array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 09:23:19"
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(11) "Schuitvaart"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "50"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4715 GC"
  ["plaats"]=>
  string(7) "RUCPHEN"
 }
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10052) "Heerlijke rust, dat is wat u ervaart als u in en rondom deze vrijstaande woning aan de Schuitvaart 50 te Rucphen bent. De ligging aan het einde van een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant van de woning complementeert deze rust. De keurig onderhouden woning bevindt zich op korte afstand van het natuurgebied de Rucphense bossen. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer, dichte keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte op de begane grond en een inpandige garage. De zonnige achtertuin op het westen biedt veel privacy. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien! 


Begane grond: 
Via de oprit bereikt u de entree met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. 

De sfeervolle woonkamer is ca. 30 m² groot. Door de vele ramen geniet u van een prettig lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de voor- en de achtertuin. De living heeft een houtkachel die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen. 

Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken. Deze keuken is ca. 4.77 x 2.85/3.59 m groot en voorzien van een rechte opstelling met bovenkasten, onderladen, apothekerskast, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een 1½ rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven en een kunststof werkblad. 

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, een wastafel, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in de praktijkruimte. 

De praktijkruimte is een groot pluspunt van deze woning. Deze ruimte is ca. 3.08 x 2.62 m groot voorzien van een wastafel en voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt denken aan een kantoor/praktijk aan huis, maar ook een hobby- of speelkamer is mogelijk. Middels een deur is de achtertuin bereikbaar en vanuit de praktijkruimte komt u in de inpandige garage. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 13 m². Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De grootste slaapkamer is ca. 3.94 x 3.89 m groot en heeft een badkamer en suite. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met regendouche en thermostaatkraan, een badkamerkast en een dakraam. Vanuit deze slaapkamer heeft u tevens toegang tot de royale inloopkast (ca. 2.90 x 1.36 m) met dakraam.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.83 x 2.84 m groot en heeft een ligbad, type whirlpool (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator. 


2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Deze ruimte is verdeeld in een ruime voorzolder met de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007), bergruimte achter de schotten en een 4e slaapkamer. 

De 4e slaapkamer is ca. 3.97 x 4.10 m groot en heeft een vaste kast en eveneens bergruimte achter de schotten.


Tuin: 
Een van de hoogtepunten van deze woning is de uitstekend verzorgde achtertuin. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy, is gelegen op het westen en voorzien van meerdere zitgelegenheden, waaronder een veranda, bestrating, borders, volwassen bomen, een buitenkraantje en een houten tuinhuis. 

De overdekte veranda is echt een toevoeging aan deze prachtige tuin. Hier kunt u heerlijk tafelen met familie en vrienden. Deze veranda is voorzien van 2 tuimelvensters die voor extra licht zorgen.

Middels een poort komt u via de zijkant van de woning in de voortuin.

De voortuin heeft bestrating en borders.


Berging:
Bij deze woning hoort een houten tuinhuis (ca. 3.10 x 3.10 m) voorzien van elektra.


Garage:
De inpandige garage is voorzien van elektra, verwarming, water en openslaande deuren naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout. 
- De woning is gedeeltelijk voorzien van sierlijstenplafonds.
- De begane grond is voorzien van een betegelde vloerafwerking, met uitzondering van de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is aan de achterzijde grotendeels voorzien van handbedienbare rolluiken.
- De luiken aan de voor- en de zijkant van de woning versterken het karakter van deze woning.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is uitermate geschikt voor een praktijk/kantoor aan huis.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant.
- De woning is gelegen op loopafstand van o.a. winkels, supermarkten, cafés en restaurants.
- Tevens zijn er basisscholen, kinderopvangcentra en diverse sportaccommodaties in de omgeving.
- Het natuurgebied de Rucphense bossen bevindt zich in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Rucphen: 
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen st.Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan! 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10584) "Heerlijke rust, dat is wat u ervaart als u in en rondom deze vrijstaande woning aan de Schuitvaart 50 te Rucphen bent. De ligging aan het einde van een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant van de woning complementeert deze rust. De keurig onderhouden woning bevindt zich op korte afstand van het natuurgebied de Rucphense bossen. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer, dichte keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte op de begane grond en een inpandige garage. De zonnige achtertuin op het westen biedt veel privacy. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit bereikt u de entree met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken.

De sfeervolle woonkamer is ca. 30 m² groot. Door de vele ramen geniet u van een prettig lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de voor- en de achtertuin. De living heeft een houtkachel die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken. Deze keuken is ca. 4.77 x 2.85/3.59 m groot en voorzien van een rechte opstelling met bovenkasten, onderladen, apothekerskast, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een 1½ rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven en een kunststof werkblad.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, een wastafel, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in de praktijkruimte.

De praktijkruimte is een groot pluspunt van deze woning. Deze ruimte is ca. 3.08 x 2.62 m groot voorzien van een wastafel en voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt denken aan een kantoor/praktijk aan huis, maar ook een hobby- of speelkamer is mogelijk. Middels een deur is de achtertuin bereikbaar en vanuit de praktijkruimte komt u in de inpandige garage.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 13 m². Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De grootste slaapkamer is ca. 3.94 x 3.89 m groot en heeft een badkamer en suite. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met regendouche en thermostaatkraan, een badkamerkast en een dakraam. Vanuit deze slaapkamer heeft u tevens toegang tot de royale inloopkast (ca. 2.90 x 1.36 m) met dakraam.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.83 x 2.84 m groot en heeft een ligbad, type whirlpool (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Deze ruimte is verdeeld in een ruime voorzolder met de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007), bergruimte achter de schotten en een 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is ca. 3.97 x 4.10 m groot en heeft een vaste kast en eveneens bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de uitstekend verzorgde achtertuin. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy, is gelegen op het westen en voorzien van meerdere zitgelegenheden, waaronder een veranda, bestrating, borders, volwassen bomen, een buitenkraantje en een houten tuinhuis.

De overdekte veranda is echt een toevoeging aan deze prachtige tuin. Hier kunt u heerlijk tafelen met familie en vrienden. Deze veranda is voorzien van 2 tuimelvensters die voor extra licht zorgen.

Middels een poort komt u via de zijkant van de woning in de voortuin.

De voortuin heeft bestrating en borders.


Berging:
Bij deze woning hoort een houten tuinhuis (ca. 3.10 x 3.10 m) voorzien van elektra.


Garage:
De inpandige garage is voorzien van elektra, verwarming, water en openslaande deuren naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van sierlijstenplafonds.
- De begane grond is voorzien van een betegelde vloerafwerking, met uitzondering van de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is aan de achterzijde grotendeels voorzien van handbedienbare rolluiken.
- De luiken aan de voor- en de zijkant van de woning versterken het karakter van deze woning.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is uitermate geschikt voor een praktijk/kantoor aan huis.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant.
- De woning is gelegen op loopafstand van o.a. winkels, supermarkten, cafés en restaurants.
- Tevens zijn er basisscholen, kinderopvangcentra en diverse sportaccommodaties in de omgeving.
- Het natuurgebied de Rucphense bossen bevindt zich in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Rucphen:
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen st.Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103934" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-05 09:22:25" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5528460) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "a0ef2b48-ecdd-4528-8afa-004373bcebc6" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["koopprijs"]=> int(565000) ["huurprijs"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(392) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(10) "ROOKKANAAL" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(660) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(13) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2007" ["cvKetelType"]=> string(13) "Remeha Quinta" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-11-26" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["bouwjaar"]=> string(4) "1987" ["woonoppervlakte"]=> int(178) ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1200) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1800) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(216) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(14) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(10) ["daktype"]=> string(8) "DWARSKAP" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "INPANDIG" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "DOUCHE" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } [1]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(9) "WHIRLPOOL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(358) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-12" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-12 17:26:12" ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "C" ["perceel"]=> string(4) "3569" ["afkoopoptie"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(34) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-09-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-09-01 12:06:02" ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "C" ["perceel"]=> string(4) "3674" ["afkoopoptie"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-16 06:00:00" } ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 14:49:11" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=3SXDUoxXuta" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 16:55:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130663511.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A08d2aa3d80262c650f20be7a1e7a7485a5c135b80d2111d2f70ac9f41fd1dc0a" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664610.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a6d0ba7ce04f4d4adffcb0c0a914c09dffe5f59d583ddfbfc5f0a6b1eeeb8fe" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:08:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7be3895de57582fbcfbb7868ac28d19d1e063a2e9cdd6d107e08fb3e48b21256" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:08:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A418fedadd99e22f777fb43b56def0f53ccdcdab0909dd477df960aaa67ce0809" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:08:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1fa860d4555595ab43d3f3bb3839000e0ac19b71ff00cf567d7055c159a5f90" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:08:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9278844a93016e5ae0c1b17898af1809be848bef90b5f11f66bf1e7d8720ca8" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664626.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ad8f71d81e1ec6aa754cb2892fd859dc08d78f357483b69c51d3d9814e3f8e7" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c9782b55670910f5cf5f2ac0dc700ddddb51e0fedfa00ccbfc50cebe69794b0" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7afd9aa873771e1a65adb708045c17b1819590a63d2b45d9143e2fa4ed817d3d" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11dc4e4584542143b5ad2d77d8fe8c67c93bedb7863c1990184c1c450a58e328" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3fa04380b4f51cfe6894b6dc1e67b0521c8ec0d59715f8f10ed9d1166c6a796" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13c89fcfbd7e04965b410803efc75b7feee1a3d7c430a23bd7b7466b143485a0" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f459569c7ac1950900b884d505a1cedb298dae46c9d16726b3c2a32891cb7e1" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe5132ab1ca07e1fa992704736d0bf0b4aa9a5f9710cd3606f6006c66dc34065" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664746.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10e05ee2849570c598aa5bf675e6e8653545501ab230ad95a363e0ab540f8978" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:09:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664766.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6b16802fc2795a20b72b4ff5f536c0e05e85fa3ce1946f32fdaacbe734a34e2" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:10:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af73297fdfb8e2f7021046cc730f3d37655314d70fd11db4f6afe6268f1ee947e" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 17:10:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130664803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8e057f4ba3ad127dbc06f56ac90ec60b13af6e516e749d570f87cfe24d17a59" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130684963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0831ac3e26cf418c8cd35deb999a03c19cacf42db985742466e1876cf327e9c9" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3db9d59e27432ffff26cb660b75dcad620fe2bb41e34784b79b163ebe0f2f4e9" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbb7e6e8dce84c9edb1c8742864369238ef384850b817f5cea118d8218ecbe8e" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1048339161c8307db72b48d71cf51d4b9a222495ea3c3ff10bf0efd1bfdeebf3" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab033eaf6dd93862aa21631ecb50aff6ac49b82b34a90099f68d0a89382497a3a" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade5d2ea752153eeecaea2eff35907696a8d7a1fb2131093b91818d4eb30071fe" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81882152af37707e3bccff40007f0105bb39e4cc634264276414f25a7f1615bc" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ee49df4d22087d62d4b651b426cbbc62981b474af6a875a26055ba1e6a0237c" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5cc949b011170b3207f1400265d6e40054f75e3ca8cc8a0370fc6f1e2179754" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130685413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac87bc0e17ce5c013f0f6cd37039ae6a9e3b182c044707f12b34c8c1890f2b60b" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abefe9191fde242d88d128ca5fdc7bb610ec8de9bf10c9c7826001afc839e3e41" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94f4f37bd152acbe66ccc77c31c680a2b50085c7a2e11250d9dd26acc44d2633" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130685257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9429dd3a4813e4bfb5572466717242cd53b793bafe5fa298f44f3cf54a585462" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4818000fded23ae76320eb3d6163a8e06070b3d57359aaeb693ab92dfcc314fc" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11cd2830007a45003e516e679fe4e293191745b846ef7661c18a4b205ddfcc3f" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5f0d60f6fdb53e83b7b0a8c7c5e7c0383ef5768f531cc6c221eeac2179bd988" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a1f1aa9cd1d113f1d9b952b5424d5eb661cc196046cd36b7e72fbce8132fbad" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87ca45063c646cf1178b2c16277f7527a5a7f8d0d4ee04218f09090ec07f6864" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a814413f43414f9ce68753d2630d88c2e9d04863e1ca5321aa4f1d382e376de" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4864cf8009d33b7f03a59cd5bbfde514a62857107969ce440282ec27a6a15cd8" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b01e48be80b5d964b5737dd38549136f0cbe31a2553003ec7b6587ed06f39a1" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48b280ab2879f649123479e8aac3c873515c7a019faa272e22bd36cdff7ed7ae" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3815b7059593e427e7ab93a679964539aaeb4c74a68abbbe5d46832c487250a" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44e1ac2a9fccefffcb53747da88bea039bfdd3f100462be2fa61dd3514663c49" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af26e38d15bc2d152c4b6c03e1606eed833641b1ddbaa66d0b22afba4f89a9ba8" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2dd7f070d28d1fa35f8907a92fec870cda9e3560703e9d27e83bd2038294f09" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647170.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A576598ba15d6c334cebb7b4227c7f625c5233685aa5353619447d5c3f0b6486f" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ea7e8e638c13c91be4265b6be29644ae9e834b3fe93ec448f7c00fb4e66f6c3" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f5eda46f5fb2010b910ad5593e91e623e645f8186ff5c1876bf0d2cd5e8aba9" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad606b2e5d1b52dad1696143b2631511e64dd3f35a7329e16854242b0dcebd90f" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1bc1b517f1df9b2cc1c283763bca4eb5cc531ab77cfcd1d246363c3ac6449c1" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e19eb1f6a92889036fc5f77e7ac4496761cb74a0b24286522b31d319a018ce8" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68836a96c7f7bafcd75802bbeb17a97e902bf14d90bb5b519ce2db8278d0172b" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A713d05663feae40f3120e1550b6888d9195db8886d2cff9118eeb5b14c6bced1" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb4b387891389f1817afe606ec8885300094701d5195904ca8f6e9549978ee37" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1d92cc78a626a25e5374bef07be2be9fc60c257cb63e903b2fffcfc05bab377" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647178.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf2278d6664637fcd3dc49dec2f5a1b87c3c4784911cf567954c9c7a34341d9e" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5658d19ff9e25ca67d5a72806512e8c9c79042f5a893b25f9fc9dd01f506040" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647226.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afef7c2c74711a84bb925b0d5adf19e1861bfc57b97754bd34d1051bb199466ae" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e94878ec402ceedd56a4eb7106270d0d0c67d9ca71f71dbeb7f2a0f6a677b36" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c675f8a31457842c45f4ca644dd67f9d54019d05aec8075bea847a4cadfa574" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647174.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e7e9a0d6f3332ce51983dfc75ddc91f87ddc9d6356510cd26ae9766c9c880a5" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A140f70a85c65a3aefbcb3214f7ab1cdb8a5ba7d611f83dfe9d2f400780e79e82" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5949b9f98a4f2ca5f632aa349d20e6d6cae69ebe37dc7cefedd431dbc1d35afb" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3803700456a93f330360513f87ed02e26ee5ddb75fce0744e18881409b59e2c4" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A301ed6450612db20902ca6a8197992ad4dc9d373e292f3cea8533a267cc523cb" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647172.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9af5679361e3c5a2536b120e9db372f3862db5379541c9072d918ff965e8642b" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647168.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A398a654cf237cc6f39703decb19d49f4c450956422db3250dfdfaf69eeafab63" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647176.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22204f935a2509df612fcd1429810b64e09323f3f3c5afede0314bc6fccc761a" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4331aba7f34b6a91d9ecf9f08ab25f6041083339ea81033519ad8faa0101e931" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc07ccf3de77df7077ff8f0a0b84397c009d97242e0dc6e84328f5753a7c5f1c" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01856a49c5fb20d29e13162219d8ea06202b4a1462b2e1b353cf9511611fd2fd" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647244.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45e576fe391e8aec4ff7c3169562a3c88436d1cc19877bef1613fcf47205eb4a" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130663501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af90e3c419a5e7f7d8f8e00e8bdc23740a0d23da97cd938f939205c5f4ae61522" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647224.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae431e57b03c766858eaee8e54b99ae2bec7f38c0f96367773bf536ea228f5ed2" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab068afed71215050c9bb1609fd49ab94a95a28af5697b85f55653437c9b6f9f9" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae43c1524f84519a6a1f1bef0187b1689a43953bb7172b9dd98264b370cffd3f5" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d903011f85bd99b7846f2022d7eeeb087d862a344f576147e002b1d3ee75377" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130663494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abde5007585abd2e04bb3f4e8e14f067f31072018ce00d04a14e78f076f430059" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3dd1bcbcc9b004cc494017c0c68347d26a28928331627cd781802ee0203d6ff" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:35:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130707994.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaf2b1dd69904c103281841061f8226fbe63720bb7d9494d84e8fa08e6526a88" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130663497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdfa7a07752367111b8c5804a230593f8a0dc97569032d6f3dd411fad0c1e6c7" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 16:56:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130663644.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A10ceb2c7249b850280c81be2a45034356a873160e89d769cbf59dd6e9069cc47" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e2c1d5b1f942941304a152e951a1846e47632dbebf9a28cd69c57e2bbdb9a7a" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4f346add54c7625c89ed1614e6d4cde679e8e073da0657b9ab2cf2b2cd63b86" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130647245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18454ebdd022e0cc449bfdf0511975ccc20432af4e2a856dda5db57a1739482d" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6380715) }

Schuitvaart 50

4715 GC Rucphen

Vraagprijs € 565.000,- k.k.

Heerlijke rust, dat is wat u ervaart als u in en rondom deze vrijstaande woning aan de Schuitvaart 50 te Rucphen bent. De ligging aan het einde van een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant van de woning complementeert deze rust. De keurig onderhouden woning bevindt zich op korte afstand van het natuurgebied de Rucphense bossen. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer, dichte keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte op de begane grond en een inpandige garage. De zonnige achtertuin op het westen biedt veel privacy. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit bereikt u de entree met toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken.

De sfeervolle woonkamer is ca. 30 m² groot. Door de vele ramen geniet u van een prettig lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de voor- en de achtertuin. De living heeft een houtkachel die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de dichte keuken te bereiken. Deze keuken is ca. 4.77 x 2.85/3.59 m groot en voorzien van een rechte opstelling met bovenkasten, onderladen, apothekerskast, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een 1½ rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven en een kunststof werkblad.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, een wastafel, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in de praktijkruimte.

De praktijkruimte is een groot pluspunt van deze woning. Deze ruimte is ca. 3.08 x 2.62 m groot voorzien van een wastafel en voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt denken aan een kantoor/praktijk aan huis, maar ook een hobby- of speelkamer is mogelijk. Middels een deur is de achtertuin bereikbaar en vanuit de praktijkruimte komt u in de inpandige garage.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 13 m². Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De grootste slaapkamer is ca. 3.94 x 3.89 m groot en heeft een badkamer en suite. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met regendouche en thermostaatkraan, een badkamerkast en een dakraam. Vanuit deze slaapkamer heeft u tevens toegang tot de royale inloopkast (ca. 2.90 x 1.36 m) met dakraam.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.83 x 2.84 m groot en heeft een ligbad, type whirlpool (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Deze ruimte is verdeeld in een ruime voorzolder met de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007), bergruimte achter de schotten en een 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is ca. 3.97 x 4.10 m groot en heeft een vaste kast en eveneens bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de uitstekend verzorgde achtertuin. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy, is gelegen op het westen en voorzien van meerdere zitgelegenheden, waaronder een veranda, bestrating, borders, volwassen bomen, een buitenkraantje en een houten tuinhuis.

De overdekte veranda is echt een toevoeging aan deze prachtige tuin. Hier kunt u heerlijk tafelen met familie en vrienden. Deze veranda is voorzien van 2 tuimelvensters die voor extra licht zorgen.

Middels een poort komt u via de zijkant van de woning in de voortuin.

De voortuin heeft bestrating en borders.


Berging:
Bij deze woning hoort een houten tuinhuis (ca. 3.10 x 3.10 m) voorzien van elektra.


Garage:
De inpandige garage is voorzien van elektra, verwarming, water en openslaande deuren naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van sierlijstenplafonds.
- De begane grond is voorzien van een betegelde vloerafwerking, met uitzondering van de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is aan de achterzijde grotendeels voorzien van handbedienbare rolluiken.
- De luiken aan de voor- en de zijkant van de woning versterken het karakter van deze woning.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is uitermate geschikt voor een praktijk/kantoor aan huis.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant.
- De woning is gelegen op loopafstand van o.a. winkels, supermarkten, cafés en restaurants.
- Tevens zijn er basisscholen, kinderopvangcentra en diverse sportaccommodaties in de omgeving.
- Het natuurgebied de Rucphense bossen bevindt zich in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Rucphen:
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen st.Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 565.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1987
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte178 m²
 • Perceeloppervlakte392 m²
 • Overige inpandige ruimte13 m²
 • Inhoud660
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-11-26
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha Quinta (Gas combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin216 m² (18,00 m bij 12,00 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakDwarskap

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, rookkanaal en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieC
 • Perceelnummers3569 en 3674
 • Oppervlakte392 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons