Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-28 09:15:39"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(12) "Fatimastraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "21"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4714 CA"
  ["plaats"]=>
  string(8) "SPRUNDEL"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104426"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-07-07"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-25 10:51:43"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "6806afe7-6350-4c4c-a661-b0e3b4630348"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5875108)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8529) "Ben jij op zoek naar een zeer ruime 2-onder-1 kapwoning met rondom een grote tuin? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Fatimastraat 21, centraal gelegen in het dorp Sprundel.

De woning heeft een royale woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een multifunctionele ruimte die goed te gebruiken is als kantoor of als praktijkruimte. Verder beschikt deze woning over een oprit met garage en een fraai aangelegde tuin. 

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!

	
Begane grond met woonkamer en ruime leefkeuken: 
Via de entree komen we de woning binnen. De ruime hal geeft toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset), de meterkast, een trapkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en de ruime woonkeuken. 

Vanuit de keuken komen we via een schuifdeur in de woonkamer. Deze gezellige woonkamer heeft een vaste kast. 

De ruime leefkeuken beschikt over een hoekopstelling en heeft diverse boven- en onderkasten, een keramische kookplaat, oven, spoelbak, koelkast, een close-in boiler en een stenen werkblad. 

Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Hier heb je een keukenblok met wasbak, de opstelplaats voor de was- en droogapparatuur en de aansluiting voor een vaatwasser. Via de bijkeuken ga je naar de garage en de tuin. 


1e Verdieping met 4 slaapkamers en 2 badkamers: 
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Op deze verdieping heb je een overloop met een vaste kast, de 4 slaapkamers en 2 badkamers. 

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning. Deze zeer ruime slaapkamer heeft een vaste kast. Je hebt hier heerlijk uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin, de karakteristieke dorpskerk en het groene Fatimapark. 

De 2e slaapkamer die ook gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft extra bergruimte door middel van een vaste kast. De 3e en de 4e slaapkamer liggen aan de voorzijde van de woning. De eerstgenoemde kamer aan de voorzijde heeft een vaste kast. 

De grote badkamer is volledig betegeld en heeft een aparte douche (met handdouche en thermostaatkraan), een ligbad, wastafel en toilet. 

De 2e badkamer beschikt over een wastafel met meubel. 


2e Verdieping:
Op deze verdieping, die bereikbaar is via een vlizotrap, heb je een ruime bergzolder en de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2008).


Garage:
Vanuit de bijkeuken is de garage via een schuifdeur te bereiken. De garage beschikt over een elektra- en wateraansluiting, een elektrische garagedeur en een extra bergzolder. 

De oprit die vóór de garage ligt, biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. Via een hand bedienbare poort is de oprit af te sluiten.


Multifunctionele ruimte: 
De multifunctionele ruimte is zowel vanuit de garage als vanuit de tuin te bereiken. Deze ruimte is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Je kunt hierbij denken aan een kantoor- en/of praktijkruimte. 


Fraai aangelegde tuin: 
De woning heeft een prachtig aangelegde voor- en achtertuin. 

De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidoosten en heeft borders met beplanting, bestrating en buitenverlichting. Er zijn meerdere terrassen aanwezig waar je heerlijk van de zon kunt genieten.


Algemeen:
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.
- De begane grond heeft een betonnen en houten verdiepingsvloer (de woonkamer is van hout).
- De woonkamer en de keuken beschikken over hand bedienbare zonnescreens.
- Deze woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen en winkels.
- Je dient met moderniseringskosten rekening te houden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in Sprundel
Hoewel het gezellige Sprundel nog geen 4.000 inwoners telt, is het een dorp met een boel faciliteiten. Er is een bakker, een slager, een supermarkt, een basisschool, diverse horeca, verschillende winkels en sportaccommodaties. Wenst u een uitgebreider winkelaanbod, dan pakt u de auto of het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld Etten-Leur, St. Willebrord of Rucphen. Leuk detail: Sprundel heeft volgens de KNVB de leukste voetbalkroeg van Nederland. Kloppend hart van het dorp is de multifunctionele accommodatie De Trapkes, gevestigd in de Joannes de Doperkerk. Sprundel maakt deel uit van de gemeente Rucphen en is het oudste van de vijf kerkdorpen. Wist u dat Sprundel voor het eerst wordt genoemd in geschriften die dateren uit 992? Voor wie van natuur houdt, is het fijn wonen in Sprundel. Het dorp is namelijk omringd door gevarieerde natuurgebieden met bossen, moerassen, heide en vennen. Denk aan de Rucphense bossen, de Lokker en de Pannenhoef met volop fiets-, wandel- en paardenroutes. Via de A58 bent u in no time in Etten-Leur, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom. Binnen 30 tot 45 minuten staat u bovendien in Antwerpen of Rotterdam. Reist u graag met het openbaar vervoer, dan pakt u eenvoudig de trein in Etten-Leur. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9023) "Ben jij op zoek naar een zeer ruime 2-onder-1 kapwoning met rondom een grote tuin? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Fatimastraat 21, centraal gelegen in het dorp Sprundel.

De woning heeft een royale woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een multifunctionele ruimte die goed te gebruiken is als kantoor of als praktijkruimte. Verder beschikt deze woning over een oprit met garage en een fraai aangelegde tuin.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!


Begane grond met woonkamer en ruime leefkeuken:
Via de entree komen we de woning binnen. De ruime hal geeft toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset), de meterkast, een trapkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en de ruime woonkeuken.

Vanuit de keuken komen we via een schuifdeur in de woonkamer. Deze gezellige woonkamer heeft een vaste kast.

De ruime leefkeuken beschikt over een hoekopstelling en heeft diverse boven- en onderkasten, een keramische kookplaat, oven, spoelbak, koelkast, een close-in boiler en een stenen werkblad.

Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Hier heb je een keukenblok met wasbak, de opstelplaats voor de was- en droogapparatuur en de aansluiting voor een vaatwasser. Via de bijkeuken ga je naar de garage en de tuin.


1e Verdieping met 4 slaapkamers en 2 badkamers:
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Op deze verdieping heb je een overloop met een vaste kast, de 4 slaapkamers en 2 badkamers.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning. Deze zeer ruime slaapkamer heeft een vaste kast. Je hebt hier heerlijk uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin, de karakteristieke dorpskerk en het groene Fatimapark.

De 2e slaapkamer die ook gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft extra bergruimte door middel van een vaste kast. De 3e en de 4e slaapkamer liggen aan de voorzijde van de woning. De eerstgenoemde kamer aan de voorzijde heeft een vaste kast.

De grote badkamer is volledig betegeld en heeft een aparte douche (met handdouche en thermostaatkraan), een ligbad, wastafel en toilet.

De 2e badkamer beschikt over een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping, die bereikbaar is via een vlizotrap, heb je een ruime bergzolder en de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2008).


Garage:
Vanuit de bijkeuken is de garage via een schuifdeur te bereiken. De garage beschikt over een elektra- en wateraansluiting, een elektrische garagedeur en een extra bergzolder.

De oprit die vóór de garage ligt, biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. Via een hand bedienbare poort is de oprit af te sluiten.


Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is zowel vanuit de garage als vanuit de tuin te bereiken. Deze ruimte is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Je kunt hierbij denken aan een kantoor- en/of praktijkruimte.


Fraai aangelegde tuin:
De woning heeft een prachtig aangelegde voor- en achtertuin.

De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidoosten en heeft borders met beplanting, bestrating en buitenverlichting. Er zijn meerdere terrassen aanwezig waar je heerlijk van de zon kunt genieten.


Algemeen:
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.
- De begane grond heeft een betonnen en houten verdiepingsvloer (de woonkamer is van hout).
- De woonkamer en de keuken beschikken over hand bedienbare zonnescreens.
- Deze woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen en winkels.
- Je dient met moderniseringskosten rekening te houden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Sprundel
Hoewel het gezellige Sprundel nog geen 4.000 inwoners telt, is het een dorp met een boel faciliteiten. Er is een bakker, een slager, een supermarkt, een basisschool, diverse horeca, verschillende winkels en sportaccommodaties. Wenst u een uitgebreider winkelaanbod, dan pakt u de auto of het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld Etten-Leur, St. Willebrord of Rucphen. Leuk detail: Sprundel heeft volgens de KNVB de leukste voetbalkroeg van Nederland. Kloppend hart van het dorp is de multifunctionele accommodatie De Trapkes, gevestigd in de Joannes de Doperkerk. Sprundel maakt deel uit van de gemeente Rucphen en is het oudste van de vijf kerkdorpen. Wist u dat Sprundel voor het eerst wordt genoemd in geschriften die dateren uit 992? Voor wie van natuur houdt, is het fijn wonen in Sprundel. Het dorp is namelijk omringd door gevarieerde natuurgebieden met bossen, moerassen, heide en vennen. Denk aan de Rucphense bossen, de Lokker en de Pannenhoef met volop fiets-, wandel- en paardenroutes. Via de A58 bent u in no time in Etten-Leur, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom. Binnen 30 tot 45 minuten staat u bovendien in Antwerpen of Rotterdam. Reist u graag met het openbaar vervoer, dan pakt u eenvoudig de trein in Etten-Leur.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-17 06:00:00" } ["media"]=> array(68) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb355a796d756a0213bddf111ea11788599df3dbf861a3ed699fe8b9131b5572" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157839851.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A66ff75a7742bde9dcc208aa17783d12cdb5d62bc8d2e0146bb7755a88197301d" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81bc3a88ac9f77959a9544df65b52170211d11671d3f5a1fb662b7b3e0e205f3" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1da333a7139516e5bb4223b0a1b15540b4dfa26fa2d72c84cd3d10fe02ff3fcc" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d9a0a276c9fd1e19ff3f938002cd79420fe398a5d9b83d993a55bb4697fc50f" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4103d77df62c491f1a6b515a966286d9a1a8021c03ab2667869aacd158c304aa" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A021c9b74755786d033bb2ad86bf1324ae4876dd3462439b02af40a4b15e5c017" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49576b925a6738f1608a7100c4c99cc1148c425103d25d9a6ed069dad50067e4" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f8212568e5f7147a58d12cb99d0f18fc43eb1866760601592bb05b264a2fc5e" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7e7382ab6c4bcf812f49dbb7345dcb857207407c2dc4232a61bc84d03607db1" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99c79cb760d0d3908fb39548cb1e14f239899a44fc26ad4067eb20624ebd3c9b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac696403e9a84fb9278906f0a1b82b64dbbdd750edf28f427e1255246fd7b0237" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf5c01e00b05eeaaf4bd815fa143ddb96dd6471b29200c53be0754d512211646" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8d764a3df7524265f9a34262cd28f61a02375339c627cae77f77f1f7f311726" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1023425887aee4df0e569836f935c4ccf1ece4a5306c7e0f78f91723c2283395" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=n2yeKHtxiz7" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a8e6261f577ef8e2d6a4aa110f688694b2c704db088db14a748fc900f991cb7" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A486b5a1e0ff1bd18dbaabeb36317f25df2e43c420cc390b95091718aced433d4" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158117869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fd7a98b86d09a7a5a74eef944b19a374ce5b3f40cd88ffefda8af92298f77a3" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa25fab5db549f303e2a192b7a720109333dcf950368790e8c8da134c42de1f35" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdb26b8fd21d180ac47e7b8c3355ae9af0ef65d58a0e89fc8f17bc920f6d4b22" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26d93fbc352001813f8af016f57dcabf801dc7f473e0d456a503ba11a1ae8d25" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40c01b14bf30f35cfbe4f43816092aad5bd52e4429b9a7fefe31db2a3bb021fd" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158117863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ed0d2002648e35fa705890d916620cb15c5f9a802c140f8accaa94bcd89daa6" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a17a8586aa1038e8705950fbda4554134c7becc00acab8396d9b0bdd953f489" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad94bc82fbf6b67daa73c2c9a3b109ccbfe472410b509392964233184e48523e2" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54fbe59683ab6c7b1a091f5a2b9293d94d91bc60d68332cfb166145e79478be1" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e382a01c2fdfda5dc40e20003d335c5483393b742664afb32040fa45eb32ea2" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5dc032186080ebfd0ba0e33e94d142784b871eb0af29e8173ee26351b7982e4" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1892861ba7e12574e3716d53d268c5bf196b537a4e4db279f565b39970d9a36f" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86770984530b32d2559606d5ac9dbb4ac914cddfc5899b671ed1ce52d8233f72" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ae41e525eb2493c62a9b6fb99c50a77cbfb40a5925915b2d560f0b817c08806" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa86f23fc21c998c9a062cbf1486ce1e04044f0972f1f60a195b1da35c171dd42" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83e957409a5e17b37805bcae709820619fb70194b3d9dee5d7f4a06fe19f6e5c" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9474b703afbd055c33c82e409e202e2b7a2e54df9fb816960027ad5a89c7fc9f" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5474c1f7067a379c56690c31222b08b9a415df0db3038704e9f78385c915b1a" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1dc1cf24029c42498892899fead540598d644774e2bf3c27c4168ee46fbef49c" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7db8b6ab482af127f8fb2d2c1d1b322f395b0a14984607745764634fe7eb7905" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7315a9c905ebb0b180b07b7ba3e33a64a9fc0e641176ca6b0d1883a203e1a063" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dd6657adc1e5c722e33f63634539f2f147bd8b10dce7fc5a489d7ec3c50c4ef" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94979c6495914a54bf4d802957fa15fe063de02f7d57f42f5e644dcba560dfc7" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3c0918177cacea06196f00f10181f9099cbede5fbc11f231986147d9a6884ab" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b68ffbe59377a7ba77f19955f5e513865c0da0857a00527d16e093810ad0e94" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A020b1d78db16079001c9543f803b86168d0aec6e8c3e209bbd02432581b64cac" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20753d2288768afa0bc56af8bfec44ea082ae2bd9c1d698e8f2235b191f6972d" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158314295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d8c8f6ec0dbd2dc42260adfb65f2fbebcdba1516d9f115a0cc253b79ada77c6" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affb2956c88b889c07382932574514c91a4d88e2b64d1c4cdbd6d759bf8f0c933" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7244c2d1a58d63c9494cb673cf0849df51a449629d1edf0856589c2aa7805235" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1c83adcf01de87315f9c34948d01b64967f76c28a44a52c7902ce028f1e2094" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08a2a8043d567603a2c1c25fef1089a79147aa611276d055bf429b3501fbbc10" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7231a9a1ee2a3102122d736667daaae4de2c4c3bf62c6945ee7529524f9d61e3" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A637d5be31bc76324ada370615ef3423774f82d2522a36131b348a1d27d69bddc" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A326c152c5f740e02af5a5c020766fd54ef22d3b2492d39c76740d95d481329db" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95c98ce0a9c5f5c45492868f9ca8ff290c8a01dd2b21d13725c4d28f19a97941" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158314291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3384a4ac5aaf36ba25976bf9ce2724428e39d35d6050385b1264ddfc4623c822" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157839617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2f085a4e1dd6387a1dcc1927951e744abfbbc22e197c3eaed33983e255c1833" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157839719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f88c81c2b73a303ca2e9357f3df0c4b982f510d7ae389a1726fd930000d80c4" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 16:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157820443.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa71b36a5df4a9e38448865e9c3552877c3e9ef195b4205bcef8f58eead757283" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60da6063c5a200fb0fecb64749d89266926d56bc759f3e83e993c7da9076159c" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157839521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0e8aa4a6f55680bb143271be6524ea6b81287a7823c57e2508a5c4fc35ed666" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158117873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ae6941839c8823eff61820ea45d4cee368fb73b0a0f1bb3c2f99dd91eae7551" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157839681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d12645bf02d9db9a2209b557f32c7190bd59c5fbaaa83d41e9407b7086ff3ff" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec54c63dc0b941f4aa370aa32f45021944e46652ad74ff7fd2c3e8ea5f17e147" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158314287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4639f2c5cebb6f29f57a12adece737826873be0a0ad94f527b0da9517e817a2" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158314427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4ffa2c748145d760a037b61e9481164f59b711c8643455043f2492cd9c0160a" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ee8822ba2664520ddd9b251978e24eb3af79efa9c3c89168b3ae30222aed96e" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:42:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157989527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8deab10592cecb7067571fcdfbb092e9ab6570e7fd2d51aa34107e17bf5d3a39" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-17 16:22:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159261369.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ea78e10a6809a5d1b81b03efe3bdc05a83669c86b468bf9637fb6a96ca8b4a0" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(350000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(20) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(320) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(575) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1953" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(27) ["woonoppervlakte"]=> int(123) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "E" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-16" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(20) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [2]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(553) ["woonkamerbreedte"]=> int(354) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } [1]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(8) "VLIERING" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(337) ["garagelengte"]=> int(503) ["garageoppervlakte"]=> int(17) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(180) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-19 15:19:00" ["perceel"]=> string(4) "2866" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(140) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-31" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-31 16:51:40" ["perceel"]=> string(4) "5326" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6980299) }

Fatimastraat 21

4714 CA Sprundel

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een zeer ruime 2-onder-1 kapwoning met rondom een grote tuin? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Fatimastraat 21, centraal gelegen in het dorp Sprundel.

De woning heeft een royale woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een multifunctionele ruimte die goed te gebruiken is als kantoor of als praktijkruimte. Verder beschikt deze woning over een oprit met garage en een fraai aangelegde tuin.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!


Begane grond met woonkamer en ruime leefkeuken:
Via de entree komen we de woning binnen. De ruime hal geeft toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset), de meterkast, een trapkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en de ruime woonkeuken.

Vanuit de keuken komen we via een schuifdeur in de woonkamer. Deze gezellige woonkamer heeft een vaste kast.

De ruime leefkeuken beschikt over een hoekopstelling en heeft diverse boven- en onderkasten, een keramische kookplaat, oven, spoelbak, koelkast, een close-in boiler en een stenen werkblad.

Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Hier heb je een keukenblok met wasbak, de opstelplaats voor de was- en droogapparatuur en de aansluiting voor een vaatwasser. Via de bijkeuken ga je naar de garage en de tuin.


1e Verdieping met 4 slaapkamers en 2 badkamers:
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Op deze verdieping heb je een overloop met een vaste kast, de 4 slaapkamers en 2 badkamers.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning. Deze zeer ruime slaapkamer heeft een vaste kast. Je hebt hier heerlijk uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin, de karakteristieke dorpskerk en het groene Fatimapark.

De 2e slaapkamer die ook gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft extra bergruimte door middel van een vaste kast. De 3e en de 4e slaapkamer liggen aan de voorzijde van de woning. De eerstgenoemde kamer aan de voorzijde heeft een vaste kast.

De grote badkamer is volledig betegeld en heeft een aparte douche (met handdouche en thermostaatkraan), een ligbad, wastafel en toilet.

De 2e badkamer beschikt over een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping, die bereikbaar is via een vlizotrap, heb je een ruime bergzolder en de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2008).


Garage:
Vanuit de bijkeuken is de garage via een schuifdeur te bereiken. De garage beschikt over een elektra- en wateraansluiting, een elektrische garagedeur en een extra bergzolder.

De oprit die vóór de garage ligt, biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. Via een hand bedienbare poort is de oprit af te sluiten.


Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is zowel vanuit de garage als vanuit de tuin te bereiken. Deze ruimte is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Je kunt hierbij denken aan een kantoor- en/of praktijkruimte.


Fraai aangelegde tuin:
De woning heeft een prachtig aangelegde voor- en achtertuin.

De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidoosten en heeft borders met beplanting, bestrating en buitenverlichting. Er zijn meerdere terrassen aanwezig waar je heerlijk van de zon kunt genieten.


Algemeen:
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.
- De begane grond heeft een betonnen en houten verdiepingsvloer (de woonkamer is van hout).
- De woonkamer en de keuken beschikken over hand bedienbare zonnescreens.
- Deze woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen en winkels.
- Je dient met moderniseringskosten rekening te houden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Sprundel
Hoewel het gezellige Sprundel nog geen 4.000 inwoners telt, is het een dorp met een boel faciliteiten. Er is een bakker, een slager, een supermarkt, een basisschool, diverse horeca, verschillende winkels en sportaccommodaties. Wenst u een uitgebreider winkelaanbod, dan pakt u de auto of het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld Etten-Leur, St. Willebrord of Rucphen. Leuk detail: Sprundel heeft volgens de KNVB de leukste voetbalkroeg van Nederland. Kloppend hart van het dorp is de multifunctionele accommodatie De Trapkes, gevestigd in de Joannes de Doperkerk. Sprundel maakt deel uit van de gemeente Rucphen en is het oudste van de vijf kerkdorpen. Wist u dat Sprundel voor het eerst wordt genoemd in geschriften die dateren uit 992? Voor wie van natuur houdt, is het fijn wonen in Sprundel. Het dorp is namelijk omringd door gevarieerde natuurgebieden met bossen, moerassen, heide en vennen. Denk aan de Rucphense bossen, de Lokker en de Pannenhoef met volop fiets-, wandel- en paardenroutes. Via de A58 bent u in no time in Etten-Leur, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom. Binnen 30 tot 45 minuten staat u bovendien in Antwerpen of Rotterdam. Reist u graag met het openbaar vervoer, dan pakt u eenvoudig de trein in Etten-Leur.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1953
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte123 m²
 • Perceeloppervlakte320 m²
 • Overige inpandige ruimte27 m²
 • Inhoud575
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseE
 • Energie einddatum2033-08-16
 • IsolatieGrotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte17 m² (5,03 m bij 3,37 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk
 • Onderhoud buitenRedelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieF
 • Perceelnummers2866 en 5326
 • Oppervlakte320 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact