Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104268"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-03-29"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-12 13:45:56"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "fd896d12-251f-46b7-8590-cf8a8c717bf3"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5812748)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8740) "Verscholen in een zijstraatje van de Rucphensebaan in Sprundel hebben wij op een idyllische plek en in een parkachtige omgeving deze sfeervolle bungalow te koop. Veel privacy en rust! Dat is kenmerkend voor deze prachtige, levensloopbestendige woning. 

Er is een lichte en speelse living met tuinkamer met werkelijk prachtig uitzicht op de Japanse tuin met vijver, veranda en prieeltje. Verder heeft de woning een ruime keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een bijkeuken, een aangebouwde garage en een oprit die geschikt is voor meerdere auto’s. 

De woning is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openbare voorzieningen. 

Wij zijn erg enthousiast en willen u de woning graag laten zien! Neem zeker contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. 


Entree:
Als we door de poort lopen worden we direct omarmd door de natuur om ons heen. Hoge bomen die in de wind ruisen. Rust en privacy dat is wat we hier ervaren.

Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier is een garderobenis en de meterkast aanwezig (10 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal lopen we de keuken in. Deze is ruim van opzet met aan weerszijde een opstelling. 
De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een elektrische oven, vaatwasser, koelkast, 1½ spoelbak en een kunststof aanrechtblad.

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier mooi door de grote ramen. We zien ons al heerlijk liggen in de relax fauteuil met een boek, genietend van het prachtige uitzicht over de tuin. 

Via een schuifpui is de aangebouwde eet-/tuinkamer te bereiken, deze ligt wat lager en heeft hoge ramen, waardoor u zich hier nog meer verbonden voelt met de tuin buiten. Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt hier. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit de eet-/tuinkamer is er via een schuifpui toegang tot het overdekte terras buiten. De schuifpui kan lekker opengezet worden op een mooie zonnige dag. 

Er zijn 2 ruime slaapkamers in deze woning aanwezig. De 1e slaapkamer is bereikbaar vanuit de keuken en heeft een inbouwkast en een vaste kast. De 2e slaapkamer bereikt u via de woonkamer en heeft een wastafel met meubel. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning met veel privacy door de hoge bomen in de voortuin. Heerlijke kamers om te slapen en weer wakker te worden.

Vanuit de keuken lopen we naar het tussenportaal met een bergkast, een wastafel met meubel en de toiletruimte met toilet. 

De volledig betegelde badkamer is ruim van opzet en heeft een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een toilet.

In de bijkeuken is meer dan voldoende opbergruimte. In de vaste kastenwand bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2005). Daarnaast is hier ruimte om een werkplekje te creëren. Via een deur is de tuin bereikbaar.


Japanse tuin:
De woning heeft een fraaie achtertuin, onder architectuur aangelegd in Japanse stijl. De tuin ligt op het zuidwesten, aan zon geen gebrek dus. Er is een grote veranda aangebouwd aan de woning. Op dit overdekte terras is het heerlijk zitten met een glas wijn. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook, zeker door de aanwezige verwarmingslampen. Verder heeft de tuin een grote vijver, een prieel met vlonders en een buitengashaard, borders en verlichting. De volwassen bomen zorgen voor veel privacy, er is totaal geen inkijk van buren. 

De voortuin is voorzien van bestrating, volwassen bomen en borders.


Aangebouwde garage:
De aangebouwde, stenen garage is vanaf de oprit en ook vanuit de tuin bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, warm en koud water, een elektrische sectionaaldeur en een meerdere inbouwkasten. In de garage bevindt zich ook de computergestuurde beregeningsinstallatie voor de tuin.


Oprit:
Op de oprit kunt u meerdere auto’s parkeren op eigen terrein. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie. 
- De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ dubbele beglazing.
- De woning heeft een betonnen vloer
- De hal, keuken, eet-/tuinkamer, tussenportaal, toiletruimte, badkamer en bijkeuken zijn betegeld. 
- De woonkamer heeft een mooie parketvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft vloerverwarming in de hal en in de tuinkamer. 
- Bij de tuinkamer is een elektrisch bedienbare screen aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is centraal gelegen in Sprundel, op steenworp afstand van scholen, winkels en openbare voorzieningen.


Sprundel:
Het dorp Sprundel is een plaats in de gemeente Rucphen en heeft een meer dan 1.000-jarige voorgeschiedenis. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een basisschool, peuterspeelzaal, supermarkt, bakkers, slagers, diverse winkels, banken, dokter, tandarts, fitnessclub, diverse sportverenigingen en een bibliotheek.
Sprundel ligt in het landelijke West-Brabant, bossen en natuur is letterlijk binnen handbereik! Aan de oostzijde grenst Sprundel aan De Pannenhoef, een natuurgebied dat bij wandelaars bijzonder in trek is. Omliggende plaatsen als Etten-Leur, Breda en Roosendaal zijn zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed te bereiken. Hier is een grote variatie aan boutiques, restaurants, cinema’s en theaters.
Breda bereikt u binnen 15 autominuten, Rotterdam, Tilburg en Antwerpen binnen 30 minuten.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9222) "Verscholen in een zijstraatje van de Rucphensebaan in Sprundel hebben wij op een idyllische plek en in een parkachtige omgeving deze sfeervolle bungalow te koop. Veel privacy en rust! Dat is kenmerkend voor deze prachtige, levensloopbestendige woning.

Er is een lichte en speelse living met tuinkamer met werkelijk prachtig uitzicht op de Japanse tuin met vijver, veranda en prieeltje. Verder heeft de woning een ruime keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een bijkeuken, een aangebouwde garage en een oprit die geschikt is voor meerdere auto’s.

De woning is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openbare voorzieningen.

Wij zijn erg enthousiast en willen u de woning graag laten zien! Neem zeker contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.


Entree:
Als we door de poort lopen worden we direct omarmd door de natuur om ons heen. Hoge bomen die in de wind ruisen. Rust en privacy dat is wat we hier ervaren.

Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier is een garderobenis en de meterkast aanwezig (10 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal lopen we de keuken in. Deze is ruim van opzet met aan weerszijde een opstelling.
De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een elektrische oven, vaatwasser, koelkast, 1½ spoelbak en een kunststof aanrechtblad.

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier mooi door de grote ramen. We zien ons al heerlijk liggen in de relax fauteuil met een boek, genietend van het prachtige uitzicht over de tuin.

Via een schuifpui is de aangebouwde eet-/tuinkamer te bereiken, deze ligt wat lager en heeft hoge ramen, waardoor u zich hier nog meer verbonden voelt met de tuin buiten. Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt hier. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit de eet-/tuinkamer is er via een schuifpui toegang tot het overdekte terras buiten. De schuifpui kan lekker opengezet worden op een mooie zonnige dag.

Er zijn 2 ruime slaapkamers in deze woning aanwezig. De 1e slaapkamer is bereikbaar vanuit de keuken en heeft een inbouwkast en een vaste kast. De 2e slaapkamer bereikt u via de woonkamer en heeft een wastafel met meubel. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning met veel privacy door de hoge bomen in de voortuin. Heerlijke kamers om te slapen en weer wakker te worden.

Vanuit de keuken lopen we naar het tussenportaal met een bergkast, een wastafel met meubel en de toiletruimte met toilet.

De volledig betegelde badkamer is ruim van opzet en heeft een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een toilet.

In de bijkeuken is meer dan voldoende opbergruimte. In de vaste kastenwand bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2005). Daarnaast is hier ruimte om een werkplekje te creëren. Via een deur is de tuin bereikbaar.


Japanse tuin:
De woning heeft een fraaie achtertuin, onder architectuur aangelegd in Japanse stijl. De tuin ligt op het zuidwesten, aan zon geen gebrek dus. Er is een grote veranda aangebouwd aan de woning. Op dit overdekte terras is het heerlijk zitten met een glas wijn. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook, zeker door de aanwezige verwarmingslampen. Verder heeft de tuin een grote vijver, een prieel met vlonders en een buitengashaard, borders en verlichting. De volwassen bomen zorgen voor veel privacy, er is totaal geen inkijk van buren.

De voortuin is voorzien van bestrating, volwassen bomen en borders.


Aangebouwde garage:
De aangebouwde, stenen garage is vanaf de oprit en ook vanuit de tuin bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, warm en koud water, een elektrische sectionaaldeur en een meerdere inbouwkasten. In de garage bevindt zich ook de computergestuurde beregeningsinstallatie voor de tuin.


Oprit:
Op de oprit kunt u meerdere auto’s parkeren op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ dubbele beglazing.
- De woning heeft een betonnen vloer
- De hal, keuken, eet-/tuinkamer, tussenportaal, toiletruimte, badkamer en bijkeuken zijn betegeld.
- De woonkamer heeft een mooie parketvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft vloerverwarming in de hal en in de tuinkamer.
- Bij de tuinkamer is een elektrisch bedienbare screen aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is centraal gelegen in Sprundel, op steenworp afstand van scholen, winkels en openbare voorzieningen.


Sprundel:
Het dorp Sprundel is een plaats in de gemeente Rucphen en heeft een meer dan 1.000-jarige voorgeschiedenis. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een basisschool, peuterspeelzaal, supermarkt, bakkers, slagers, diverse winkels, banken, dokter, tandarts, fitnessclub, diverse sportverenigingen en een bibliotheek.
Sprundel ligt in het landelijke West-Brabant, bossen en natuur is letterlijk binnen handbereik! Aan de oostzijde grenst Sprundel aan De Pannenhoef, een natuurgebied dat bij wandelaars bijzonder in trek is. Omliggende plaatsen als Etten-Leur, Breda en Roosendaal zijn zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed te bereiken. Hier is een grote variatie aan boutiques, restaurants, cinema’s en theaters.
Breda bereikt u binnen 15 autominuten, Rotterdam, Tilburg en Antwerpen binnen 30 minuten.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(13) "Rucphensebaan" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "5" ["plaats"]=> string(8) "SPRUNDEL" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4714 AV" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-10 14:52:18" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-03 06:00:00" } ["media"]=> array(82) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721017.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4a29426b7961f8ea93248b6706a98cdf7e493974395a917bcfb838cfd9319c9" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab7df92283f95537a56c02609cc82866fc01ed5e4e5c34be437f2e8b18d0df3d" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e6c85bbc9c91bfeee08ab807eca53bddbb7bb11d6f3e0159f56ecbc5105242e" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721193.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57261c923fc7944caae071af56e64d593c4bb71a65c0267478fa15ee00b9383d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea66745d6fca38bb1429e6a4f0262fc3dc25f91facb8513934495c8958767b0c" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a303591dfabba7b276e683e2395c1d4ac87aa94c9f32b31a4770bd93f16001c" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad61d0ac890a7d0c8833b707c72e5db0308b3bfa7c47a2180ae2107d5909f8fb7" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:32:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab63528853d8207441588f398a29aecb5f6e5ecdb34e65558c57e47c8251a5543" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49274c9d8fee6828bfafae1c90e8f1a20d95d4bed1d4d96690aa8d51360c03f1" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ff0d2f50e4d8325a026dd844675cc44e952fcfea82c7d0e2bf17825ea688f51" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf8bc4f24a9169b3ca1d801bd30e29acfefe44fbfcf008ec6ee93aadde8b293f" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accc9b3af92669c33c90926f37edd51d7a9538ac69e8a9579978b6a7ec55952fa" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d049e3e4335c6654ca4df531a737d625404184f93bba1eb77d99d587b77b9ae" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec00725e4af0ed324c83b220a9a6a3fccb720b64a2728ad9a6941c75375b5d92" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64c701437ed950317166be42ddb59ec289ad90d850c5af7cb0af6994ee0b8cd1" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac78fb04afbd63f4318958d2c48f12f62f7859a6ebeb8694d04b4996b5db9da25" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ae7edda326766aef88968c513b958cd655782f3a317e4417eba9ecd81a3de1f" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27a3d8829222d929d5ac386c88ca2664aae53db4155adedcdc4f22466b29cb8a" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:33:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add7176d2f3b9d8776355e0d86e53eda10dff55cd5be377de5fe0cbc96a4a9c58" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d8f849b9b0d5058921ebfd0125a61cc07e2c38846b677dc060265d741ec97f0" ["volgnummer"]=> int(4019) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1777d325868a4646ac6a4a21582a2d88879d2a102eefc853fbfa64f9baccda0f" ["volgnummer"]=> int(4020) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb7498b91efb22e0cadbe9ac4168e91a348f742e6dc29476059dd9613a3bac3c" ["volgnummer"]=> int(4021) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68153738bfd60c2e90cfdf1a3f1b538030b57eda471fe7c90b6a0c93174c7425" ["volgnummer"]=> int(4022) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d7e2b3c438701b0d19f0cd8cfef036fc679df5128eddeccad5bb050fd280676" ["volgnummer"]=> int(4023) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A174b911e6e71dc63320604dbd8da13824969e3e7d6b7f13d2e5638f9048cd23d" ["volgnummer"]=> int(4024) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac69a25f37d200f18ca17670f3f00d50658b86e2a3d0406680f8f83937e35d711" ["volgnummer"]=> int(4025) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bea2231fe48d39ea1242cb681f9eca60eaf30ad31bf4027a4bcd90d5957f5db" ["volgnummer"]=> int(4026) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2f5de1cd9dc790eef33202cfcc540296ce7581552acced802db07c000dfd5c5" ["volgnummer"]=> int(4027) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:34:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26c6bfb675ae9e8d932bd940f864cf613634bad9806bda666a6db55483ca68bb" ["volgnummer"]=> int(4028) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b4327c205e9080ade55025f67d33db19afce816b62f88a639ab0548dd345b55" ["volgnummer"]=> int(4029) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae7fe1bc22e4e3426f4f2fb43a5714fcde2eac36edae4111ee861755bbba1221" ["volgnummer"]=> int(4030) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfe5e4db4cf5284ff95624e4939aa54dbbdd3c73d213be262028de4cd3b9738a" ["volgnummer"]=> int(4031) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1e6048bff8382f3529831c5dcbb499cfe77573b934b7a2f1a8ee7a9928ef366" ["volgnummer"]=> int(4032) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6cda4d8e616abba21a28951340f83cc7dbe8f689c7b41ef691802246896c392f" ["volgnummer"]=> int(4033) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A047b8a048c00d39dd2566011c6855af03937eca6ffa31f7200c6bca8c2a32c1d" ["volgnummer"]=> int(4034) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:35:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e6cbb8ed727a7025a8fc6f651980a7943d186caa29346750770148e104e6e07" ["volgnummer"]=> int(4035) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:39:57" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=qrs6B7XHi47" ["volgnummer"]=> int(4036) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:30:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149936817.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade13d12b5cb867c86507d9d9e5a37f273b0c59b7a8a1a5075e9a637913afd2fb" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc58159ef74719ab02e5ecf866969e2e7e9b4ec54d7d7fd0169780254d43e7e0" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb9ae8aa5d9a8fb6f71acebfecacd732b45e6f0b263a21259150f596a99f9216" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2689778b2335a60f2c74e8fd9133f46b3e9cf849241b0f1b2ce6c70d2ecf0b9" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835973.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b23a3047c99ed13bc9eb836a607ce80606369a1bb3cccb4b35e2abc8767116e" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835789.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64ec674c4c7bf5adea45acc18a6e48f897cea6199521cc7c492f84941ac8c3d0" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2dcf62ae12ba9c7299a1bdcc9b617df1a4e0d2ad9841f5335246f309e9a5d8e0" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A310cee2cef634133a34fa30a6a2c8f4d28dee38ceaac6ccf0bc0c65baba742d6" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcddca1b484a76f257a1ba94330767e380f18c9e386f7ac5c60f505585dcaa87" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0559b8e952f98dcade9eb0885006f66d550f27583633268cb69f00dcf21cda33" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adae10b03708d8a451d37bf513108c15e8c1c4d56e0e9480c967a2f5795834903" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7fb7bae61c116f7168dc680adae125f60b730a21f24f985a41d8256368e9d3b" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05453bf7ce09ce36669eb8cbf45cc664a6376fdd0d13eaf2fad278684b882647" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad95792f55cf5b6bd5865f9cd2f83d3617b2e7af2bd94b90d2942d8cc7b4b499c" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15f50c529246da11d01568f5d00d53ac81c51fb72d8d4a9b107640ff0b28861c" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa407e086126b124ca11f86227a94acabb12f276a377412bfcaa8638dff29822c" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae73bd17aaccbcc60adc6f52ce94591abd9d6c26e2b69d6a992433c85298f5671" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5f936a3bcd9f014b5ccf08c7286535f3bdf9cf03fafb86525cb49dbabb9939b" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f6acf7eed69eba62fb50193e95b57260c59f4e56157610807c5370c16a21ab2" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A486b1f1cf85f817d98efdee7dee53ffe4c4edd07f96a81ddd51c5b46868f1a32" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57f9fc81e05a5c3243c4c22d63566c106f5ad4a09d44789f6d678e58de1c821b" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A760cf8c2f88142c3bc14cf42676b76d9b38927d0d45133886dd5ded3aab5381e" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a47207a902d6ed5a504302f8bb3d6576a1802a474c09d1c0c25387cf9296de6" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A016f05ed06870f2f39cf3733ec75dc2d24930ed007be9f9dbe770da549d98a5b" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b18c2aefdf3bd3c64bf7f01eeac9d4a5b2a6fab88afb6d285e25e9ed687aa77" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149717437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8733566352988e97c497057da5e6c26b54deacd6793e98187942c63b8a975f9f" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149835795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee0d547ecf0134522f7c5933f204225d79a3c175fae213e8e466afe2e1b13424" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6b08c050ce1a292df6846372fae5b1540450c7ba209ef511395a4453d4a5363" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c7c0e69c27eb6c42f3d5b06b17a87d395d35404557b5f756f36c6e32fabeaf1" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96076f8fc8411d00d92b26be5dacbf05e9e8f69f5a86561dafae92dbbc42e941" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94c76f91b530be66a5a5e274fc73c333e9f52e77fa59b3aabd886f382dbbddad" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5a1366b01d0a575756b9436671c2cd078dd2e8578cf5f3173771744f7843da6" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A553b8b02cfef2fc6b6168bcfdef875deec52966ee34b97701d565ac0567889cb" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa29c991ee5c1afc7f436726e6333041f384b6ebf5214000fde335d0d8cb181ae" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71c5387ef03b8bb6128e3abb0194799f8b0bb4f08c1783baf4a595c45cd6db9f" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99636eb7cbdf1cf3a8635747c6c0812dc6ae12ae594175c93f309c284073f450" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b2926618372baf21c1f2501e5d5613f8521091be4feb53d038458a89980d45" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7e3944c37fc3ddc0f5d4de474818e66ecd5677a40adb6af645a17622bd7c981" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81cdb1b1d235cfe0a3b063c65e5ff9ef97a54193d029a9f318422b625aed45b3" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0472bbb5bc2e438c567d6fdfd30fbae41ccce554451035227ff4e2b851fa5452" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2805be2f5bb8608482e9abc70061441e1db7c88a25214f5161acd7a66e388ae7" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:29:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149936811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9bf2f5caa30132604c139cd9351a72359b02794aae7cc3ff4f1b35e29bdc321" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:29:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149936815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ff840c268541e192388e9af2b19aba5c7e857b3f53eae40e349f8b5f02d8daf" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-27 14:37:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149721605.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e7d362e692a1bed7947a3517ed1e9b6aa2901213cb89f20e8f79876e451acab" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-29 11:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149716141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76f069f72262136e45d8a77fd6bc831cf7f3fbbabe9e8153abde4c4a9c5db0e2" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(499000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> NULL ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2005" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(17) "BESCHUTTE_LIGGING" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(37) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(802) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(531) ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1980" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(23) ["woonoppervlakte"]=> int(120) ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2032-08-08" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1040) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1360) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(141) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garagelengte"]=> int(600) ["garagebreedte"]=> int(376) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(23) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(21) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(28) "AANGELEGD_ONDER_ARCHITECTUUR" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(8) ["lengte"]=> int(407) ["breedte"]=> int(200) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(12) ["keukenlengte"]=> int(389) ["keukenbreedte"]=> int(304) ["woonkamertypes"]=> array(2) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" [1]=> string(9) "TUINKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(830) ["woonkamerbreedte"]=> int(443) ["woonkameroppervlakte"]=> int(37) ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-03 15:46:05" ["oppervlakte"]=> int(390) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "4368" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-04 11:08:43" ["oppervlakte"]=> int(412) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "4875" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6727985) }

Rucphensebaan 5

4714 AV Sprundel

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Verscholen in een zijstraatje van de Rucphensebaan in Sprundel hebben wij op een idyllische plek en in een parkachtige omgeving deze sfeervolle bungalow te koop. Veel privacy en rust! Dat is kenmerkend voor deze prachtige, levensloopbestendige woning.

Er is een lichte en speelse living met tuinkamer met werkelijk prachtig uitzicht op de Japanse tuin met vijver, veranda en prieeltje. Verder heeft de woning een ruime keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een bijkeuken, een aangebouwde garage en een oprit die geschikt is voor meerdere auto’s.

De woning is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openbare voorzieningen.

Wij zijn erg enthousiast en willen u de woning graag laten zien! Neem zeker contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.


Entree:
Als we door de poort lopen worden we direct omarmd door de natuur om ons heen. Hoge bomen die in de wind ruisen. Rust en privacy dat is wat we hier ervaren.

Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier is een garderobenis en de meterkast aanwezig (10 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal lopen we de keuken in. Deze is ruim van opzet met aan weerszijde een opstelling.
De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een elektrische oven, vaatwasser, koelkast, 1½ spoelbak en een kunststof aanrechtblad.

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier mooi door de grote ramen. We zien ons al heerlijk liggen in de relax fauteuil met een boek, genietend van het prachtige uitzicht over de tuin.

Via een schuifpui is de aangebouwde eet-/tuinkamer te bereiken, deze ligt wat lager en heeft hoge ramen, waardoor u zich hier nog meer verbonden voelt met de tuin buiten. Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt hier. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit de eet-/tuinkamer is er via een schuifpui toegang tot het overdekte terras buiten. De schuifpui kan lekker opengezet worden op een mooie zonnige dag.

Er zijn 2 ruime slaapkamers in deze woning aanwezig. De 1e slaapkamer is bereikbaar vanuit de keuken en heeft een inbouwkast en een vaste kast. De 2e slaapkamer bereikt u via de woonkamer en heeft een wastafel met meubel. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning met veel privacy door de hoge bomen in de voortuin. Heerlijke kamers om te slapen en weer wakker te worden.

Vanuit de keuken lopen we naar het tussenportaal met een bergkast, een wastafel met meubel en de toiletruimte met toilet.

De volledig betegelde badkamer is ruim van opzet en heeft een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een toilet.

In de bijkeuken is meer dan voldoende opbergruimte. In de vaste kastenwand bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2005). Daarnaast is hier ruimte om een werkplekje te creëren. Via een deur is de tuin bereikbaar.


Japanse tuin:
De woning heeft een fraaie achtertuin, onder architectuur aangelegd in Japanse stijl. De tuin ligt op het zuidwesten, aan zon geen gebrek dus. Er is een grote veranda aangebouwd aan de woning. Op dit overdekte terras is het heerlijk zitten met een glas wijn. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook, zeker door de aanwezige verwarmingslampen. Verder heeft de tuin een grote vijver, een prieel met vlonders en een buitengashaard, borders en verlichting. De volwassen bomen zorgen voor veel privacy, er is totaal geen inkijk van buren.

De voortuin is voorzien van bestrating, volwassen bomen en borders.


Aangebouwde garage:
De aangebouwde, stenen garage is vanaf de oprit en ook vanuit de tuin bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, warm en koud water, een elektrische sectionaaldeur en een meerdere inbouwkasten. In de garage bevindt zich ook de computergestuurde beregeningsinstallatie voor de tuin.


Oprit:
Op de oprit kunt u meerdere auto’s parkeren op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met HR ++ dubbele beglazing.
- De woning heeft een betonnen vloer
- De hal, keuken, eet-/tuinkamer, tussenportaal, toiletruimte, badkamer en bijkeuken zijn betegeld.
- De woonkamer heeft een mooie parketvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft vloerverwarming in de hal en in de tuinkamer.
- Bij de tuinkamer is een elektrisch bedienbare screen aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is centraal gelegen in Sprundel, op steenworp afstand van scholen, winkels en openbare voorzieningen.


Sprundel:
Het dorp Sprundel is een plaats in de gemeente Rucphen en heeft een meer dan 1.000-jarige voorgeschiedenis. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een basisschool, peuterspeelzaal, supermarkt, bakkers, slagers, diverse winkels, banken, dokter, tandarts, fitnessclub, diverse sportverenigingen en een bibliotheek.
Sprundel ligt in het landelijke West-Brabant, bossen en natuur is letterlijk binnen handbereik! Aan de oostzijde grenst Sprundel aan De Pannenhoef, een natuurgebied dat bij wandelaars bijzonder in trek is. Omliggende plaatsen als Etten-Leur, Breda en Roosendaal zijn zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed te bereiken. Hier is een grote variatie aan boutiques, restaurants, cinema’s en theaters.
Breda bereikt u binnen 15 autominuten, Rotterdam, Tilburg en Antwerpen binnen 30 minuten.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar1980
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte120 m²
 • Perceeloppervlakte802 m²
 • Overige inpandige ruimte23 m²
 • Inhoud531
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-08-08
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2005, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin141 m² (10,40 m bij 13,60 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinAangelegd onder architectuur

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte23 m² (6,00 m bij 3,76 m)

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en schuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieF
 • Perceelnummers4368 en 4875
 • Oppervlakte802 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact