby forests, experience the coolness of the trees, enjoy the greenery, and hear the leaves rustle softly. The villa itself has all the elements for the most relaxed and comfortable living possible. From a cozy living room with a fireplace and an exclusive open-plan kitchen to six bedrooms, three bathrooms including a bathroom with a sauna, and a private backyard with a swimming pool. For those familiar with Roosendaal: have you ever noticed how beautifully green Onyxdijk actually is? Situated on the outskirts of Roosendaal and with Visdonk estate and the Rucphense forests within easy reach, it might seem obvious. But that doesn't make the ride home any less relaxing. And once you arrive at your home, you'll know: here awaits an even greater oasis of peace. When you arrive, the gate opens steadily. Although there is plenty of parking space in one of the spaces in front of the door, you can park your car on your own property. There is enough space left for a second car. Optionally electric, as there is a charging station available. The high hedges and the plane trees in the yard immediately create a sense of privacy. An aspect that architect René Hoek took into account when designing the villa. A spacious entrance with the allure of a gallery The beautiful large overhang with wooden finishing gives the villa an attractive horizontal line. Could it be a nod to the style of architect Frank Lloyd Wright? Not only the underside of the overhang, but also the front door and the adjacent double garage (with a staircase to the (wine) cellar inside) are finished with wood. We open the front door and step into the entrance hall, with ample space for a large wardrobe. There are several doors: one to the garage, one for the meter cupboard, one to the toilet, and one for a quick route to the kitchen. The glass double doors are open, so we continue our way towards the hall. An 'entrance' that impresses with its spaciousness, ample daylight, and the floating staircase. It has the allure of a gallery and at the same time, it feels like an extension of the living room. Living as the beating heart with a play and dining room on either side We follow the beautiful (visible) line from the front door, through the entrance hall and the impressive hall, and then we are in the living room. This is rightfully called the beating heart of the house. Because of its central location, but also due to the use of warm materials – like the solid wooden herringbone floor – and the connection to the garden. The current residents have beautifully shown here that a more than generous space can also feel very cozy and snug at the same time. Take a seat on the couch and imagine a beautiful summer evening. With the sliding doors open and a refreshing breeze brushing through your hair. Or think of rain gently tapping on the window while you're inside, enjoying the autumn with the fireplace on. To the left of the living room is a space currently used as a library and a play, hobby, and TV room. It's a multifunctional space, adjacent to the study, which also connects to the garden. On the right side of the living room, a dining area has been created. A beautiful place for hosting cozy dinners. Exclusive Bulthaup kitchen full of culinary delights You can also enjoy an extensive dinner in the kitchen: a modern and exclusive Bulthaup model equipped with all sorts of culinary delights. From a Teppanyaki/grill plate to a Quooker, and from a shock freezer to a steam oven and warming drawers. There is a regular oven, a double refrigerator, an ice maker, a warming plate, and two dishwashers. Not to mention the amount of workspace and storage space. That makes preparing dinners for larger groups a real pleasure. Although the kitchen is also a delightful place to start the morning in peace with a cup of coffee and a newspaper. Cozy at the kitchen island with a view of the garden. The kitchen is adjacent to the utility room. With a custom-made cupboard up to the ceiling, optimal use has been made of the space. In the cupboard, the distribution system for underfloor heating, air heating, and the air handling system are accommodated. Have you been for a walk, done some gardening, or played outside? Feel free to leave your coats and shoes here, wash your hands, and come inside! First floor with six bedrooms and three bathrooms Back in the hall, we take the floating staircase upstairs. Here, we first explore the right side (the west wing) of the house. Three bedrooms have been realized on this side. Two of them have a balcony, and all three are equipped with air conditioning for extra comfort. The west wing has its own bathroom with a bathtub, shower, and a vanity unit with washbasin. There is also a separate toilet. Is it crowded in the bathroom in the morning and/or evening? Then make use of the second bathroom in the east wing of the house. Here, there is a shower and a vanity unit with a sink. On this side of the floor, four rooms have been created. Two are currently used as bedrooms, one room is furnished as a dressing room, and one room is used as a study. Furthermore, there is a built-in closet and a separate toilet on this side. And then the amount of daylight coming in through the skylight (with sunscreens). Not only does it provide beautiful light on the floor and in the hall below; it's also just wonderful to wake up to in the morning. The icing on the cake is the master bedroom. A room that exudes the atmosphere of a luxurious hotel suite. Open and spaciously laid out, but at the same time very clearly consisting of separate spaces. From the bedroom and the 'dressing room' to the gym. Residents fully relax at the end of the day in the ensuite bathroom. A space with all the ingredients for a complete sauna session. Carefully landscaped garden with swimming pool and plane trees The backyard has been carefully landscaped and consists of a harmonious mix of natural, robust materials. Complemented with ornamental paving, artificial grass, and a rich variety of plants and trees. On the generous terrace, you can enjoy outdoor living. In the shade of the stately plane trees or in the sun. The existing swimming pool (equipped with a 'Roldeck' and surrounded by decking) offers refreshment on summer days. In the side yard, there is a second terrace where residents can fully enjoy the outdoor space. General: - The house is fully insulated; - The house is equipped with 28 solar panels; - The floors are made of concrete; - The frames are partly made of hardwood and partly of aluminum, with double glazing; - The floors are largely finished with solid wood and tiles; - The tile floors on the ground floor have underfloor heating; - On the first floor, the bathroom and toilet in the right wing have underfloor heating; - All bedrooms are equipped with air conditioning; - The house is equipped with cameras and glass detection; - This house has been structurally inspected, the report can be requested from our office. Roosendaal: Roosendaal is a city located in the southwest of the province of North Brabant, between Breda and Bergen op Zoom, on the A58 motorway. The city was formed on January 1, 1997, through the merger of the former municipalities of Roosendaal and Nispen and Wouw. In addition to the core of Wouw and the city of Roosendaal, the municipality consists of the villages of Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle, and Nispen. Due to its central location between Rotterdam and Antwerp, the city serves an important international logistics function. This provides ample employment opportunities. Additionally, in Roosendaal, you have all amenities within reach, and the well-known Rosada Fashion Outlet is located here. Good public transportation connections are also available, including a train station. Sales conditions: Measurement instruction NEN2580 The Measurement instruction is based on the NEN2580 standard. The Measurement instruction aims to apply a more uniform way of measuring to provide an indication of the usable area. The Measurement instruction does not fully eliminate differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in performing the measurement. The guiding principle remains; "what you see is what you buy," and the object information takes precedence. Legally valid purchase agreement only after signing An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. This means that there is only a legally valid purchase when the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the oral agreement by email or a sent draft of the purchase agreement is also not seen as a legally valid agreement. Deposit or bank guarantee Because Agnes Tomesen Real Estate is affiliated with the Dutch Association of Real Estate Agents (NVM), the standard model purchase agreement determined by the NVM, VBO, the Consumers' Association, and the Homeowners Association is used. In this purchase agreement, we stipulate as a standard that a deposit or bank guarantee amounting to 10% of the purchase price must be provided. Sales documentation This documentation has been carefully compiled by us; however, for the accuracy of the information provided, we are generally highly dependent on third parties, and therefore, the seller and we do not accept any liability. Finally: We appreciate that you take the effort to go through the information of this property. If you would like to view the property, of course, that is possible. Then we will show you the house as it is currently furnished and arranged. We will guide you through the existing situation, but perhaps you have other ideas. We are happy to listen to that. We will explain what you can do with the spaces and layout to give them a new purpose that suits you. With limited means, you can achieve a lot. During the viewing, we are happy to make that clear. If you have any questions, please contact us. This can be done by email or by phone. We are happy to assist you!" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-03 06:00:00" } ["media"]=> array(107) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b79cc4cafa7933cc21be6093c83390f98e6537bfaee6d54bd9eb8b705f61af0" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad519b3bcfd588c8a67763b4f91ea4c9a27b80957242e04f9031fde686892c07" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289067.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e66a783edde5940dfd57c2b919e64832d3e973742f9a8b46f80f6d106cceddd" ["volgnummer"]=> int(4023) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3cd4fdf6f3f241f5d007b2204ccca1741a46401de96d54f0eedb3d1d0abc19e" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dedf74bae5cf8aa24a75f16616e2337b66aa1b349803edff15812f7061d7365" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A462bda32723f904dce1d0fedc02c58637ff6ebd6a2b4a2fa6085fd6667dda9d0" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35d212b0a3c658c2dae8cc8c994e852194daba095b7b2b65ccb9225b8c78ba0f" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6a45ac4049a854928c7d994546b9934e940bd04a012569130187de9f14cf6b6" ["volgnummer"]=> int(4018) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14881b2d12f3a6df8216d6ea4a4fdc9692b9ff0f8b0cb23eb1d8e81501fa15f6" ["volgnummer"]=> int(4020) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A711ee6ff1ecf7731b9cc1d8c18ad87c79c9d45bb938f1d28bc00e1c764cdba64" ["volgnummer"]=> int(4025) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f3af0bfd7697fadd6b19a511c3ca5ae8392ac28534ed3b9e0642bac9d9c178c" ["volgnummer"]=> int(4026) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af208e316e7d9b4e62e9be836b4f2cef366e0b50f553a01eb432120188ff032d6" ["volgnummer"]=> int(4021) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ab2a237d084d328cd64a3d673bffdca1877213c16a832d8dc2bf40e54919ad1" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5598ba818d03239b8ad4ea5c047a19b50809fb976f312d33af470790aa323d06" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14d30d0b1838260ce0412b0c75f08c0cb678341e6346b850cef9e660db7fb29d" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90aad1b5eddb328e627dc9bf600fbfc5e05d03567cf627ca8df39f85f5079f5f" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289017.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11c3b13d8c92cf0e991f7072c4109ac0782afd6afe6e3d75c2fcaf01ca901a6e" ["volgnummer"]=> int(4022) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4d49583ff7325e144835c6de2b55b545c4ad63c9cc4fb7074c6cfea18d56443" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6e1e080106f9bc0dad8ffdccc434cbd173868d9da7de39ed97c035e79991ea9" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18097a1cc7410d36785c3a6bb1d894be9f0679673cef3f793ebb11d18852bdab" ["volgnummer"]=> int(4024) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b9474280332b0185163966347af78a3ca4b5a653c0f1555c1522d874205c5af" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ebc6296e6c79c27d129c111765e5106e51e5187c10b89e48d57241898e61c8a" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A720a9cf4bf75a3512b8fc1951dadea786d5a6f50fa908f35c5e89d1e65f3a156" ["volgnummer"]=> int(4019) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A111bd2e1f2be37938e73fe1410c2eb42571e82859f4040cfa8f15c5199851905" ["volgnummer"]=> int(4027) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afeb746b2c2fa07474c7dc61a816188ae9cccc256bba949ebe45621ecf1c29cc9" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155826025.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A95a9332756afad29d47949c6cf31d50b6a8d76a8a9eaa67ebd48536c69cf1d16" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A484310a09a9985c32bdc038b974e489c42d3b59e0c50757d11093555bf4f7d5e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157687423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add37bbdecdf1d481990b3f570158bf2876719ef064e1d740895af4b159c3ba24" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157685975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f2cdf8cd13e05bc492d246b0a0095928b5a6ac62fcb357017170d2f9ceea08" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c994f6b13495d639e9a99952bd9c7f09ecba6fe414f084b5f4e533675d19b52" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157686617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59029edb85ac80e1853eb6892a2bef882f1067ae4bf858b39e086a85b7ecd0ef" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf532b6b76f30bd6db8eeb6b95552fc62bec08a2a2d5de5f69284fee0a7eee52" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A733d57028727d9e69d663a16bb581f14253e3017fc139af9fa2fc4d8f52bc533" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0570a77d52202e57f3e2d6712320de38acd0a882f5b996016d6c7fba291249d2" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157645075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79219307ef297c1fdee2627933b6817b92e19908d283092570130ddbd6655365" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289789.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa08af66a75cde64c9c686a23e5159e7a84f3cc98cfd3d1254cca9353f8f450f9" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80ce4ea2d7e5929d3bed13c42d0a964dff49464a73b555120f23e84fc711fc09" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4443c1a8f48820182623d671ef7f5a63b517f8226ef6b89d7d8f08c8dd57f649" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ed4aa8e9a78d56c927ddf1bf5ae6f31caf251d1777c4b0982aed1a8b7cc32b0" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A793037b2ed820d9eb13e8f4551aaa52ceba39140380d8872b918c3cae7bc9423" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade8358c4ada0ec17507c829cb8079717fbf37057b4889fa77b14723bb0549f2b" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01c1e975189ccbc0318e999251dbcbd011eed99d6e291d1f7874e10ca6013fc8" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0fd28edb8c37e61459568f367c0efc1e9a7afcc5c158fcbd8a5261aa9c96f52" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ffc2ba66534b7d8ef59195709e9362866cac73b036f91cc5bac42fa2246b59a" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae94ebaef6b5e6ed51a27b1147e7fd193ac07eb4f1e6dc2c5ff13b45de47e5720" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1543bcec8ceb39ecdce8f67a1e4299681c4b66fc43960032d99f4e246b319c6f" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b61227f6e4c38218277c4099db077af7ef285f25b1dd52408a6db29a919a9f1" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12d2a4e4b8945d529f1a65440c7c0df88e5925f28883d7bd329a0099ec93c2d6" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16617d6df20315da7e29df3cc8d16c76bd03d83d814c85cb173bfad229596310" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9de656cc25daad8c793c024062fbddcfa493ddd7d33b6198451a92ae8d60126" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11a74e4c707a61c303b00a1b6d5e296e832327ffbdaaa9c7f80caed088934b85" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e059c70793d38548fbb8b1be9bebcbecdf7f79035a5367b67d9888d187bccff" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb7848bdd82120538f3c1bb12bb3cdde6337080d78834d971e4a3cfb0c47918b" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab765191bb490807594e637166e7fb1c66af839d09729e3693e2689e521dcde1d" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc356af308aaf44412ac6fe4cf0238cd95d64e8dbefb5dd236c031905f22746d" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c5c0f58e445daf705ee3f2cb99c3c3053788439b18ff3d7bdc53122a67261d4" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae80e65961ecab474d2bbbb2d3a776290701f48a78e292e65795bc28ad6578cba" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bcde766d79b843405f65b3594205d971f1123f127439d975d91a589949714aa" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f1f9318b9080247869ff6dce1ffb4d340e8d4271e67228d3bbe690590578aee" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab53d558525a0ad6072656f3f2100c9d3990d554fc9e6379504766c599eb918da" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adde6f9cea610dfc8f4acbfbe35882e8208b859c3ee3264276564bb3179a7d207" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49204ec7878ff5cc0b86921a019f9b04828def8840c0a9cbeb590a257f8dabe0" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad019b7481459fe340bf8fe3112428d39fa369009f85157a53eb6ddc03e7ae47e" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A116d3c5f497a5b0a7b01d4983c6b7c0da8af703a200ae15aa575165f5981ed0f" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73cb8dde71bffecd217ea83bd4ebdb8b4ebe7832f9c4ffe785da6ad5bac17f49" ["volgnummer"]=> int(65) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A960415591ee3aa7156ce09f0f205b0b20dc716cbe9ad3495ef04c9fc97c29a66" ["volgnummer"]=> int(64) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad67c094a540decb76557b8616597b7e61281e6d18bc53f38e1434e916f40fc1f" ["volgnummer"]=> int(69) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac36c4b1b288bf42178de077e3e6bfeba3150d9788b98da53dd5a980115e7ddfc" ["volgnummer"]=> int(67) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4477ce1abe971a2cbdfb3c06ca0e534b8216fc20e6b88a584447df4df9207811" ["volgnummer"]=> int(70) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2061cb10b4409ef5100ea38d74811da6d58b11a39facd0d939780649dee8847" ["volgnummer"]=> int(66) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc35628e2dc0833299dac4ef6f96fd61093b9f338fe66541fd1f783bf08a3063" ["volgnummer"]=> int(68) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A391cf29793505fd4551eae435741ec869facdafb24d3ea1f4eb3261fc166fc70" ["volgnummer"]=> int(71) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6bd41b800a0f665e2cddca92b324411cee1208ea0ee714fa6593d2a07a4a933d" ["volgnummer"]=> int(72) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bddbf01c5f7f77448d4b9a7629865d1a134c5e8cbd0a3b7cda13f20d91a0a2b" ["volgnummer"]=> int(81) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fa0dd4713ae128ef5276a41902e5d4f09b89dd43e24ec16bac62d938ad09f2b" ["volgnummer"]=> int(73) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cfbd242aeba2f7e23da03e179c9bf053b5f0f6d34d9fbed67a5dba138622bfa" ["volgnummer"]=> int(78) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae463e26bac2eddf3dd6be6035a048d2cbb63179bc7a3d59ffd4e15f3107abed4" ["volgnummer"]=> int(83) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96d55c9212f3aa196b8db63469b59857d022acdee0a1f089cf5e5974ea133867" ["volgnummer"]=> int(79) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78832cf7cce7a5fa9404f0e1d9f8637dbc7e8b1d7156d9ecffca17bb655d8d2d" ["volgnummer"]=> int(74) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A970573de4b928318eb9d4548a0f92f5dab27a1e9ef57f4a9f8a98bc0cd439873" ["volgnummer"]=> int(80) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bf91dafd87dfe11c7e90ed562f5963f88541e55a27b212fa90d9cf0da6206b3" ["volgnummer"]=> int(82) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A796abff786daff4482fdb7c6baa45a1e075209e2c1c97a826d63dfb5cee71045" ["volgnummer"]=> int(85) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafa44dca9775cc47671eee8c1bc4b7b8d61bf375dae0e3a8bb3909d45c23e297" ["volgnummer"]=> int(84) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae949a65712c9f9b57e0f6e2c1bd25f7462d6b846d1b6c84f194d8ae2e9c94de1" ["volgnummer"]=> int(88) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A296f626ab58bb7c1fa263a77ea25d1a7a6e056932e3992783e505cc81f56cd61" ["volgnummer"]=> int(91) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07d575bc9d633b8d1d4e5ef97515ff3060abfb6121fc0ced59fe33e3ba38e7f1" ["volgnummer"]=> int(87) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56a99ac6d2f1fadc9ac2ea37e36e148e37ea21d0244155a07421c79ac99286db" ["volgnummer"]=> int(92) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f291600019b886d851b4588375c5574eee246306aa1a59632b8abd9b0e339bb" ["volgnummer"]=> int(86) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a199308556ea431ffc6f5f761853b30a0b35f46ae5795c610567b69320eebd6" ["volgnummer"]=> int(89) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5845d45fe2fd8920e0fb23727e1073784627d595728514538f17d6fa31f527c" ["volgnummer"]=> int(90) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A674405b8875fa98e2b069c4ff26443744a8c1516f2bfa8a484aee8c2bf2d94ea" ["volgnummer"]=> int(93) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a3665e73769d76cd3968a33a4e5a8891e363411914de1891559333c71d482e8" ["volgnummer"]=> int(96) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03be4f38c6e18cd784ce582a2bc54c8c3990190a698bb906e9334f6133743071" ["volgnummer"]=> int(94) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26d907cfd8272b2c77d585182c6bf0b4f08b4bc51e348a4bc80888ad885c553b" ["volgnummer"]=> int(95) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af076aa7886d46b4aef56a5a5a7922574c3e6c2494ce8bf5c56a7b9e728104060" ["volgnummer"]=> int(98) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34131fb976bdd43368f0bfb45f1ea58d4deff6ca5d6119beb9de33985fa07b16" ["volgnummer"]=> int(97) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [96]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe30a8a7d950e38240a2d084bf46dc77d0a707101557273570cb8c9ce3d964fe" ["volgnummer"]=> int(100) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [97]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7eb5da48e73317cde3d1399ddadf62c305cc7c40d856e0a3525fbd883edc3a73" ["volgnummer"]=> int(101) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [98]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156268133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bb112f126248fcdcd06ee664e00a889621c336fc37c76c2ac5e85384d5a04fd" ["volgnummer"]=> int(207) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [99]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156267621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ee2f01efd8b956f7a1b04c3cae07eeb815e3828a1e6a42d5dc8c969edf43d3a" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [100]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6dea9242b3f4a85844aa0f92d593c5b7aee15fd9dd856f43d7bd4b5656d7295" ["volgnummer"]=> int(103) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [101]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7102c25b745f7dee60433e921e5ddb9fae32da8698bad20ec1f49da4d6ecf420" ["volgnummer"]=> int(99) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [102]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156268023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6569bc5cd610c01fb9ca42ee89798d8d4a8678cb55fb3d48284eeb57194682cf" ["volgnummer"]=> int(206) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [103]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:07:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156288809.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5f4457733c30d745e96a185e4efb969f1ab421a308b8ab26b93859bcad1661d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [104]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:52:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156289495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad406168c8ab16eff6936b0b320e79db568ceed3472f924622c579aed8654629" ["volgnummer"]=> int(102) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [105]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 15:21:06" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=KZwDud7umGV" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [106]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-23 16:18:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159826345.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5bd676a9d81db7fdea9debdeb3dde622ac8818e102d401352722f4f89ab38b01" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(1350000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(1300) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(5) "VILLA" ["voorzieningenWonen"]=> array(6) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "ZWEMBAD" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(9) "SCHUIFPUI" [4]=> string(5) "SAUNA" [5]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(1555) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2000" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(46) ["woonoppervlakte"]=> int(366) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" [2]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-12" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(2) "11" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(6) "Kelder" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(7) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(8) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(6) "BALKON" [5]=> string(9) "DAKTERRAS" [6]=> string(8) "OVERLOOP" [7]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(3) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(13) ["voorzieningen"]=> array(7) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [6]=> string(5) "SAUNA" } ["breedte"]=> int(395) ["lengte"]=> int(317) } [1]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> int(240) ["lengte"]=> int(263) } [2]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> int(228) ["lengte"]=> int(219) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(6) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(30) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(3) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" [2]=> string(21) "OP_AFGESLOTEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(612) ["garagelengte"]=> int(716) ["garageoppervlakte"]=> int(44) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(1300) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-19 12:58:54" ["perceel"]=> string(4) "1860" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(20) "Roosendaal en Nispen" ["gemeentecode"]=> string(3) "837" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7099967) }

Onyxdijk 167a

4706 LL Roosendaal

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.

Stap uit uw auto en laat de omgeving van deze moderne villa aan de Onyxdijk in Roosendaal uw zintuigen prikkelen. Ruik de nabijgelegen bossen, ervaar de koelte van de bomen, geniet van het groen en hoor de bladeren zachtjes ritselen. De villa zelf heeft alle elementen om zo ontspannen en comfortabel mogelijk te wonen. Van een sfeervolle living met open haard en een exclusieve leefkeuken tot zes slaapkamers, drie badkamers waarvan een badkamer met sauna en een privacyvolle achtertuin met zwembad.

Voor wie bekend is in Roosendaal: is het u ooit opgevallen hoe mooi groen de Onyxdijk eigenlijk is? Gelegen aan de rand van Roosendaal en met landgoed Visdonk en de Rucphense bossen binnen handbereik wellicht voor de hand liggend. Maar dat maakt de rit naar huis niet minder ontspannend. En eenmaal aangekomen bij uw woning weet u: hier wacht een nog grotere oase van rust. Wanneer u arriveert, draait de poort gestaag open. Hoewel er genoeg parkeerruimte is in één van de vakken voor de deur zet u uw auto op eigen erf. Genoeg ruimte blijft er dan over voor een tweede auto. Eventueel elektrisch, want er is een laadpaal aanwezig. Met de hoge hagen en de platanen op het erf heerst meteen een gevoel van privacy. Een aspect waar architect René Hoek bij het ontwerp van de villa ook rekening mee heeft gehouden.

Een ruimtelijke binnenkomer met de allure van een galerie
Het mooie grote overstek met houten afwerking geeft de villa een fraaie horizontale belijning. Zou het een knipoog zijn naar de stijl van architect Frank Lloyd Wright? Niet alleen de onderkant van het overstek, maar ook de voordeur en de naastgelegen dubbele garage (met binnen een trap naar de (wijn)kelder) zijn afgewerkt met hout. We openen de voordeur en staan in de voorhal, met voldoende ruimte voor een grote garderobekast. Er zijn meerdere deuren: één naar de garage, één voor de meterkast, één naar het toilet en één voor een snelle route naar de keuken. De glazen openslaande deuren zijn open, dus we zetten onze pas voort richting de hal. Een ‘binnenkomer’ die met zijn ruimtelijkheid, het vele daglicht en de zwevende trap indruk maakt. Het heeft de allure van een galerie en tegelijkertijd voelt het ook als een verlengstuk van de woonkamer.

Living als kloppend hard met een speel- en eetkamer aan weerszijden
We volgen de mooie (zicht)lijn vanaf de voordeur, door de voorhal en de imposante hal en staan dan in de woonkamer. Dit is met recht het kloppend hard van het huis te noemen. Vanwege de centrale ligging, maar ook door het gebruik van warme materialen – bijvoorbeeld de massief houten visgraat vloer – en het contact met de tuin. De huidige bewoners hebben hier heel mooi laten zien dat een meer dan royale ruimte tegelijkertijd heel knus en gezellig kan aanvoelen. Neem plaats op de bank en stelt u zich eens een mooie zomeravond voor. Met de schuifpui open en een verkoelend briesje dat langs uw haren strijkt. Of denk aan regen die zacht tegen het raam tikt terwijl u binnen, met de open haard aan, geniet van het invallen van de herfst. Links van de living is een ruimte die momenteel in gebruik is als bibliotheek en speel-, hobby- en tv-kamer. Het is een multifunctionele ruimte, grenzend aan de werkkamer, die ook in verbinding staat met de tuin. Aan de rechterzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gecreëerd. Een mooie plek voor het houden van sfeervolle diners.

Exclusieve Bulthaup-keuken vol fijne (kook)hoogstandjes
Uitgebreid dineren kan overigens ook in de keuken: een modern en exclusief exemplaar van Bulthaup en voorzien van allerlei fijne (kook)hoogstandjes. Van een Teppanyaki-/grillplaat tot een Quooker en van een shockvriezer tot een stoomoven en warmhoudlades. Er is een gewone oven, een dubbele koelkast, een ijsblokjesmachine, een warmhoudplaat en er zijn twee vaatwassers. Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid werk- en opbergruimte. Dat maakt van diners bereiden voor grotere gezelschapen toch gewoon een feestje? Al is de keuken ook een heerlijke plek om ’s ochtends in alle rust te beginnen met een kop koffie en een krantje. Gezellig aan het keukeneiland met zicht op de tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Met een maatwerk kast tot aan het plafond is hier optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. In de kast zijn de verdeler van de vloerverwarming, de luchtverwarming en het luchtbehandelingssysteem ondergebracht. Gewandeld, getuinierd of buiten gespeeld? Laat hier gerust de jassen en schoenen achter, even handen wassen en kom maar binnen!

Eerste verdieping met zes slaapkamers en drie badkamers
Terug in de hal nemen we de zwevende trap naar boven. Hier verkennen we allereerst de rechterzijde (de westvleugel) van het huis. Aan deze kant zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Twee daarvan hebben een balkon en alle drie zijn ze voorzien van airco voor extra comfort. De westvleugel heeft een eigen badkamer met ligbad, douche en een badmeubel met waskom. Ook is er een aparte toiletruimte.

Is het ’s ochtends en/of ’s avonds dringen geblazen in de badkamer? Maak dan gebruik van de tweede badkamer in de oostvleugel van het huis. Met hier een douche en een badmeubel met wastafel. Aan deze kant van de verdieping zijn overigens vier kamers gemaakt. Twee zijn momenteel in gebruik als slaapkamer, een kamer is ingericht als kleedkamer en een vertrek is in gebruik als werkkamer. Verder is er nog een vaste kast en een apart toilet aan deze zijde. En dan die hoeveelheid daglicht die via de lichtstraat (met zonnescreen) binnenkomt hè. Dat zorgt niet alleen voor een mooie lichtinval op de verdieping en in de hal beneden; het is ook gewoon super fijn wakker worden ’s ochtends.

Kers op de taart is de masterbedroom. Een kamer die de sfeer ademt van een luxe hotelsuite. Open en ruimtelijk ingedeeld, maar tegelijkertijd heel duidelijk bestaande uit aparte ruimtes. Van de slaapkamer en de ‘dressing room’ tot de sportruimte. Volledig ontspannen doen bewoners aan het einde van de dag in de ensuite badkamer. Een ruimte met alle ingrediënten voor een volledig rondje sauna.

Zorgvuldig aangelegde tuin met zwembad en plataanbomen
De achtertuin tuin is zorgvuldig aangelegd en bestaat uit een harmonieuze mix van natuurlijke, robuuste materialen. Aangevuld met sierbestrating, kunstgras en een rijke variatie aan beplanting en bomen. Op het royale terras is het goed genieten van het buitenleven. In de schaduw van de statige plataanbomen of heerlijk in de zon. Het aanwezige zwembad (uitgerust met een ‘Roldeck’ en omgeven door een vlonder) biedt verfrissing op zomerse dagen. In de zijtuin is een tweede terras waar bewoners optimaal genieten van de buitenruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd;
- De woning is voorzien van (28?) zonnepanelen
- De verdiepingsvloeren zijn van beton;
- De kozijnen zijn deels van hardhout en deels van aluminium. Met dubbele beglazing;
- De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met massief hout en met tegels;
- De tegelvloeren op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming;
- Op de eerste verdieping hebben de badkamer en het toilet in de rechtervleugel vloerverwarming;
- Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning;
- De woning is uitgerust met camera’s en glasdetectie;
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 1.350.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectVilla
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2000
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte366 m²
 • Perceeloppervlakte1300 m²
 • Overige inpandige ruimte46 m²
 • Inhoud1555
 • Aantal kamers11
 • Aantal slaapkamers6
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2033-09-12
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren, op eigen terrein en op afgesloten terrein
 • Parkeeroppervlakte44 m² (7,16 m bij 6,12 m)

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering, zwembad, airconditioning, schuifpui, sauna en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRoosendaal en Nispen
 • SectieM
 • Perceelnummer1860
 • Oppervlakte1300 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact