array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(11) "Clausstraat"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "14"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 AX"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 17:00:00"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103772"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-03-15"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-07-01 15:23:52"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5443859)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "63d35f3c-f6db-458c-8833-b93dc8197980"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(7968) "Deze keurig onderhouden vrijstaande woning, gelegen op een perceel van ca. 640 m² in St. Willebrord is nu te koop! Deze levensloopbestendige woning is voorzien van een ruime woonkamer, een luxe keuken, een slaapkamer en (moderne) badkamer op de begane grond én 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De woning beschikt over een riante achtertuin met een grote vrijstaande garage en 2 sfeervolle overkappingen. De 34 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond: 
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping. 

De lichte woonkamer is ca. 7.49 x 4.48 m groot en is voorzien van diverse raampartijen en een schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken. 

De moderne keuken is in 2020 vernieuwd en is voorzien van een hoekopstelling met diverse onderkasten, laden, een granieten blad, een 4-pits keramische kookplaat met een ingebouwde afzuigkap, een spoelbak en een Quooker. Tevens bevindt zich in de keuken een losse kastenwand met opbergruimte, een koelkast, een vrieskast, een stoomoven en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. 

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin en de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein. 

De slaapkamer op de begane grond is ca. 3.08 x 5.29 m groot en biedt toegang tot de badkamer. 

De nette badkamer is eveneens in 2020 vernieuwd, is ca. 3.76 x 2.68 m groot en heeft een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een meubel met 2 waskommen en een designradiator. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer bereikbaar. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 5.95 x 4.59 en ca. 6.42 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. 

De bergruimte is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha, 2020). 

Indien gewenst heeft u op deze verdieping de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een extra badkamer te realiseren. We laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging. 


Tuin: 
De woning is voorzien van een tuin welke rondom de woning gelegen is. Door de grootte van de tuin kunt u hier de gehele dag genieten van een zon- en/of schaduwplek. 

De achtertuin is te bereiken middels de ruime oprit aan de linkerzijde van de woning, deze is af te sluiten middels een hekwerk. Tevens is er aan de rechterzijde een poort naast de woning. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. 

De achtertuin is netjes aangelegd en voorzien van sierbestrating, borders, kunstgras, diverse elektrapunten, verlichting, een buitenkraan, een houten berging/overkapping met daarin de jacuzzi (ter overname) en een grote vrijstaande stenen garage. Tevens heeft u 2 overdekte terrassen, één achterin de tuin en één grenzend aan de woning. 


Garage:
De riante garage is ca. 11.48 x 5.50 m groot en heeft een elektrisch bedienbare roldeur, een uitstortgootsteen, een aparte meterkast (krachtstroom), 2 loopdeuren naar de tuin en een bergzolder. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De badkamer, de hal en de garage hebben enkel glas. 
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. 
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming, m.u.v. de slaapkamer. 
- De dakpannen zijn in recentelijk vervangen.
- De woonkamer, slaapkamer beneden en een van de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een airco.
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerbedekking. De overige ruimtes op de begane grond hebben een pvc vloerafwerking. 
- Op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer. 
- De garage is voorzien van 34 zonnepanelen. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving aanwezig. 
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. 
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8421) "Deze keurig onderhouden vrijstaande woning, gelegen op een perceel van ca. 640 m² in St. Willebrord is nu te koop! Deze levensloopbestendige woning is voorzien van een ruime woonkamer, een luxe keuken, een slaapkamer en (moderne) badkamer op de begane grond én 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De woning beschikt over een riante achtertuin met een grote vrijstaande garage en 2 sfeervolle overkappingen. De 34 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 7.49 x 4.48 m groot en is voorzien van diverse raampartijen en een schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken.

De moderne keuken is in 2020 vernieuwd en is voorzien van een hoekopstelling met diverse onderkasten, laden, een granieten blad, een 4-pits keramische kookplaat met een ingebouwde afzuigkap, een spoelbak en een Quooker. Tevens bevindt zich in de keuken een losse kastenwand met opbergruimte, een koelkast, een vrieskast, een stoomoven en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin en de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

De slaapkamer op de begane grond is ca. 3.08 x 5.29 m groot en biedt toegang tot de badkamer.

De nette badkamer is eveneens in 2020 vernieuwd, is ca. 3.76 x 2.68 m groot en heeft een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een meubel met 2 waskommen en een designradiator. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer bereikbaar.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 5.95 x 4.59 en ca. 6.42 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.

De bergruimte is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha, 2020).

Indien gewenst heeft u op deze verdieping de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een extra badkamer te realiseren. We laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De woning is voorzien van een tuin welke rondom de woning gelegen is. Door de grootte van de tuin kunt u hier de gehele dag genieten van een zon- en/of schaduwplek.

De achtertuin is te bereiken middels de ruime oprit aan de linkerzijde van de woning, deze is af te sluiten middels een hekwerk. Tevens is er aan de rechterzijde een poort naast de woning. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

De achtertuin is netjes aangelegd en voorzien van sierbestrating, borders, kunstgras, diverse elektrapunten, verlichting, een buitenkraan, een houten berging/overkapping met daarin de jacuzzi (ter overname) en een grote vrijstaande stenen garage. Tevens heeft u 2 overdekte terrassen, één achterin de tuin en één grenzend aan de woning.


Garage:
De riante garage is ca. 11.48 x 5.50 m groot en heeft een elektrisch bedienbare roldeur, een uitstortgootsteen, een aparte meterkast (krachtstroom), 2 loopdeuren naar de tuin en een bergzolder.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De badkamer, de hal en de garage hebben enkel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming, m.u.v. de slaapkamer.
- De dakpannen zijn in recentelijk vervangen.
- De woonkamer, slaapkamer beneden en een van de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een airco.
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerbedekking. De overige ruimtes op de begane grond hebben een pvc vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer.
- De garage is voorzien van 34 zonnepanelen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving aanwezig.
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(71) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/122226180.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af50822f88eb1b8472d578c98b03ac4cf77279747ac53c4e09c0570a9b90aa73b" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-26 13:05:02" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=pgEv8VNrUii" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:24:56" ["volgnummer"]=> int(4000) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415153.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A04b2fd47519f6aa3a151d85602647528c3f7fabcd9ec7b312ae655ffd56b21d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:44:45" ["volgnummer"]=> int(204) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2df9349276eb4396a46b31f50ad7a853a98f88731e02f8778a93c4452df02fac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:46:38" ["volgnummer"]=> int(4001) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7ac63325883629514b853e3c60942a3d87daa7961ec5e58c4bf07ddbb88c65c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:46:43" ["volgnummer"]=> int(4002) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A552d79b2a08602510ebd7ec9f641de3639dbcf2ad8ca322e1a1aef186aba32fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:46:49" ["volgnummer"]=> int(4003) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415564.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bd7affd46ab755109a2055540f1eeacac844192f87587da01854c08407c6441" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:46:53" ["volgnummer"]=> int(4004) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9cd89ca1e69f953c32abc4ffa10e201aea86a78885364f9f0a78d409eaf8d04" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:46:59" ["volgnummer"]=> int(4005) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ac759468554a2bb45b242c68ed5b720051e61b0c87c1488ec4902aa6d26bf40" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:04" ["volgnummer"]=> int(4006) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25a92cbcb13aec4a1e91ccd21b4339da53cb4f663ec7f1d67a4fe9c532ec3172" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:10" ["volgnummer"]=> int(4007) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7bccfce57a5053abfcdc5bef91e3719557bab9247b939aae1d0847f23abb864" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:15" ["volgnummer"]=> int(4008) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64992963cd67db5617a4104f8d6524ca3ae7510e8df01a2c598eed3480baf441" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:19" ["volgnummer"]=> int(4009) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0db63a196e060f34f016043303062dee07459addbd5a22c1ca6f9f54f1e36b21" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:24" ["volgnummer"]=> int(4010) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126415697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e647de6ad9a51ed5d811899ab91f398775e822104d4bbcbea98e575c971db2c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:47:30" ["volgnummer"]=> int(4011) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126670587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2bb060984160f2eb1914a0b533a9db04df89cca5689791ec2e8650660fd9bb3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(3) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126670585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11f2ce969155749fd90ace8f60a4cc42eabe49161f3ed0362e1facced1a9881b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(4) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9c18ccd2ac44c8aab4dca04e873308ed14c81ac690a7caf777b3c3d1841f9f2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(7) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408944.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58956e28392d0ee2e1cec0117bbb9c5c044724527c3999d114eb137bf9e52709" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(10) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408966.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A257e3917c0add753546a527243439450448451df72913a8b8c9ac14ffc6e48ad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(6) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126670591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02e8cd6ca015f7db66134fe833b852b227f6f569139909fc9b479b79bc4e2899" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(5) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d277d4244b906330dae7a1f15946f7cb61638a9aa5f64ad23a198c88d3c5bd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(9) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408948.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66b531e4d88a47c7dabad8c67f4cc77e7310790d5ba0c45302c18ce0657768c9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(15) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44458a8511c91fc9d0e27af32b11da16f0aa1717949828386250bdf883357a9b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(13) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac121593cdba650639032d8a032b5dc838a113272413bedfa31510705666af167" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(8) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c68c36b347212dba20d0315f6e6af59b636908d534d444a4ee439c24d1770f1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(11) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2db7afff8fee98659e8cf4ebc6293416720e47cfe3c6441217ceca51e3f10fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(14) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408970.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac84800ee86d0ead7b436a2704ac01bfd964a9702764d2dcf4ff936bd9b9828a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(1) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A992f0242a4f5629fae78f4bedf11624e13c7e45c55fc5c4e32381562d91abc12" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(16) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa75891d5866d3bb4d1cdda95f1060444a62a435e2966de04db2bf21b196bdfc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(17) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408946.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50d62683bb6e12001b3a1067e5e24a8b5dd4c76d247d16fcb374d4479376ea06" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(19) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408958.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A069ab2ac04f9fce749e5a2b53e9dc7bae2ba8620b5ef2b878f5ed40357ba74cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(20) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a669b0cb0c9e7e90c3390ce4dca91802482e1ecdee42623dc21d250ae2539ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(21) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48f585867bdf2331b11e11027f7f6b16a5dfe865f32bd49818eb3e7582a218db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(18) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abedabd6a8725c180350ac10edd236a3beb45793285e3836ff48261369bf8c653" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(25) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ce7098be956335c8a2ffb8aadf137de1e8e1b1360e24bda65aef6821e002bf0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(22) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408934.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3fd4f33be37faa4d437c170151cb727a3b1a639bc4651d0efc28fa63f14c630" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(28) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408956.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8676a74c50f5f85e0c76bd5a80ad5b95037ab493e1dab2980f2c42e88681b8f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(24) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89e29ca4c1266daeb4114ebd90cd62eddf8d4399156dec6133f4f02818cc6be0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(33) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89fa7de6db65f13648e86af6d6a079fc7c45521117e9de62c80dc138593ea4c0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(27) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f8515509415ec29c173dae08f557a5503fde2844a714f452ccbb0850481dd13" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(29) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A677819b1079b171fb56c78c1b177432cf3d9cf06950c828601e512275bf8c947" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(35) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac160052d87eb38f3a1916437bf2b5185b07aac7c7b05732562afe4d55420869e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(32) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408942.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6ff6ba12d97654b759ca62de46d65fbe1f02c57db78bb07266a0b53ba4ab8dc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(31) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A301fd1320993009f1ea5dbaf3117664c41afd54ab0cd2e007febd500821b2842" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(37) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac70122bcf3ef5193dc85e8964ec0253dd860464b540ef2d152c35fcc27dc4d8a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(34) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408964.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada837a6aa434af0728936e7a97de73461e9eae48921a3328e48e9ec1df99d5e7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:31" ["volgnummer"]=> int(26) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A616ff80fb167b86fbc7c189f57ac2163a677f4ef66ee65e33b06559ad7519f64" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(36) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A857a2e39d4db330b221cbc71719b666ce95bab2ca2ee60e7f8f485622317b680" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(38) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408978.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc9df36dbbf301dc33f5e1f2bb3193ddebcc58d0b0f73a02a9c6262665065081" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(42) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A740a9eebafd328a702bb483c4509133106cb2e32afceaa454327206b7e83c137" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(41) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb342c085fe4ba1c594e108fd802ef243bc7837cc556f9e0fa63e3ceaff0540b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(44) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac70c91dfb6394614a84ad4e51fd34e75407f2e4d793210d62d20bb3ce344277" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(40) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a9a97db0ec49e78e82f7dcbd405c15ac95a2d03a84a1780287eb1c07c3be634" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(39) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408996.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9f7e99c6268eeaf9766dcaf3c84dac4995455ae82ad7c6d6d67e614a9272222" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(48) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408974.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A097feff4cde249e41f5ee567ea7cd586a65a83b057a3b8f2b5d99210ac1e9964" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(43) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408985.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedc6d1c038c2357d4a9a4946b0b79dfda75b5e8b0dbd4421a96baed425b981c5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(46) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34456db238e79b313c394587f7f06c46b3ef5a9feaba8c8affed3a01a119d674" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(45) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408993.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e8a969fe625da98457842593d9cf0c9478c644f17292c7c4526b2b1b326d507" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(50) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ffa621f19cd84f7ee9f2296887a2527f4cdd9abee0796683fac04ca066ba67e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(49) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc434d08c1ed050f1c79f1fea6cd5516c0d88579ba28428f4759e8b17f5f88d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(47) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b699821641b660a4c372b2b2b4ae1c85ead1def85c00aab147f0d31425e9f3d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(53) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126667413.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec1dbe5fee211ce3ce5a3cd8e6788e9c4dbdcb56808dcbe2edc5f9a544522ce5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:29:24" ["volgnummer"]=> int(1000) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126414986.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A921f1672b9a81723ab0466a6579f87c8ab11fe71f0055b2e247b2464941c5f1b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(202) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408979.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ff87213580c866526080c21c113220461701f1345e1cc255b1ac02d76b4c445" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(52) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408972.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2039691ad80f4a8d2dbae3a8db6aa9eeb8bc2b9e96ed4880890515551b7dd4a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(55) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126414990.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A529f70ec86050379774d0b2f6a2bbfec7d5c6eff78d7d7a65c8b1d08081e7714" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(203) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408968.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed60b3d3afb85f4e47cd28e1760a839862c725432487a9f9875c47b4f78aaff9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(56) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126409000.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac18533425ab8faa1726b1cf9e3fa99d5975ce1579ad44a3ea8b82a507045b4c9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(54) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126414982.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab78b4c0ee4a7afad35e67831a1ab10735fe439c4f624d8a439748a8185df61cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(201) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126408990.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae94ce045d5d8353c31c099c50ebef2840c876c56f56e1c7282e48d1068655f60" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:51:32" ["volgnummer"]=> int(51) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126412134.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e2ef164e3becfe0f38241d8e2e2c970501ae4d183fdb2c55c1458eda07f7bd0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-15 10:27:30" ["volgnummer"]=> int(2000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-21 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(619500) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(500) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1990" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(146) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-08-27" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(34) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(640) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(12) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(73) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(8) "VLIERING" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(550) ["garagelengte"]=> int(1148) ["garageoppervlakte"]=> int(63) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(34) ["keukenjaar"]=> string(4) "2020" ["keukenoppervlakte"]=> int(14) ["keukenlengte"]=> int(395) ["keukenbreedte"]=> int(347) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(749) ["woonkamerbreedte"]=> int(448) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(10) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(376) ["breedte"]=> int(268) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(640) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-26" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-03-26 13:05:05" ["perceel"]=> string(4) "2804" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6204139) }

Clausstraat 14

4711 AX St. Willebrord

Vraagprijs € 619.500,- k.k.

Deze keurig onderhouden vrijstaande woning, gelegen op een perceel van ca. 640 m² in St. Willebrord is nu te koop! Deze levensloopbestendige woning is voorzien van een ruime woonkamer, een luxe keuken, een slaapkamer en (moderne) badkamer op de begane grond én 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De woning beschikt over een riante achtertuin met een grote vrijstaande garage en 2 sfeervolle overkappingen. De 34 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 7.49 x 4.48 m groot en is voorzien van diverse raampartijen en een schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken.

De moderne keuken is in 2020 vernieuwd en is voorzien van een hoekopstelling met diverse onderkasten, laden, een granieten blad, een 4-pits keramische kookplaat met een ingebouwde afzuigkap, een spoelbak en een Quooker. Tevens bevindt zich in de keuken een losse kastenwand met opbergruimte, een koelkast, een vrieskast, een stoomoven en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin en de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

De slaapkamer op de begane grond is ca. 3.08 x 5.29 m groot en biedt toegang tot de badkamer.

De nette badkamer is eveneens in 2020 vernieuwd, is ca. 3.76 x 2.68 m groot en heeft een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een meubel met 2 waskommen en een designradiator. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer bereikbaar.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 5.95 x 4.59 en ca. 6.42 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.

De bergruimte is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha, 2020).

Indien gewenst heeft u op deze verdieping de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een extra badkamer te realiseren. We laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De woning is voorzien van een tuin welke rondom de woning gelegen is. Door de grootte van de tuin kunt u hier de gehele dag genieten van een zon- en/of schaduwplek.

De achtertuin is te bereiken middels de ruime oprit aan de linkerzijde van de woning, deze is af te sluiten middels een hekwerk. Tevens is er aan de rechterzijde een poort naast de woning. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

De achtertuin is netjes aangelegd en voorzien van sierbestrating, borders, kunstgras, diverse elektrapunten, verlichting, een buitenkraan, een houten berging/overkapping met daarin de jacuzzi (ter overname) en een grote vrijstaande stenen garage. Tevens heeft u 2 overdekte terrassen, één achterin de tuin en één grenzend aan de woning.


Garage:
De riante garage is ca. 11.48 x 5.50 m groot en heeft een elektrisch bedienbare roldeur, een uitstortgootsteen, een aparte meterkast (krachtstroom), 2 loopdeuren naar de tuin en een bergzolder.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De badkamer, de hal en de garage hebben enkel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming, m.u.v. de slaapkamer.
- De dakpannen zijn in recentelijk vervangen.
- De woonkamer, slaapkamer beneden en een van de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een airco.
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerbedekking. De overige ruimtes op de begane grond hebben een pvc vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer.
- De garage is voorzien van 34 zonnepanelen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving aanwezig.
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 619.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1990
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte146 m²
 • Perceeloppervlakte640 m²
 • Inhoud500
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-08-27
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte63 m² (11,48 m bij 5,50 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieM
 • Perceelnummer2804
 • Oppervlakte640 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons