Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104238"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-03-10"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-29 17:06:35"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "641cf36f-1350-468b-96bc-ecfa2832c12d"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5730074)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10875) "Rietgedekte villa in het buitengebied op korte afstand van Breda

Op een bijzondere locatie in het buitengebied van Rucphen ligt deze rietgedekte villa. Een exemplaar dat in 2010 is gebouwd, en waarbij kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige luxe materialen de belangrijkste speerpunt waren. Hier genieten bewoners van ruimte en comfort. Het huis is weliswaar groot, maar in evenwicht. Gelegen tegenover en omgeven door land van een waterplantenkwekerij, waardoor het heel rustig wonen is. 

Wat direct in het oog springt wanneer we het erf van de villa aan de Hellemonsdreef oprijden, is het rieten dak. Het is een karakteristieke sfeermaker die past bij de landelijke omgeving. Dat geldt ook voor de roederamen, de erker en de klassieke entree. In de hal is duidelijk dat de Engelse landschapsstijl van buiten ook binnen is doorgetrokken. Van natuurlijke materialen in de vorm van de Italiaanse hardstenen vloer tot warme kleuren en de elegante houten trap met sierlijke trapbomen. De hal leidt enerzijds naar de verdieping met slaapkamers en anderzijds naar het souterrain met het wellnessgedeelte. Rechtdoor wandel je de eetkamer binnen. Opvallend is de mooie zichtlijn die, vanuit de hal, door het woongedeelte richting de tuin loopt. 

Sfeervolle eetkamer en luxe keuken  
Hoewel de villa vanbuiten groot oogt en het woonoppervlak maar liefst 455 m² bedraagt, voelt de woning allesbehalve kolossaal. De ruimtes zijn niet al te groot en evenwichtig ingedeeld. De openslaande deuren aan de kant van de eetkamer zijn omlijst door een fraaie kast, die doet denken aan een en-suite-kast. De schouw met gashaard geven ontbijt, lunch of diner met vrienden of familie extra sfeer. De eetkamer staat in open verbinding met de keuken. Dus wie kookt, mist geen moment van gezelligheid met zijn/haar gasten. In deze luxe U-vormige eikenhouten keuken is koken een feestje. Ook hier hebben de bewoners voor de beste materialen gekozen. Met de nadruk op comfort en een natuurlijke uitstraling. In de vorm van bijvoorbeeld een dubbele porseleinen spoelbak en een Quooker tot Belgische hardstenen aanrechtbladen en een zwart AGA-fornuis dat behaaglijk gloeit op de achtergrond. 

Inspirerende woongedeelte en tv-kamer met eiken sporenkap 
Na bijvoorbeeld een heerlijk diner in de eetkamer is het comfortabel nagenieten in de naastgelegen zitkamer met gashaard. Sluit de deuren en praat gezellig na, terwijl de kinderen in de eetkamer bijvoorbeeld nog een spelletje spelen aan tafel. De karakteristieke erker zorgt voor veel natuurlijk licht en extra ruimtelijkheid in de kamer. Wie hier zit, heeft zicht op de voor- en de achtertuin. Met richting de achtertuin openslaande deuren naar het overdekte terras. Op mooie lente- en zomerdagen is dit een verlengstuk van de kamer. Naast de zitkamer is een televisie-/werkkamer gecreëerd. Uniek aan deze ruimte is de eiken sporenkap met de nok en balken in het zicht. Gebruik deze ruimte als bijvoorbeeld een inspirerende werkplek.

Bijkeuken/hal en ruime garage met vloerverwarming 
Terug in de eetkamer lopen we naar de andere kant, richting de bijkeuken. Een ruimte met volop kastruimte en waar comfort, luxe en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen is doorgezet. Met een kastenwand in eikenhout uitgevoerd, een Belgisch hardstenen werkblad, een tweede koelkast en een vriezer van Liebherr. Loop een deur verder en je gaat via het halletje naar de garage met twee elektrisch bedienbare deuren. Hier is ruimte voor in ieder geval twee auto’s. De ruimte heeft vloerverwarming, een aparte toiletruimte, een uitstortgootsteen en aansluiting voor een wasmachine. Niet alleen in de hal bij binnenkomst, maar ook hier in de garage is een trap naar het souterrain. 

Souterrain met wellness en multifunctionele ruimtes
Het souterrain is even groot als de verdieping erboven en bestaat uit een slaapkamer en een wellnessgedeelte. In de thuisspa zijn ondergebracht: een inloopdouche met hand- en stortdouche en een tweepersoons sauna. Een fijne plek om ongestoord, in volledige privacy en op elk moment van de dag te genieten van ontspanning en rust. Ook zijn er twee multifunctionele ruimtes, een technische ruimte en een berging. In de technische ruimte is een domoticasysteem geplaatst en bevindt zich de unit van het centrale stofzuigersysteem. Omdat de multifunctionele ruimte nog niet is afgewerkt, is deze nog helemaal naar eigen creativiteit en ideeën af te werken. Misschien realiseer jij hier straks wel een speelkamer, een thuisbioscoop of een gezellige bar. 
Deze ruimte is voorzien van warm/koud water en water afvoer aansluitpunten.

Drie stijlvolle slaapkamers en twee badkamers 
Op de verdieping vinden we drie ruime, stijlvolle slaapkamers met elk eigen karakteristieken. Zo heeft de masterbedroom een dakkapel, airconditioning, vaste kasten en een inloopkast. Ook heeft deze slaapkamer een eigen badkamer met ligbad met whirlpool, toilet en bidet en een inloopdouche. De twee andere slaapkamers zijn ook uitgerust met vaste kasten en hebben beide een dakkapel die zorgt voor een fijne hoeveelheid lichtinval. Op de verdieping is daarnaast een extra badkamer met eveneens een toilet een inloopdouche en een ligbad met whirlpool. In de cv-/wasruimte staat de opstelling van de cv, is een boiler en zijn vaste kasten gemaakt. Inclusief aansluitpunten voor een wasmachine en een droger. 
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een houtenvloer

Een royale tuin in volledige privacy 
De volledig omheinde tuin is een groene oase van rust. Geniet op het overdekte terras met gashaard aan het huis of kies voor een actief potje voetbal of badminton met de kids op het gazon. Ondanks de grootte van de tuin is deze gemakkelijk te onderhouden. Er zijn meerdere zitjes gecreëerd, zodat bewoners op elk moment van de dag kunnen kiezen waar ze zitten. Liever een langere wandeling? Dat kan bijvoorbeeld in de nabijgelegen Rucphense bossen. 

Algemeen:
-	Het rieten dak is met regelmaat nagekeken en onderhouden. Qua isolatie doet het niet onder voor een dak dat is bedekt met dakpannen; onder het riet liggen isolatie dakplaten;
-	De villa heeft speakers en inbouwverlichting, evenals een alarmsysteem;
-	De keuken, masterbedroom en souterrain hebben beeldschermen voor het bedienen van het domoticasysteem;
-	Dit systeem omvat onder meer de speakers, temperatuur, verlichting, gashaarden, sauna, camerasysteem, waterpomp en de stroom; 
-	Het sanitair is van Villeroy & Boch en alle wastafels zijn verwerkt in een Belgisch hardstenen blad; 
-	Er is vloerverwarming in de hele villa, behalve in de slaapkamers; deze zijn voorzien van verwarmingsconvectoren.
-	Diverse ruimtes zijn voorzien van internetaansluitingen;
-	In de tuin zijn meerdere elektrapunten, wateraansluitingen, een waterbron en een gasvoorziening;
-	Gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, allemaal op fietsafstand;
-	Het centrum van Roosendaal of Etten-Leur ligt op slechts 10 autominuten afstand;
-	De dorpskern van Rucphen is in 5 autominuten te bereiken;
-	Uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Rucphen:
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen St. Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.
Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Roosendaal heeft een treinstation met een directe verbinding naar Rotterdam (37 min. reistijd) en Amsterdam (90 min. reistijd).
Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan!

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11223) "Rietgedekte villa in het buitengebied op korte afstand van Breda

Op een bijzondere locatie in het buitengebied van Rucphen ligt deze rietgedekte villa. Een exemplaar dat in 2010 is gebouwd, en waarbij kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige luxe materialen de belangrijkste speerpunt waren. Hier genieten bewoners van ruimte en comfort. Het huis is weliswaar groot, maar in evenwicht. Gelegen tegenover en omgeven door land van een waterplantenkwekerij, waardoor het heel rustig wonen is.

Wat direct in het oog springt wanneer we het erf van de villa aan de Hellemonsdreef oprijden, is het rieten dak. Het is een karakteristieke sfeermaker die past bij de landelijke omgeving. Dat geldt ook voor de roederamen, de erker en de klassieke entree. In de hal is duidelijk dat de Engelse landschapsstijl van buiten ook binnen is doorgetrokken. Van natuurlijke materialen in de vorm van de Italiaanse hardstenen vloer tot warme kleuren en de elegante houten trap met sierlijke trapbomen. De hal leidt enerzijds naar de verdieping met slaapkamers en anderzijds naar het souterrain met het wellnessgedeelte. Rechtdoor wandel je de eetkamer binnen. Opvallend is de mooie zichtlijn die, vanuit de hal, door het woongedeelte richting de tuin loopt.

Sfeervolle eetkamer en luxe keuken
Hoewel de villa vanbuiten groot oogt en het woonoppervlak maar liefst 455 m² bedraagt, voelt de woning allesbehalve kolossaal. De ruimtes zijn niet al te groot en evenwichtig ingedeeld. De openslaande deuren aan de kant van de eetkamer zijn omlijst door een fraaie kast, die doet denken aan een en-suite-kast. De schouw met gashaard geven ontbijt, lunch of diner met vrienden of familie extra sfeer. De eetkamer staat in open verbinding met de keuken. Dus wie kookt, mist geen moment van gezelligheid met zijn/haar gasten. In deze luxe U-vormige eikenhouten keuken is koken een feestje. Ook hier hebben de bewoners voor de beste materialen gekozen. Met de nadruk op comfort en een natuurlijke uitstraling. In de vorm van bijvoorbeeld een dubbele porseleinen spoelbak en een Quooker tot Belgische hardstenen aanrechtbladen en een zwart AGA-fornuis dat behaaglijk gloeit op de achtergrond.

Inspirerende woongedeelte en tv-kamer met eiken sporenkap
Na bijvoorbeeld een heerlijk diner in de eetkamer is het comfortabel nagenieten in de naastgelegen zitkamer met gashaard. Sluit de deuren en praat gezellig na, terwijl de kinderen in de eetkamer bijvoorbeeld nog een spelletje spelen aan tafel. De karakteristieke erker zorgt voor veel natuurlijk licht en extra ruimtelijkheid in de kamer. Wie hier zit, heeft zicht op de voor- en de achtertuin. Met richting de achtertuin openslaande deuren naar het overdekte terras. Op mooie lente- en zomerdagen is dit een verlengstuk van de kamer. Naast de zitkamer is een televisie-/werkkamer gecreëerd. Uniek aan deze ruimte is de eiken sporenkap met de nok en balken in het zicht. Gebruik deze ruimte als bijvoorbeeld een inspirerende werkplek.

Bijkeuken/hal en ruime garage met vloerverwarming
Terug in de eetkamer lopen we naar de andere kant, richting de bijkeuken. Een ruimte met volop kastruimte en waar comfort, luxe en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen is doorgezet. Met een kastenwand in eikenhout uitgevoerd, een Belgisch hardstenen werkblad, een tweede koelkast en een vriezer van Liebherr. Loop een deur verder en je gaat via het halletje naar de garage met twee elektrisch bedienbare deuren. Hier is ruimte voor in ieder geval twee auto’s. De ruimte heeft vloerverwarming, een aparte toiletruimte, een uitstortgootsteen en aansluiting voor een wasmachine. Niet alleen in de hal bij binnenkomst, maar ook hier in de garage is een trap naar het souterrain.

Souterrain met wellness en multifunctionele ruimtes
Het souterrain is even groot als de verdieping erboven en bestaat uit een slaapkamer en een wellnessgedeelte. In de thuisspa zijn ondergebracht: een inloopdouche met hand- en stortdouche en een tweepersoons sauna. Een fijne plek om ongestoord, in volledige privacy en op elk moment van de dag te genieten van ontspanning en rust. Ook zijn er twee multifunctionele ruimtes, een technische ruimte en een berging. In de technische ruimte is een domoticasysteem geplaatst en bevindt zich de unit van het centrale stofzuigersysteem. Omdat de multifunctionele ruimte nog niet is afgewerkt, is deze nog helemaal naar eigen creativiteit en ideeën af te werken. Misschien realiseer jij hier straks wel een speelkamer, een thuisbioscoop of een gezellige bar.
Deze ruimte is voorzien van warm/koud water en water afvoer aansluitpunten.

Drie stijlvolle slaapkamers en twee badkamers
Op de verdieping vinden we drie ruime, stijlvolle slaapkamers met elk eigen karakteristieken. Zo heeft de masterbedroom een dakkapel, airconditioning, vaste kasten en een inloopkast. Ook heeft deze slaapkamer een eigen badkamer met ligbad met whirlpool, toilet en bidet en een inloopdouche. De twee andere slaapkamers zijn ook uitgerust met vaste kasten en hebben beide een dakkapel die zorgt voor een fijne hoeveelheid lichtinval. Op de verdieping is daarnaast een extra badkamer met eveneens een toilet een inloopdouche en een ligbad met whirlpool. In de cv-/wasruimte staat de opstelling van de cv, is een boiler en zijn vaste kasten gemaakt. Inclusief aansluitpunten voor een wasmachine en een droger.
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een houtenvloer

Een royale tuin in volledige privacy
De volledig omheinde tuin is een groene oase van rust. Geniet op het overdekte terras met gashaard aan het huis of kies voor een actief potje voetbal of badminton met de kids op het gazon. Ondanks de grootte van de tuin is deze gemakkelijk te onderhouden. Er zijn meerdere zitjes gecreëerd, zodat bewoners op elk moment van de dag kunnen kiezen waar ze zitten. Liever een langere wandeling? Dat kan bijvoorbeeld in de nabijgelegen Rucphense bossen.

Algemeen:
- Het rieten dak is met regelmaat nagekeken en onderhouden. Qua isolatie doet het niet onder voor een dak dat is bedekt met dakpannen; onder het riet liggen isolatie dakplaten;
- De villa heeft speakers en inbouwverlichting, evenals een alarmsysteem;
- De keuken, masterbedroom en souterrain hebben beeldschermen voor het bedienen van het domoticasysteem;
- Dit systeem omvat onder meer de speakers, temperatuur, verlichting, gashaarden, sauna, camerasysteem, waterpomp en de stroom;
- Het sanitair is van Villeroy & Boch en alle wastafels zijn verwerkt in een Belgisch hardstenen blad;
- Er is vloerverwarming in de hele villa, behalve in de slaapkamers; deze zijn voorzien van verwarmingsconvectoren.
- Diverse ruimtes zijn voorzien van internetaansluitingen;
- In de tuin zijn meerdere elektrapunten, wateraansluitingen, een waterbron en een gasvoorziening;
- Gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, allemaal op fietsafstand;
- Het centrum van Roosendaal of Etten-Leur ligt op slechts 10 autominuten afstand;
- De dorpskern van Rucphen is in 5 autominuten te bereiken;
- Uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Rucphen:
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen St. Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.
Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Roosendaal heeft een treinstation met een directe verbinding naar Rotterdam (37 min. reistijd) en Amsterdam (90 min. reistijd).
Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan!

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(9166) "Thatched villa in the outskirts, only a short distance from Breda This stunningly located thatched villa is situated in the outskirts of Rucphen. It was built in 2010 from high-quality luxury materials. The residents enjoy space and comfort here. The house may be large, but it is in balance. It is located opposite and surrounded by land belonging to an aquatic plant nursery, making life here very peaceful. Upon drawing up in front of the villa on Hellemonsdreef, the thatched roof is the first thing to strike the eye. It provides character well-suited to its country environment. The same can be said of its windows with glazing bars, the bay window and the traditional front door. You'll find that the English country style of the exterior has been brought inside into the hall. From the natural materials in the form of an Italian hard stone floor to the warm colours and elegant wooden staircase with its ornamental spindles. The hall leads both to the upstairs landing and the bedrooms and the basement with its wellness area. If you walk straight ahead, you enter the dining room. The beautiful line of sight from the hall through the living quarters to the garden is striking. Attractive dining room and luxurious kitchen Although the villa looks large from the exterior and its surface area is 455 m², the house feels anything but cavernous. The rooms are not too large, and their layout is balanced. The double casement doors in the dining room are surrounded by a beautiful bookcase that recalls the cupboards dividing the interconnecting reception rooms of traditional Dutch homes. The gas fireplace provides extra atmosphere to breakfast, lunch or dinner with friends and family. The dining room is open on to the kitchen. Therefore, whoever is doing the cooking, doesn't miss out on the company of guests. Cooking in this luxurious U-shaped oak kitchen is a real joy. Here too, the residents chose the best materials with an emphasis on comfort and a natural look. It has everything from a double porcelain butler's sink with a Quooker to Belgian hard stone countertops and a black AGA range glowing cosily in the background. Inspiring living area and TV room with an oak purlin roof After a delicious dinner in the dining room, retire in comfort to the adjacent sitting room with fireplace. Close the doors and chat in peace while the children play games at the dining room table. The distinctive bay window lets in lots of natural light and gives the room a spacious feeling. When sitting here, you have views on to both the front and back gardens. There are French doors to the covered terrace at the rear of the house. This provides an extension to the room on beautiful spring and summer days. There's a TV room / study next to the living room. Unique to this room is its view of the structure of its oak purlin roof. You could use this room as an inspiring home office. Utility room / hall and spacious garage with underfloor heating Return to the dining room and cross to the other side towards the utility room. A room with lots of cupboard space, where comfort, luxury and the use of high-quality materials continues. It has a wall of cabinets, a Belgian hard stone countertop, and a second refrigerator and freezer by Liebherr. Walk through the next door, cross the hall and enter the garage with its two electrically operated doors. There's plenty of space here for two cars. This space has underfloor heating, a separate toilet, a sink and plumbing for a washing machine. There's a second staircase to the basement here in addition to the one in the entrance hall. Basement with wellness and multi-purpose rooms The basement is as large as the floor above and contains a bedroom and a wellness area. The home spa has a walk-in shower with both a handheld and an overhead shower, and a two-person sauna. An amazing place to enjoy peace and relaxation at any time of day and in complete privacy. It also contains two multi-purpose rooms, a technical room and a storage room. The technical room contains the home automation system and the central vacuuming system container. As the multi-purpose space is yet to be completed, it can be finished entirely to your own creative ideas. Maybe you'd like to make a playroom, a home cinema or a cosy bar here. This space is supplied with hot and cold water and is connected to the drains. Three stylish bedrooms and two bathrooms Upstairs, we find three stylish bedrooms, each with its own features. The master bedroom has a dormer window, air conditioning, built-in cupboards and a walk-in wardrobe. This room also has its own bathroom with a whirlpool bathtub, toilet, bidet and a walk-in shower. The other two bedrooms are also fitted with built-in cupboards, and both have dormer windows providing lots of natural light. There's also a second bathroom on this floor with a toilet, walk-in shower and whirlpool bath. The boiler / laundry room contains the boiler and built-in cupboards. It also has plumbing for a washing machine and dryer. The landing and bedrooms have wooden floors. A spacious and private garden The house is surrounded by a garden on all sides, which serves as an oasis of peace. Enjoy the covered terrace with a lit fireplace in the house or opt for an active game of football or badminton on the lawn with the kids. Despite its large size, the garden is easy to maintain. It contains various seating areas so that the residents can choose where to sit depending on the time of day. Want to go for a longer walk? Enjoy the Rucphen woods close by. General information: - The thatched roof is inspected and maintained regularly. In terms of insulation, it is just as good as a tiled roof; there are insulation roof panels beneath the thatch; - The villa has built-in speakers and lighting, as well as an alarm system; - There are screens for working the home automation system in the kitchen, master bedroom and basement. - This system operates the speakers, temperature, lighting, gas fireplaces, sauna, camera system, water pump and electricity; - The sanitary fittings are by Villeroy & Boch, and all the sinks and basins are set into Belgian hard stone countertops; - The entire villa has underfloor heating except for the bedrooms; these have convection heaters. - Various rooms have internet connections; - The garden contains several electricity points, outdoor taps, a water source and gas supply; - Easy access to shops, schools, sports clubs and other facilities, all of which are at cycling distance; - The centres of Roosendaal and Etten-Leur are only 10 minutes away by car; - Rucphen village centre is only 5 minutes away by car; - Arterial roads are close by. Conditions of sale: NEN2580 Measurement Guidelines The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. The purchase agreement is only legally valid after it has been signed A verbal agreement between the private seller and private buyer is not legally binding. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a forwarded draft of the purchase agreement is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee As Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM, use is made of the purchase agreement model as formulated by the NVM, VBO, the Dutch Consumers' Association (Consumentenbond) and the Vereniging Eigen Huis (Homeowners’ Association). Included as standard in this deed of sale is a security deposit or a bank guarantee amounting to 10% of the purchase price. Sales documentation This documentation has been carefully prepared by us, however, as a rule we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing. If you have any questions, then please do not hesitate to contact us. You can do this by email or telephone. We are happy to be of service!" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(14) "Hellemonsdreef" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "2" ["plaats"]=> string(7) "RUCPHEN" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4715 PR" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 10:46:44" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-05-02 06:00:00" } ["media"]=> array(118) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 09:05:22" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=P5DVJC1dn3Z" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 09:25:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868010.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A24f1b14740561f0c9ee6a8a37ce950ccdbfd4b84002da9d3333a458542979b1e" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:53:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878060.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90f01d66dfbe28607ed0e4be2b37a0c3c0ee32da5a85ec23a6e9945d111407e7" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:53:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68e6a52d20bae2313ef9c1d6e1de2457b289b37448eea72f3978522ccfd28b81" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:53:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A429e875a0634b1c283235808b1108754a4b129c5d638ef4578d09208afc9bdce" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:53:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878086.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5dba3366a73e741c56cb5aae6307706df2af6252038de5d403321ba1eaa4cbc" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:53:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878093.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbac98563f668c3fc4aca8d44cd6c4694db9ca737106cedd79f019c7b44a6bb4" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc897969899e93dff2645323d7fe3487154a66624b38a715180a345d2a1a9d58" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878122.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac9618472208d018af2408e4c92f04f7c820899bf0d1942b1c65304cda7803d1" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878136.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A031f31ca08cefa02513d931ca688955918e3ecd7cf5c47d4e19e6546c3b4e57f" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878144.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7d771fde444a88cc1a86cbb7d3f3154e9e90d59eb0284dad33c05b7807d25d9" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53af5123dde308176f7002e02d1f3cb7d723670521d116dfac8b09e9dd2531e1" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878155.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03262bb2fd87178f6a8ee8503b23519bacb5059ecd8c2698950c323ed46bcb38" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:54:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c9f548508a775dfe9df0a79fa25c279fc236b072e6bc38737c5d491da73f71b" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878186.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bf86760c1eb77e946f9e7ff5451f90325ad48129506496d596481dfecf5e6d9" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac70c692c400fde02c8f0b20ea7b66e766e2aaa824deaf25b222911e735c11166" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea28109dd0bf9edfc13224c039cafd1c2328803044e010a3e940e4b2751bd6ea" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1b28a7fb1bfc35a97bbd80728ecf51d22238c7c02b7981607ecc9edb54336f2" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac2269d3a3a6781a52b7a88d10506d709319d1e6e1f765417121fad856de3680" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:55:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30bb60a54ba0e69fbb39f3735384f2affeb012e7ce1ff2c4ae7bd786b9e631fb" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:56:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed0ba8b01adba3d85731fb7ea48222e40674b76a5c1f2e5e7554a7662ae33c49" ["volgnummer"]=> int(4019) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:56:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cff92943b2c39459f94016f13e98351d7d4a0a7b246f7a1cb8c939fb6b65d5e" ["volgnummer"]=> int(4020) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:56:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39204af8a8373e7c293aa6cff5e2965d65802bd993644c73a17d5831a9f82a59" ["volgnummer"]=> int(4021) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-26 10:56:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140878332.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c87dea7684975aa71f85d9d7cc5d09f83e340c22ee9e7a26bd5dc563b5f09b9" ["volgnummer"]=> int(4022) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-28 17:13:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868387.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f6e9dcee1f291ed23becf3f7e94d8577c669e9e55b0b11fd01e46217ef6156b" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A084b812d931ae27738fb317c903bb56d615de114da723ee6fd747c64a7a03003" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868007.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab02d59dadc7cab41e84abe04466308f91738a46c960886941533510c5165dc3e" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A007b2c536478459c56993a5539d3fe48f524d8a7840ed43eb8516b72078a9f76" ["volgnummer"]=> int(83) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868008.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56ee0964c864769576ec0d85225b0a52dbe9ca80bde50ac62686f076d5295aef" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868562.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa302b67fe7493b328d9c8c67bc0d73a2b9ac37c0b6aa44d044e39cf7d1e3a4d9" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868006.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcbed89181f180b852dc97b8fb3e187967ea17f0cf766aa78d03afe8b99f39f5" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868568.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13e56a674e33232c5267fa4e7db9b629619048d24a13449913fabb7c187eab91" ["volgnummer"]=> int(87) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868564.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fed610963b191deae82075c2848a72141fed1f907b0c7d99df9b38785177c4b" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4470784c4cf57bd9fd09e0fecec35c07c15bdca93e59529b0b82a974883c7678" ["volgnummer"]=> int(85) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868560.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa3446c1c1cb8109c5ce1ab4b417e58c8b669e40953a32e66fffc152e883dcf7" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35d7931d09c27a5473f72bb97a14e93a5f0f6a9f2e279c8c3512c49e2ccf1b29" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9102936f478ebd4279c1f45740ebb73c796b22e8690fa09c20a7dbbe13fdc3e1" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868486.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b5cd879d8784c762a4b00d92c0f3d0f2779ec43c19054db0b02d3b9d46a753f" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868566.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A058572fd7401ec16747811dfd70c12a22cb0fa7a84d4b906e008fd8850c3e900" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868546.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A559eeb6554aa255e443d3688eb2ebb56a62fc85ae4b3cae5ae4cc40396ae010d" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa597902cb8ae243e3078965a2b9eef784a9b4e861ca1dfffe496e36d850b6c01" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97926f1d80476ae86752eb338c7371bd8a18f3e405989af3b5d2e4ba20f39e13" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb2284463b8b8624dc22446387315d5f1f31ef93529c626440d6ddca9f687821" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af15111083c87cceeeb2c378389f6a7a9c9d2e49aca784a6dbabad863a1523948" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b431fc3b43598e84df7091146a913c9fa391ffce23287bfb18b9c8c158dc402" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868538.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ee7242d7b33714da1585d8567a0c67a670515255db21bf4c08fe026f373fd40" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868542.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13875616ddcc38d6c091646b55740d5efd926c923eabde98554e24f200a22497" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34e2decb8f05ede398eca5efe2b2e43528a4c8a96f3d72643c192959b2b3fcaa" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1da9c510702673f9bd4657a121151575c9f4923a4e3f70cc4ce834bfac40fb82" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05fd722f7fa2b3d9ac27bd853abc1968133c40d33f5948bad37f57a0e6a9b97f" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac08d0fc8afd579e7f54b75302df460a26612d4ae4b17ce1ccf55b97b0c2af811" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868536.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A149835da5737adb975115671b3caf51a44c602229be70904039174658d097d04" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e7de7ef69d3783e0a970944e1055363810b81dc3aadfae2ba9a3415084afa94" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868524.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e51f442c538479df5c2b8fcf02e022305880179e40ddb4457668ae4c506ef7f" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A484d7a814c14821c720d30331666ba50bb1b3f5b7fb9f7c1bd8fbc8b33566f70" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7a77f9322bbaf24862d0de242dc025d480664a466c307fdb7faf9ffec97c5a2" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44c811d19aaddb826d6f5a3309a5104d2df7774712fa25f98c05b48722c181cd" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868576.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ec134f16b59e299ec9d2959ae2613729cd7d9f0010a9d731004ca6cebf1fccc" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae04212286ed5ed9251915e88de194a9dc0d914605b7fcd1e28ccd4683a575bb" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf7055b666149be6159540b769bd89d101ecd99fe1c2825fb90e61c6ed3f3d76" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96b11201739244503fe8e143f4d9168ee58555bd77e10938153a2ff2abe52087" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1379dcd89caab7277b8f67c563bd5068303cac5b3ebff4220a2004f49a98f5e7" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868480.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dd63224b5b97c7fe08ae6df9a66a98d15cc50181c8b33a268e00994c48a0aee" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9df834f52a3cbc400354d13322eb2abd8018f4f88f9d34eda448c149a155deb8" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27f990c1cd53b531dc7fa47896d292f449170b2474a3ca85a195a418e2beaf62" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868610.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f64ea2da4a14babf06993cdc3f2804639b63f81648dbed98516cf1c013947da" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ac615de2edcf321c8170ff375c47275a550af8f5c412528d2e7ea5b2f190fc9" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d2b28bf15bbf0407b66c986b67d0a3293cce25d8938647206f813b4291f16a0" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e0efc19c5ba9181a379673ffcf5a660079332d9e7aa83727efaa06841956dac" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acae3d2e5c42f6fb355d89eea52f710927780322d2900d0694f6f037cd0de496e" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8fa881429182bc5041ad4901376d760c947669f002f97a4b84850b3e82b5c5d" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36edbd38c18623b5d8687037b586604f0281ffc2e8844b4cf9a29c8817cab6be" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ccfdc6c4fc5ecb3405a1cdfda8a7f1931c5e9ecc3e945aacdb6246c039d8a7d" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01a6135f611400a71eaa5ab5b285a578cd01ffac18d316850f4ea83b0df7f6df" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868604.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad31af32172116cff3cc88ea4e2dbadff082a6cd4631eeeadcc55f7c9ba4d9913" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0cfc47a3c89dd469229f82709b8d0515266ee46a9eee0ae37359470dbc1c288" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21097e385aa0035039ae7fb24a51547b33624d8fb0b53672840818cb03a7a238" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868600.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70c7009683cfc229000f610ca7d85e33995121f40f81c02529311e1268996aee" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A576d7804c8570a6c4921c814ccaeb45c8a01ea10ade008d3d3d1a3e2f43150e2" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ea5cba1302e88f485656f23c00df72f5dc46e07c39bcbc832fed673e0ae1563" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61d3196c161a9fcd48ef4be73b47b926afd1836894f9e6c2e99b82d787969248" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca07cee0ed72d66612f1688e5d4e0c66bd8833cbd3d48c34ab807ae6b50c8ba0" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab309b30429e46a32be01982e9c0f75879b2db3e75fd09f1109a0668ea05c2a4d" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16641021e470998b297a1d47ac3de573912167f45a3e4626951e2b7f7e903f52" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77bf4bf5a35f6986e87d8318864d5010698905c849a2df489d1d06d70f6d4bd8" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140876975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9139dab26ffb640154d940bdb2eb9e821021a386ac09f9445acc947a270f943c" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4115231d4c726b453e10d9a3855cd369b95afa15f3dd78dc441ef53553eb0ace" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868658.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49f3435438a579bc3c249fd48201536be44b43d9f107ea25cbb04d4681cacd67" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140868478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa882de4607c368afa946ae581d8c12b90c1f9c8a52f17fd5b52c636c5b3af2b2" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-14 15:04:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144972051.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A18298459f5554e1dab69044368e143336bf76bced0434fe304034844a3041bbd" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b381f602a3d5f3546a0d15a5e4df42776f24d0a4caec1f282b497d9c69d392d" ["volgnummer"]=> int(133) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140877950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A943e146858a89e12e1629dca3c0778eae3e5342d2e24f57d2c6f1ed02f4a336d" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adce773ec2046f4cd17d74cfa4c2bd4d4224dff75242483b3ec88e41152d7de74" ["volgnummer"]=> int(131) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addd4f2c60df73b1d91c0d2f9dcbebc93b5d026f890d19cf526d0ee5fe0ff258c" ["volgnummer"]=> int(132) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f1123ef744ec5c53b31314a284bbef2c47fa447c4775c3361fcad377ce43832" ["volgnummer"]=> int(130) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A09c9b4b524c3922251664ee14d5522577d0e23060eb25d3edcb1ac4076a6d478" ["volgnummer"]=> int(128) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [96]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2b358c82e3ae4e916a3d82c262d1152a893fc06894047b6fd720f832535d7cb" ["volgnummer"]=> int(134) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [97]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af13049795375ef848b50e5907ee8b305dcbc562d9952b02e6c3868914a09b488" ["volgnummer"]=> int(129) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [98]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A372a4a7352e276cb386b4a3062ac9333d7561958b8c4d3345ccb4e9be6a59cbe" ["volgnummer"]=> int(127) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [99]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0ef6a55a8bda3dbfbf1d75a0e9efcca4460cce9f73b414d41616b6648dbfdb8" ["volgnummer"]=> int(126) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [100]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99012eb3b54b54aaf127521616ca38682504e3a66933ba78580ca7dd19e036d3" ["volgnummer"]=> int(121) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [101]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af61ccae6d949f01d3bfbb221caccec1f515608c211104e820ec73f2edb1cb617" ["volgnummer"]=> int(124) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [102]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1de01d7f58026effa8065f5f853d52474b34b6f3d4c74db03eede8fe96e2b92" ["volgnummer"]=> int(122) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [103]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A073600478c1277d0943492d099d89bb1188b1f96bbdf0e64d530203ca0bbe674" ["volgnummer"]=> int(125) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [104]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d970fc742d3605007772fb2427ce885716c792aa4c19e867669e4065a1b5ec2" ["volgnummer"]=> int(123) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [105]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b412966f1857605a73617e7c6e5c3d04fb97c7ee663ca5d6716c4fa33124157" ["volgnummer"]=> int(120) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [106]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac519010db79bcdd3d94b58f688cbea3a0e1cc4a78c95ef9dd167493f6cc71c62" ["volgnummer"]=> int(118) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [107]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6981b604c79fe7637820b081bb3bc9df2bac23b31c87c236989392f9d5727557" ["volgnummer"]=> int(115) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [108]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A678879d1e005bf6ee80568f2db260828f2cedff6ed25cc2f3b892f4758c220a0" ["volgnummer"]=> int(119) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [109]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2ccbdedd5d71ae1fe3cf2ccc4085feb5e09f5f8d354662178a0aa95d6e422a5" ["volgnummer"]=> int(116) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [110]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65e9713dbd76133f111cd3b711d47b7cf5019631ded0bcf72ae2017eda2cb856" ["volgnummer"]=> int(117) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [111]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A255f9393b75fdaadca4e8c717f4a3b1fd0eb0f7b340d46493a16c2088f5e5e6f" ["volgnummer"]=> int(114) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [112]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78a1a5a81461e957361a143feddd692418ae7f4e1e67992f0bb3370cac5cdcd1" ["volgnummer"]=> int(90) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [113]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A888c59731efd9a8f6748106decf8b94dc498e38a8897c7e627a2374be5e8e7de" ["volgnummer"]=> int(94) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [114]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145190229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cd8ca2f0f0abe90a181ed00378c43a64c315a923ae5a8f710fcda1c9aa796d3" ["volgnummer"]=> int(92) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [115]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145192493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A558cc852ea49940439198f8ec996f018ba2d4aab2c338ed1df3fce3f734a3725" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [116]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145192489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06d04d26d99df393077adde610f56a808ab4ab3e792aed5f5bee33819ec63cf1" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [117]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-16 10:54:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145192485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9959ffc0ccf5610d38fd532250e109b06f210b9cb8a31f08c383a41c126b5061" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(1350000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(4) "RIET" } ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [2]=> string(8) "GASHAARD" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2010" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(18) "GASBOILER_EIGENDOM" } ["voorzieningenWonen"]=> array(6) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(10) "ROOKKANAAL" [4]=> string(5) "SAUNA" [5]=> string(8) "DOMOTICA" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(4) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [2]=> string(19) "BUITEN_BEBOUWDE_KOM" [3]=> string(17) "LANDELIJK_GELEGEN" } ["aantalKamers"]=> string(2) "10" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(3458) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(1505) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2010" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(44) ["woonoppervlakte"]=> int(447) ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-02-24" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(5) "VILLA" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garagelengte"]=> int(636) ["garagebreedte"]=> int(704) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" [1]=> string(21) "OP_AFGESLOTEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(45) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(13) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(73) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(7) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(5) "BIDET" [4]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [5]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [6]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(15) ["lengte"]=> int(325) ["breedte"]=> int(468) } [1]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(9) ["lengte"]=> int(340) ["breedte"]=> int(252) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(8) "VLIERING" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Souterrain" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } } } [3]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(13) ["keukenlengte"]=> int(339) ["keukenbreedte"]=> int(376) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-13 17:24:56" ["oppervlakte"]=> int(3458) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(3) "735" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6704006) }

Hellemonsdreef 2

4715 PR Rucphen

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.

Rietgedekte villa in het buitengebied op korte afstand van Breda

Op een bijzondere locatie in het buitengebied van Rucphen ligt deze rietgedekte villa. Een exemplaar dat in 2010 is gebouwd, en waarbij kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige luxe materialen de belangrijkste speerpunt waren. Hier genieten bewoners van ruimte en comfort. Het huis is weliswaar groot, maar in evenwicht. Gelegen tegenover en omgeven door land van een waterplantenkwekerij, waardoor het heel rustig wonen is.

Wat direct in het oog springt wanneer we het erf van de villa aan de Hellemonsdreef oprijden, is het rieten dak. Het is een karakteristieke sfeermaker die past bij de landelijke omgeving. Dat geldt ook voor de roederamen, de erker en de klassieke entree. In de hal is duidelijk dat de Engelse landschapsstijl van buiten ook binnen is doorgetrokken. Van natuurlijke materialen in de vorm van de Italiaanse hardstenen vloer tot warme kleuren en de elegante houten trap met sierlijke trapbomen. De hal leidt enerzijds naar de verdieping met slaapkamers en anderzijds naar het souterrain met het wellnessgedeelte. Rechtdoor wandel je de eetkamer binnen. Opvallend is de mooie zichtlijn die, vanuit de hal, door het woongedeelte richting de tuin loopt.

Sfeervolle eetkamer en luxe keuken
Hoewel de villa vanbuiten groot oogt en het woonoppervlak maar liefst 455 m² bedraagt, voelt de woning allesbehalve kolossaal. De ruimtes zijn niet al te groot en evenwichtig ingedeeld. De openslaande deuren aan de kant van de eetkamer zijn omlijst door een fraaie kast, die doet denken aan een en-suite-kast. De schouw met gashaard geven ontbijt, lunch of diner met vrienden of familie extra sfeer. De eetkamer staat in open verbinding met de keuken. Dus wie kookt, mist geen moment van gezelligheid met zijn/haar gasten. In deze luxe U-vormige eikenhouten keuken is koken een feestje. Ook hier hebben de bewoners voor de beste materialen gekozen. Met de nadruk op comfort en een natuurlijke uitstraling. In de vorm van bijvoorbeeld een dubbele porseleinen spoelbak en een Quooker tot Belgische hardstenen aanrechtbladen en een zwart AGA-fornuis dat behaaglijk gloeit op de achtergrond.

Inspirerende woongedeelte en tv-kamer met eiken sporenkap
Na bijvoorbeeld een heerlijk diner in de eetkamer is het comfortabel nagenieten in de naastgelegen zitkamer met gashaard. Sluit de deuren en praat gezellig na, terwijl de kinderen in de eetkamer bijvoorbeeld nog een spelletje spelen aan tafel. De karakteristieke erker zorgt voor veel natuurlijk licht en extra ruimtelijkheid in de kamer. Wie hier zit, heeft zicht op de voor- en de achtertuin. Met richting de achtertuin openslaande deuren naar het overdekte terras. Op mooie lente- en zomerdagen is dit een verlengstuk van de kamer. Naast de zitkamer is een televisie-/werkkamer gecreëerd. Uniek aan deze ruimte is de eiken sporenkap met de nok en balken in het zicht. Gebruik deze ruimte als bijvoorbeeld een inspirerende werkplek.

Bijkeuken/hal en ruime garage met vloerverwarming
Terug in de eetkamer lopen we naar de andere kant, richting de bijkeuken. Een ruimte met volop kastruimte en waar comfort, luxe en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen is doorgezet. Met een kastenwand in eikenhout uitgevoerd, een Belgisch hardstenen werkblad, een tweede koelkast en een vriezer van Liebherr. Loop een deur verder en je gaat via het halletje naar de garage met twee elektrisch bedienbare deuren. Hier is ruimte voor in ieder geval twee auto’s. De ruimte heeft vloerverwarming, een aparte toiletruimte, een uitstortgootsteen en aansluiting voor een wasmachine. Niet alleen in de hal bij binnenkomst, maar ook hier in de garage is een trap naar het souterrain.

Souterrain met wellness en multifunctionele ruimtes
Het souterrain is even groot als de verdieping erboven en bestaat uit een slaapkamer en een wellnessgedeelte. In de thuisspa zijn ondergebracht: een inloopdouche met hand- en stortdouche en een tweepersoons sauna. Een fijne plek om ongestoord, in volledige privacy en op elk moment van de dag te genieten van ontspanning en rust. Ook zijn er twee multifunctionele ruimtes, een technische ruimte en een berging. In de technische ruimte is een domoticasysteem geplaatst en bevindt zich de unit van het centrale stofzuigersysteem. Omdat de multifunctionele ruimte nog niet is afgewerkt, is deze nog helemaal naar eigen creativiteit en ideeën af te werken. Misschien realiseer jij hier straks wel een speelkamer, een thuisbioscoop of een gezellige bar.
Deze ruimte is voorzien van warm/koud water en water afvoer aansluitpunten.

Drie stijlvolle slaapkamers en twee badkamers
Op de verdieping vinden we drie ruime, stijlvolle slaapkamers met elk eigen karakteristieken. Zo heeft de masterbedroom een dakkapel, airconditioning, vaste kasten en een inloopkast. Ook heeft deze slaapkamer een eigen badkamer met ligbad met whirlpool, toilet en bidet en een inloopdouche. De twee andere slaapkamers zijn ook uitgerust met vaste kasten en hebben beide een dakkapel die zorgt voor een fijne hoeveelheid lichtinval. Op de verdieping is daarnaast een extra badkamer met eveneens een toilet een inloopdouche en een ligbad met whirlpool. In de cv-/wasruimte staat de opstelling van de cv, is een boiler en zijn vaste kasten gemaakt. Inclusief aansluitpunten voor een wasmachine en een droger.
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een houtenvloer

Een royale tuin in volledige privacy
De volledig omheinde tuin is een groene oase van rust. Geniet op het overdekte terras met gashaard aan het huis of kies voor een actief potje voetbal of badminton met de kids op het gazon. Ondanks de grootte van de tuin is deze gemakkelijk te onderhouden. Er zijn meerdere zitjes gecreëerd, zodat bewoners op elk moment van de dag kunnen kiezen waar ze zitten. Liever een langere wandeling? Dat kan bijvoorbeeld in de nabijgelegen Rucphense bossen.

Algemeen:
- Het rieten dak is met regelmaat nagekeken en onderhouden. Qua isolatie doet het niet onder voor een dak dat is bedekt met dakpannen; onder het riet liggen isolatie dakplaten;
- De villa heeft speakers en inbouwverlichting, evenals een alarmsysteem;
- De keuken, masterbedroom en souterrain hebben beeldschermen voor het bedienen van het domoticasysteem;
- Dit systeem omvat onder meer de speakers, temperatuur, verlichting, gashaarden, sauna, camerasysteem, waterpomp en de stroom;
- Het sanitair is van Villeroy & Boch en alle wastafels zijn verwerkt in een Belgisch hardstenen blad;
- Er is vloerverwarming in de hele villa, behalve in de slaapkamers; deze zijn voorzien van verwarmingsconvectoren.
- Diverse ruimtes zijn voorzien van internetaansluitingen;
- In de tuin zijn meerdere elektrapunten, wateraansluitingen, een waterbron en een gasvoorziening;
- Gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, allemaal op fietsafstand;
- Het centrum van Roosendaal of Etten-Leur ligt op slechts 10 autominuten afstand;
- De dorpskern van Rucphen is in 5 autominuten te bereiken;
- Uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Rucphen:
Vroeger maakte Rucphen deel uit van de Baronie van Breda én het Markiezaat Bergen op Zoom, maar nadat enkele vooraanstaande bewoners een verzoek richtten tot de koning om de bestuurlijke verdeeldheid op te heffen, werd de gemeente zelfstandig. Gemeente Rucphen omvat ook de dorpen St. Willebrord, Sprundel, Schijf en Zegge. Met zo’n 4.700 inwoners is de naamgever van het cluster niet de grootste van het stel (dat is St. Willebrord), maar u vindt er toch alle noodzakelijke voorzieningen. Ondermeer in de moderne winkelstrip op de hoek van de Raadhuisstraat en de Schijfse Vaartkant.
Het dorp Rucphen is met name bekend door het Skidôme, waar wintersporters zich voorbereiden op hun vakantie. De plaats ligt midden in een groene, landelijke omgeving. Natuurgebieden als De Pannenhoef, Molenheide en de Rucphense bossen zijn onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er volop werkgelegenheid in de buurt, maar Rucphen heeft óók een eigen bedrijventerrein. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een eigen treinstation. Roosendaal heeft een treinstation met een directe verbinding naar Rotterdam (37 min. reistijd) en Amsterdam (90 min. reistijd).
Zo midden in het groen is het fijn wonen in dit vriendelijke dorp. Het doet zijn oude naam “De Heerlijkheid Rucphen” zeker eer aan!

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 1.350.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectVilla
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2010
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte447 m²
 • Perceeloppervlakte3458 m²
 • Overige inpandige ruimte44 m²
 • Inhoud1505
 • Aantal kamers10
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-02-24
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCv ketel en gasboiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2010, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein en op afgesloten terrein
 • Parkeeroppervlakte45 m² (6,36 m bij 7,04 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, alarminstallatie, airconditioning, rookkanaal, sauna en domotica

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieP
 • Perceelnummer735
 • Oppervlakte3458 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact