array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(12) "Krommestraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "58"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 NC"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10006) "Een oase van rust! Dat is wat u ervaart als u via de poort de fantastische tuin inloopt van deze vrijstaande woning aan de Krommestraat 58 te St. Willebrord. Deze keurig onderhouden woning is gelegen in een doodlopende straat met heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met een leefkeuken, 5 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond). De zonnige achtertuin biedt enorme privacy en heeft een luxe bijgebouw met wellness. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien! 


Begane grond: 
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren en een afsluitbare poort bereikt u de voortuin. Middels de overdekte entree bereikt u de hal met de meterkast (13 groepen, 2 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste kast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de leefkeuken en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. 

De sfeervolle woonkamer met houten balken plafond is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de tuin die rondom de woning gelegen is. De living heeft een gashaard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen. 

Vanuit de woonkamer is middels en-suite deuren de royale leefkeuken te bereiken. De keuken is ca. 5.73 x 3.78 m groot en voorzien van een rechte opstelling met boven- en onderkasten, een rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een combimagnetron en een kunststof werkblad. Daarnaast is er een kookeiland aanwezig met onderkasten, een 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in het gasten-/mantelzorgverblijf. 

Deze ruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Op dit moment is het in gebruik als kantoorruimte (ca. 4.24 x 3.44 m), 2e woonkamer (ca. 4.24 x 5.95 m) met sfeervolle gashaard en 2e badkamer. Doordat dit gasten-/mantelzorgverblijf een eigen entree heeft is dubbele bewoning of een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk. 

De badkamer op de begane grond (ca. 2.40 x 1.80 m) is volledig betegeld en heeft een ruime douche met regen- en handdouche (met thermostaatkraan), een wandcloset, wastafel met meubel, een design radiator en mechanische ventilatie.

De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap. Op deze ruime bergzolder bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2017) van het gasten-/mantelzorgverblijf en het bijgebouw in de tuin.


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is uitgebreid met een dakkapel en ca. 3.05 x 2.85 m groot met aansluitend een kledingkamer van ca. 3.96 x 2.17 groot. De master bedroom, is ca. 3.96 x 4.85 m groot en gelegen aan de zijkant van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer (ca. 2.90 x 3.47 m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgebreid met een dakkapel.

De royale en volledig betegelde badkamer is ca. 2.58 x 3.47 m groot en uitgebreid met een dakkapel. De badkamer heeft een vrijstaand bad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, dubbele wastafel met meubel en een designradiator. 

In de bergruimte op de verdieping bevindt zich de opstelling van de 2e c.v.-combiketel (Itho, 2007).

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.


Tuin: 
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde tuin welke rondom de woning is gelegen. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, een vijver, een buitenkraantje en 2 bergingen. 

Tevens is er een luxe bijgebouw aanwezig met daarin een wellness gelegenheid. Er bevindt zich hier een sauna, douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), een zoldertje en aansluitend een overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten van een ontspannen avondje. 

Middels een poort komt u via de zijtuin in de voortuin.

De voortuin is voorzien van bestrating, borders, gazon, een vijvertje, volwassen bomen en een buitenkraantje.


Berging:
Bij deze woning horen 2 houten bergingen (ca. 2.38 x 3.00 m en ca. 5.50 x 3.40 m) voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De begane grond is voorzien van een marmeren vloer in de hal en de woonkamer. De keuken, bijkeuken en de badkamer op de begane grond hebben een betegelde vloerafwerking. Het gasten-/mantelzorgverblijf is voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De wanden op de begane grond zijn grotendeels glad gestuct.
- De woning is op de gehele begane grond voorzien van rolluiken, deels elektrisch, deels handbedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de achterzijde.
- De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning of bedrijf aan huis.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


St. Willebrord:
De geschiedenis van het dorp gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen. St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid. St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10504) "Een oase van rust! Dat is wat u ervaart als u via de poort de fantastische tuin inloopt van deze vrijstaande woning aan de Krommestraat 58 te St. Willebrord. Deze keurig onderhouden woning is gelegen in een doodlopende straat met heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met een leefkeuken, 5 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond). De zonnige achtertuin biedt enorme privacy en heeft een luxe bijgebouw met wellness. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren en een afsluitbare poort bereikt u de voortuin. Middels de overdekte entree bereikt u de hal met de meterkast (13 groepen, 2 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste kast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de leefkeuken en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer met houten balken plafond is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de tuin die rondom de woning gelegen is. De living heeft een gashaard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is middels en-suite deuren de royale leefkeuken te bereiken. De keuken is ca. 5.73 x 3.78 m groot en voorzien van een rechte opstelling met boven- en onderkasten, een rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een combimagnetron en een kunststof werkblad. Daarnaast is er een kookeiland aanwezig met onderkasten, een 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in het gasten-/mantelzorgverblijf.

Deze ruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Op dit moment is het in gebruik als kantoorruimte (ca. 4.24 x 3.44 m), 2e woonkamer (ca. 4.24 x 5.95 m) met sfeervolle gashaard en 2e badkamer. Doordat dit gasten-/mantelzorgverblijf een eigen entree heeft is dubbele bewoning of een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk.

De badkamer op de begane grond (ca. 2.40 x 1.80 m) is volledig betegeld en heeft een ruime douche met regen- en handdouche (met thermostaatkraan), een wandcloset, wastafel met meubel, een design radiator en mechanische ventilatie.

De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap. Op deze ruime bergzolder bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2017) van het gasten-/mantelzorgverblijf en het bijgebouw in de tuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is uitgebreid met een dakkapel en ca. 3.05 x 2.85 m groot met aansluitend een kledingkamer van ca. 3.96 x 2.17 groot. De master bedroom, is ca. 3.96 x 4.85 m groot en gelegen aan de zijkant van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer (ca. 2.90 x 3.47 m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgebreid met een dakkapel.

De royale en volledig betegelde badkamer is ca. 2.58 x 3.47 m groot en uitgebreid met een dakkapel. De badkamer heeft een vrijstaand bad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

In de bergruimte op de verdieping bevindt zich de opstelling van de 2e c.v.-combiketel (Itho, 2007).

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde tuin welke rondom de woning is gelegen. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, een vijver, een buitenkraantje en 2 bergingen.

Tevens is er een luxe bijgebouw aanwezig met daarin een wellness gelegenheid. Er bevindt zich hier een sauna, douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), een zoldertje en aansluitend een overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten van een ontspannen avondje.

Middels een poort komt u via de zijtuin in de voortuin.

De voortuin is voorzien van bestrating, borders, gazon, een vijvertje, volwassen bomen en een buitenkraantje.


Berging:
Bij deze woning horen 2 houten bergingen (ca. 2.38 x 3.00 m en ca. 5.50 x 3.40 m) voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een marmeren vloer in de hal en de woonkamer. De keuken, bijkeuken en de badkamer op de begane grond hebben een betegelde vloerafwerking. Het gasten-/mantelzorgverblijf is voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De wanden op de begane grond zijn grotendeels glad gestuct.
- De woning is op de gehele begane grond voorzien van rolluiken, deels elektrisch, deels handbedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de achterzijde.
- De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning of bedrijf aan huis.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van het dorp gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen. St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid. St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(9774) "An oasis of calm! That's what you experience when you walk through the gate into the fantastic garden of this detached property at Krommestraat 58 in St Willebrord. This well maintained house is situated in a cul-de-sac with lovely unobstructed views to the rear. The house has a spacious, bright living room with a diner-kitchen, 5 bedrooms (including 2 on the ground floor). The sunny back garden offers great privacy and has a luxury annex with wellness facility. Are you as enthusiastic about this property as we are? Then please contact our office. We will be delighted to show you around this beautiful residence! Ground floor: Through the driveway - which is ideal for parking several cars - and lockable entrance gates, you enter the front garden. Through the covered entrance, you reach the hall with meter cupboard (13 single-phase circuits, 2 three-phase circuits and 3 residual current switches), fully tiled WC and sink, as well as a built-in cupboard. From the hall, you have access to the living room, diner-kitchen and built-in staircase to the 1st floor. The cosy living room with wooden beamed ceiling is approx. 47 m² in size. The many windows let in plenty of light and offer a beautiful view of the garden that surrounds the house. The living room is furnished with a gas fireplace that creates a warm and welcoming atmosphere. You can reach the back garden through the French doors, where you are surrounded by greenery. From the living room, through en-suite doors, you can reach the spacious diner-kitchen. The kitchen is approx. 5.73 x 3.78 m, and is equipped with a straight arrangement of upper and lower cabinets, stainless steel sink, dishwasher, refrigerator, oven, combi microwave and plastic worktop. In addition, there is a kitchen island with cupboards, 4-ring ceramic hob and extractor hood. From the kitchen, you enter the utility room with a kitchen island, connection for laundry appliances, ample storage space and wicket door to the back garden. From this utility room, you can access the guest/carer's residence. This room can be used for many purposes. At the moment, it is in use as office space (approx. 4.24 x 3.44 m), 2nd living room (approx. 4.24 x 5.95 m) with cosy gas fireplace and 2nd bathroom. Since this guest/carer's residence has its own entrance, double occupancy or a home business is quite possible here. The bathroom on the ground floor (approx. 2.40 x 1.80 m) is fully tiled, and has a spacious shower with rainfall and hand shower (with thermostat), floating toilet, washbasin with cabinet, designer radiator and mechanical ventilation. The storage attic is accessed via a loft ladder. In this spacious attic, you will find the set-up of the central heating boiler (Remeha, 2017) for the guest/carer's room and annex in the garden. 1st floor: On this floor, you have a landing with access to 3 spacious bedrooms and the bathroom. The bedroom located at the front has been extended with a dormer and is approx. 3.05 x 2.85 m in size with an adjacent dressing room of approx. 3.96 x 2.17 m in size. The master bedroom, measuring approx. 3.96 x 4.85 m, is located on the side of the house. From this bedroom, you have access to the balcony. The 3rd bedroom (approx. 2.90 x 3.47 m) is located at the rear of the property, and has been extended with a dormer. The spacious and fully tiled bathroom is approx. 2.58 x 3.47 m in size and extended with a dormer. The bathroom has a freestanding bath (with hand shower and thermostat), a shower (with rainfall/hand shower and thermostat), toilet, double washbasin with cabinet and designer radiator. In the storage room on this floor is the the 2nd central heating boiler (Itho, 2007). The attic can be reached through a loft ladder. Garden: One of the highlights of this property is the delightful and well-tended garden that surrounds the house. A place to completely unwind. The sunny back garden offers a lot of privacy, is located on the south and is equipped with several seating areas, paving, borders, lawn, pond, outdoor tap and 2 storage rooms. There is also a luxury annex with wellness facility. Here you find a sauna, shower (with rainfall shower and thermostat), attic and adjoining covered terrace. Enjoying relaxing evenings here is a given. Through a gateway, you enter the front garden from the side garden. The front garden has paving, borders, lawn, a pond, mature trees and an outdoor tap. Storage: This house has two wooden sheds (approx. 2.38 x 3.00 m and approx. 5.50 x 3.40 m) with electricity. General: - The house is mostly insulated, including roof and wall insulation. - The house has wooden window frames with double glazing. - The house has concrete floors. - The ground floor has a marble floor in the hall and the living room. The kitchen, utility room and bathroom on the ground floor have a tiled floor finish. The guest/carer residence has a laminate floor. - The 1st floor has a laminate floor, except for the tiled bathroom. - The walls on the ground floor are mostly smooth plastered. - The house has shutters on the entire ground floor, some of which are electric and some of which are hand-operated. - There is plenty of on-site parking space. - The house is very quietly situated in a cul-de-sac, with an unobstructed view to the rear. - The property is eminently suitable for double occupancy or home-based business. - The property is located near the centre of St Willebrord with all amenities within walking distance. - This house has been structurally inspected; the report can be requested from our office. St Willebrord: The history of the village dates back to the 13th century, but it was much later that the first inhabitants arrived and the name was changed to St Willebrord. From time immemorial, the village has maintained ties with the French pilgrimage site of Lourdes, but it is better known as the birthplace of Dutch cycling! Winter sports enthusiasts, meanwhile, will enjoy themselves in the Skidôme in Rucphen. St Willebrord is situated in the outlying area of West Brabant. That means the Molenheide and the Rucphen forests are within easy reach. The central location between Roosendaal, Breda and Etten-Leur also means there is plenty of employment. St Willebrord is officially a parish of the municipality of Rucphen, and has a population of just under 10,000. The town centre has all the amenities you would expect from a modern town. The A16 and the A58 are nearby. Etten-Leur is a stone's throw away and has a train station. All things considered, St Willebrord is a great place to live! Conditions of sale: Asbestos clause In homes built before 1 July 1993, there is a risk that materials containing asbestos may have been incorporated in such things as (smoke) ducts, roofs/roof panelling, partition walls, facade panels, or close to heating and hot water appliances and in floor coverings. The seller is not aware that any materials containing asbestos have been used, the potential risk of this is transferred to the purchasing party after conclusion of the sale, which is specified in the deed of sale. Age clause The age clause will be included in the deed of sale for this home because the property is more than 35 years old, which means that the requirements for the construction quality are considerably lower than for new homes. As a result, the buyer cannot claim that this property deviates from the current building regulations. NEN2580 Measurement Guidelines The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. The purchase agreement is only legally valid after it has been signed A verbal agreement between the private seller and private buyer is not legally binding. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a forwarded draft of the purchase agreement is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee As Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM, use is made of the purchase agreement model as formulated by the NVM, VBO, the Dutch Consumers' Association (Consumentenbond) and the Vereniging Eigen Huis (Homeowners’ Association). Included as standard in this deed of sale is a security deposit or a bank guarantee amounting to 10% of the purchase price. Sales documentation This documentation has been carefully prepared by us, however, as a rule we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing." } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(47) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(1929) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(5) "SAUNA" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(5) "VILLA" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(890) ["liggingen"]=> array(4) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [2]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [3]=> string(17) "BESCHUTTE_LIGGING" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "DUBBELE_BEWONING_AANWEZIG" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1985" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(216) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(8) "GASHAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2007" ["cvKetelType"]=> string(4) "Itho" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-12" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(2) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(14) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(39) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(8) "VLIERING" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(47) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(573) ["keukenbreedte"]=> int(378) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(22) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(240) ["breedte"]=> int(180) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(6) "BALKON" [3]=> string(8) "DAKKAPEL" [4]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> string(4) "WEST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(9) ["lengte"]=> int(258) ["breedte"]=> int(347) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(2) "73" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-02-22 12:53:57" ["oppervlakte"]=> int(1870) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "U" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "4453" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-04-01 10:29:03" ["oppervlakte"]=> int(59) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(895000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(109) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387110.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13602399b339c7698de13424a85e9fc6ead973c79ca1126e86b779c0aff61bc3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:00" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11cf845536c996351f5e3735b20809a1fa3ce48cc0814cc4ea549d9c43ca5585" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:08" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b52192d321551a13d3f1f7837ace775f1a403df7d0fefddce9eda9c14c4faef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:19" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7233a167b05aa31b118955fd893cff993ecfcca86da2c046edf871db2a88312" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:26" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6900f55f69532120e74da1a835ec108a0ffebfb9f505bb70c824174b744dd1ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:33" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab253f75002e8a9e5d6a530edf70ff4635a885283e572a3f1abd5aced3ab67c19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:41" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51642ca9ed1926eaa2ffafe7124d998afed48e2f6d992c16578c2cc62c6bd80f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:48" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0efffe5afa4ba13348ca3c53989370c8b2472a2f2cab16777514d72a584c7ef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:17:54" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e5dfca13d3a68fa55091de81d2a107af28e3c5a665580212d547880304f5d0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:00" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81a86482e90ed928548670b185a641c70181da520983a881691f916ed505279f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:07" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A709a7baa2dd2b93ad84d47b1c5425b6e65c322c9562eb935a43a1dbdd600acae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:14" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46b9edbaf20fc3b1c8dee6dc7a83a6b718944af38c12b73e9a19f9ea9c6e7114" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:24" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc47d0b5c702b845ed9cdfcacbdeb51dfbc00c690c906de1108fb101da69372f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:39" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adead2cb5328cc774fc50c36968ce9309acfca4669e1e5e35d68ba21a592707c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:46" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae07366b4b6f7c43f9908a592e8af3541e8eaf39c1c13a372d800f59d82faee8d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:52" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ce1e1ec9704374b320a726143eb493e9904333463732727cd733ade9a17007f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:18:59" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ac99cb6b8262072a83a788495ab4b09e07c4769cd7d9c17113a4d5a7559c18a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:19:06" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124387289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e278983b9c1940c640b8c2073e9c36fc1b9d8f3b33aad0478554bb9615226a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:19:16" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388218.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e9b34d5fdc306b94509f6d863ea2e9255f277b520940cc4478527c3abcc5d5b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:28:22" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=7JTvGfoc2en" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 13:35:33" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ad5f10bfbdebd56bdae7b9f1bb842413fcb60f6936c4097a6ad6ab0c399bd7a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124557571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292c2478c86fd84d0ec049f80aa82f98428ebf34382c00821e8f13c7b25dc770" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d978fc8712a81d56ecbf8a895885ef757ebebc8944f47073eab524f48c812ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48faa39d48bda9791c04b417b8d70054b14d76c1b65d76890a986c8ec2dac8d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388948.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3edff005914fa9e0b8c6e7b41813b04ae64295cffcda72bb2f09d44e2100c4b6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adaac4e761c906892beac31adb7e933c86b42b04a5107f08088fec2c22ea7e9ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388854.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3024cd3f758fab016329860b6829e4cfb321886241743168e7a6f28d6876f463" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388952.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d4242e603106dc5e32299f44e8be3953449f279cc630fa0019bffc6d060b7e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7738aa0584e02c317244f738b4ec29cfc2aeacf1dcbde6e2a67afc8f0c31854f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a65ce0a522659a4fe0bfb42859c3a5b4d54cbd068c5bd57ecd01f524f3ac25a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69e88805ac8eda66b900759aef67d8058ac7d5810996ed7d2dce5601bd2dad42" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124557722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d1eeb9159f1a55c0a07fbc93778125cd6cc9b6eeee5d5f75a636256f83f7177" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add38f1d411556cc9428ca601f1f573cb407b6366ab8cea74b7cc905092a32b8e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3966698566756f91e4eb8442885bb8f0327cf355b14454ad6270a0bf96fdd206" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7652a8641ca9dfa85e7e88c246b1487a370c529424d6386f6a9b886f23916f8d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124557729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f71e4df4d2bfc1f2ff1e0a3f83e5b960b8b1dfa4d6534d5b85ff28772fd7143" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388946.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbb89256502deaa757cad8b45e3757c0606da035a7c17379cf94e57962db1ef7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388964.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b5abd29362a2fbd496107ee67e25160afdbf82b7fe14ba240641142f138cafd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf5e7a254cd403c9728d888bac31bc19140ac357cb55b3345cc99f4dd3c8f66f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388966.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abec8ecc256a3ccb770ea9874ba6c6290e089be031af09b8685441834f2bdb3a0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388968.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39a3cc9b37081feab30839e8b8c78db1aadd489e62becc8822524d4625af33a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a9c32bd2c519dac0eb9d250afef0dd6cdd9561c1bbb08eb7b6edb24924270cd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388928.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e036ba922687eceb51646a3b8e25c79fc82919da44cf1d8e1f1f16e12c22404" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18d918bb9e4a21c9781e3a139447ce41f2906867e3b5cc65ae906420eaf3938c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf20966a5efc772a359f20d1bcb2d52154a90e97b6846afb52a3cdf0c8f1cfab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcd5cf1ef642116f9695921340949f109db84fb08d67704cb27766aedf3697bb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ea2168f3d62393a2e6c965d635f35f49e8820c648b6c299c5719f36446a9752" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388944.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa55af0d038180d7acdc7d0771c9d42f85e46345d73aeb56e00d7d52e6d56a357" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:22" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388934.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51c9392307fa63d0ac4e7e19d9b3658aa494e559382dcba3ae2c607f538b5a19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1e2fbb841e1851a991ae3e06a8aa6c914285f6f8343ddebe2c59595188d2273" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388916.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae70c4ccb350c19bffebd548515e85c31f6063d91e8770aa10d2bcd0d63301a42" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8923e6f8392795d8ef55c77f5597ef948cb8c755ad7e05fe5afd24f8be76acfd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fd9ed1795131588220ed4bc4cdb283a25419afceac85c0c7937aa5dae221caa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35704dc465dd1c126da6e5ff3a2dc155e8e053913028a71236eae00387be21d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a978ac4937787c92a8326a47326ee0cc89d75502df7ccb9028e6009ecd382e6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388914.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38f4bea1caa28038c8b16c64e0871f830c465ba33ab3001cd482b273086e97bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c7a6f05d8f14a174bd6fd9f5d49961c4c0accb788786b066adb0680cfcc28de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388872.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8ed1e4b4fbab29deea90bcd0cd144940ba8ab1a286cfbdd3d8b10a5afb028b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A511c46854d5df1e6a0aaadfbba3d1141bde8fe00217abc87c3b072452c9aadde" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac25c734d67d8a38407679df6e0308e2a38eb599bedbd32bb952153453da15c5b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388874.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16231a3b600074e943c52d4dc35d483a870e159cd20f007ab00c0559245fb918" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa92b43960648da9900ba63254f1ae31e78f712b6bae184b4d5781f6e114e0c92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7550a20ec1f87b70ace9e7c664c656a384ef0f1c851352ade4a8020111033648" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388888.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ab9ecd77967e2f299e211b3dca9d9dae9e80bf230b4eee66157f9351fec0211" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5366da1ed3f113dd931e1c51e84714e37b8d82105030546863e82fa5fcd54fd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48e6bbe348a9c2e008e29539995a50beb2e04cd92b500532b5dab0fab10611a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388906.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8ce53fd9f75eb2ac0fb4b05b609f1e43d0e7081395845fe0c04fbe0a8ac740d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388820.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf65cb42930e02dd56be024bcd3d74d262dca0da2c1a5459ca66d90f9685bbb6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46da1d2808eb832e87b9f4ffe0681a61d8447294bb4e0d19dfb3629d3e24bd9a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388904.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A718c4918075d021744b5c19cfa83c9c9cd90a562a297d21a9dec03ca76fbc875" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae789b92a77a9a6f84945791eac23b1f888a7b96c2524d9242b61138fd53c2de1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A859dd48cd2dee98dcc72739657faf795caabeaae8323812bb6d12d40f1fc8645" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc7e12eb33462f9ee3e598c4fda8e6854d2f6fae6aaed9abc65ad42556a6a88c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388894.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5166e20b4b18dd47f5606ade9a39f699db982209531f0212f4eecb80a1eeeaa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91f883fd3f35a0268717e264f9de96c5bcef1e60f0447dbb7e6984ff88f74d8f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A878f50b6b5761778ee5025d6cdec318df38dbe979af9c66454204e47022276c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa641c6424734ebcc45a8b70a3c17c3581d2f096a33f1b7bbbd7b981693b2f565" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388970.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9654f92501f5dedc8d13f88af4613a95a3e51bc127e75f9e8beffff9c9480828" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afffd97b7ea026a777698182dc108043def4944d63739f588ba36ab61b5ed76b6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388782.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A793a1127551975bc9f48955635be09d97b8357e017662739f0f5f3b81acf8250" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0a4f0b843711330dd8efe205a4aa087b5a57a9a3265a4216243de65a3c26dd7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [81]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea93d247513cd0608c066824098f1779ed8c5d8091542a2659409616eeb04561" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [82]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa40ccb9e83faedfbf367232d2cc76a8582e9de54f7ab678f63f50e8bd84995c5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [83]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa215a16c007f0deb9933db8f0c78723198f22faa568a9785026a53d3a540a09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(62) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [84]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A420bfc1d2b4ecee1c604b07d24c818d8241748fda29805892386e60bfce90a7b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [85]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388798.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d85445ccedbadabe5d62aaf750caa94eac7c475aa0487b683482697740cc192" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [86]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3267047b578b0c0bffe1d769a16a1643afff053877191d69e9dac13b29ed80c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [87]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99ce1f95411ab816f13cf5270fc8019ca7bc949cc3bc84bf0c9f8c8c90fcfb40" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [88]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03535996765cc17fa13c9749b80d27b655ba2270fa52745b2f22bc8843709a29" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [89]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49339fa95ea871fb963ad09ac9f62f8634a78755ad8a90bd4572f04f9f982ac9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [90]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388814.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A959c3e02a7487e9c0a325e354cfd724603b43d6c8ab55c9987959acc52f92e0f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [91]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c9923b60fa0961ebdfaabb1b8c734a89373f168b875b3916ab0243289156e2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [92]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ed84ed6ab5f39f524ba24cd28172cc29e943b858745aaf4bdcbd3a00848db63" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [93]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b5ac4884dfe95f0bc282eeb8cd31d2cee26a875e667a37b992ab0246eb282c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(75) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [94]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388762.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0c124f95d9e1852f9640322373c6893adf8cae41feb51f10a08f54b5853fb93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [95]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388848.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A198dc27bf5cb6582cfb132015c9f15d17f9db0a411b3768d66e7c9e4b868133e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [96]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2202b1a579043d688a3c9e5111999ea7688ab277f866719df6496dc7cb80f857" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(79) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [97]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdcab88e18a167c73290ae6cbb1ee216ca92f3751bac8159e6de9ccc27ccbeb1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(78) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [98]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388842.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8aa9f5c0f35f6795ec51077ca5255017d09f5698332e9ee60b9082a6cf69fa7b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(80) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [99]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4032074f4b8d33d408cd7d2854d77882fe9ab07f9753f25696e063ff43d85d27" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(82) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [100]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65910a53b4ff1248c1fa881d5f345880634b39511af48890dd1f991a900385d0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(81) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [101]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67ae0efa3f5d8b6e58efb82258b231571c4e5d233b34043edd7736bca922fef3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [102]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa24caf04ac8a57f71d25f5e57605e068abd8a9f48174252eb0b16343879daac2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(84) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [103]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b7daad096a3af68ef4978d88a1d4bac87179321d4da946538aee2dda73f25da" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [104]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3233113ae3415f89b5958e639b9150eea4c82e81727e12b57468c802ece0093" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [105]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7906130335b7fdf354f93875be08b3fdd5c0d1849bea870d892075a9f8849e7b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(83) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [106]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67c37043b3a32be38e6bc4647f06cfa98d584b6f61bda0c058fd2ed19e719b4a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 14:12:23" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [107]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124388071.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A9332526db69d839d63a3361921c538e123d893bd226ba9630b6ac74a968a698c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 14:26:44" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [108]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124555875.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b7d1c28a6aea8a095a25640b58fa6d523105b6d5f564f3c46ecd1788fffaab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 16:42:43" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-05-18 17:04:37" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103731" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-18 17:04:35" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5399179) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "7e952c22-345e-43ff-8cda-b6509ce9c567" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-10 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6147576) }

Krommestraat 58

4711 NC St. Willebrord

Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Een oase van rust! Dat is wat u ervaart als u via de poort de fantastische tuin inloopt van deze vrijstaande woning aan de Krommestraat 58 te St. Willebrord. Deze keurig onderhouden woning is gelegen in een doodlopende straat met heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met een leefkeuken, 5 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond). De zonnige achtertuin biedt enorme privacy en heeft een luxe bijgebouw met wellness. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren en een afsluitbare poort bereikt u de voortuin. Middels de overdekte entree bereikt u de hal met de meterkast (13 groepen, 2 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste kast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de leefkeuken en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer met houten balken plafond is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de tuin die rondom de woning gelegen is. De living heeft een gashaard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is middels en-suite deuren de royale leefkeuken te bereiken. De keuken is ca. 5.73 x 3.78 m groot en voorzien van een rechte opstelling met boven- en onderkasten, een rvs spoelbak, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een combimagnetron en een kunststof werkblad. Daarnaast is er een kookeiland aanwezig met onderkasten, een 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap.

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een keukenblok, de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, voldoende opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit deze bijkeuken komt u in het gasten-/mantelzorgverblijf.

Deze ruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Op dit moment is het in gebruik als kantoorruimte (ca. 4.24 x 3.44 m), 2e woonkamer (ca. 4.24 x 5.95 m) met sfeervolle gashaard en 2e badkamer. Doordat dit gasten-/mantelzorgverblijf een eigen entree heeft is dubbele bewoning of een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk.

De badkamer op de begane grond (ca. 2.40 x 1.80 m) is volledig betegeld en heeft een ruime douche met regen- en handdouche (met thermostaatkraan), een wandcloset, wastafel met meubel, een design radiator en mechanische ventilatie.

De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap. Op deze ruime bergzolder bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, 2017) van het gasten-/mantelzorgverblijf en het bijgebouw in de tuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is uitgebreid met een dakkapel en ca. 3.05 x 2.85 m groot met aansluitend een kledingkamer van ca. 3.96 x 2.17 groot. De master bedroom, is ca. 3.96 x 4.85 m groot en gelegen aan de zijkant van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer (ca. 2.90 x 3.47 m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgebreid met een dakkapel.

De royale en volledig betegelde badkamer is ca. 2.58 x 3.47 m groot en uitgebreid met een dakkapel. De badkamer heeft een vrijstaand bad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

In de bergruimte op de verdieping bevindt zich de opstelling van de 2e c.v.-combiketel (Itho, 2007).

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde tuin welke rondom de woning is gelegen. Een plek om helemaal tot rust te komen. De zonnige achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, een vijver, een buitenkraantje en 2 bergingen.

Tevens is er een luxe bijgebouw aanwezig met daarin een wellness gelegenheid. Er bevindt zich hier een sauna, douche (met regen-/handdouche en thermostaatkraan), een zoldertje en aansluitend een overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten van een ontspannen avondje.

Middels een poort komt u via de zijtuin in de voortuin.

De voortuin is voorzien van bestrating, borders, gazon, een vijvertje, volwassen bomen en een buitenkraantje.


Berging:
Bij deze woning horen 2 houten bergingen (ca. 2.38 x 3.00 m en ca. 5.50 x 3.40 m) voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een marmeren vloer in de hal en de woonkamer. De keuken, bijkeuken en de badkamer op de begane grond hebben een betegelde vloerafwerking. Het gasten-/mantelzorgverblijf is voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de betegelde badkamer.
- De wanden op de begane grond zijn grotendeels glad gestuct.
- De woning is op de gehele begane grond voorzien van rolluiken, deels elektrisch, deels handbedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- De woning is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de achterzijde.
- De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning of bedrijf aan huis.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van het dorp gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen. St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid. St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 895.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectVilla
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1985
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte216 m²
 • Perceeloppervlakte1929 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud890
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-04-12
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en gashaard
 • C.V.-KetelItho (Gas combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken en sauna

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieU
 • Perceelnummers73 en 4453
 • Oppervlakte1929 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons