array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 09:25:43"
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(14) "Hazelaarstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "29"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 RE"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
 }
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8565) "Unieke kans!
Deze riante vrijstaande semibungalow gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2035 m2 is voorzien van royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers op de begane grond, 2 badkamers, een bijkeuken, een garage met multifunctionele ruimte en een dubbele carport.

Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
De ruime ontvangsthal met vide geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast (9 groepen, 3 krachtgroepen en 2 aardlekschakelaars), garderobe, woonkamer, leefkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, een bergkast en middels de trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer (ca. 5.76 x 8.42 m) staat in open verbinding met de leefkeuken en heeft door de raampartijen een prettige lichtinval. De woonkamer is voorzien van een (gas)haard en biedt middels een schuifpui toegang tot de heerlijke achtertuin.

Deze ruime (leef) keuken (ca. 4.02 x 4.84 m.) heeft een hoekopstelling en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes. Qua inbouwapparatuur is er een koelkast, een keramische 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een oven aanwezig. Vanuit deze leefkeuken een mooi uitzicht over de achtertuin. Ook kunt u vanuit deze keuken naar de bijkeuken met toegang tot de tuin.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn op de begane grond zijn respectievelijk ca. 5.05 x 3.96 m. en ca. 3.93 x 4.02 m. groot. De eerstgenoemde kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kast. De andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De ruime badkamer welke gelegen is op de begane grond is ca. 3.87 x 2.56 groot en is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien. Deze badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, bidet, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming. 

1e verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met vide en toegang tot 2 slaapkamers, 2 bergingen en een separate toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 6.85 x 4.20 m. en ca. 5.56 x 3.53 m. groot en qua indeling nagenoeg gelijk aan elkaar. De laatstgenoemde kamer heeft een badkamer. Deze badkamer (ca. 2.40 x 2.18 m.) is voorzien van een wastafel en douche. 

De bergingen zijn naast elkaar gelegen en in 1 van deze berging bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (merk Topline, bouwjaar 2007).

Tuin
De tuin bij deze woning is rondom deze woning ligt een tuin waar u kunt genieten van sfeer, ruimte en comfort.

Middels een elektrische bedienbare poort is deze vrijstaande semibungalow bereikbaar. Er is een dubbele carport aanwezig en er is voldoende parkeerplaats op eigen terrein.

De voortuin heeft een diversiteit aan planten, bomen en struiken. De tuin is met zorg aangelegd. De achtertuin is verzorgd aangelegd met een terras, groot gazon en diverse planten en bomen. 

Bijgebouwen
Op het perceel is een vrijstaande garage gesitueerd. Dit gebouw biedt wellicht mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gastenverblijf of beroep aan huis!
De garage is ca. 7.79 m. x 6.98 m. en in twee ruimtes ingedeeld. De garage is voorzien van verwarming, keukenblok en heeft een ruime bergzolder. 
Er is tevens een vrijstaand tuinhuis met overdekte berging aan de achterzijde en er is een glazen kas aanwezig. 

Algemeen:
- Deze woning is gebouwd omstreeks 1979
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
- Het schilddak is gedekt met leistenen
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft een alarmsysteem
- De woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming
- Aan de voorzijde van de woning zijn handbedienbare rolluiken aanwezig
- Aan de achterzijde is de woning voorzien van markiezen
- De tuin is voorzien van een sproei-installatie
- Er zijn diverse elektrapunten in de voor- en achtertuin aanwezig.
- De garage en de berging zijn in spouw opgetrokken 
- Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. 
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!

Verkoopvoorwaarden:

Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9059) "Unieke kans!
Deze riante vrijstaande semibungalow gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2035 m2 is voorzien van royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers op de begane grond, 2 badkamers, een bijkeuken, een garage met multifunctionele ruimte en een dubbele carport.

Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
De ruime ontvangsthal met vide geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast (9 groepen, 3 krachtgroepen en 2 aardlekschakelaars), garderobe, woonkamer, leefkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, een bergkast en middels de trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer (ca. 5.76 x 8.42 m) staat in open verbinding met de leefkeuken en heeft door de raampartijen een prettige lichtinval. De woonkamer is voorzien van een (gas)haard en biedt middels een schuifpui toegang tot de heerlijke achtertuin.

Deze ruime (leef) keuken (ca. 4.02 x 4.84 m.) heeft een hoekopstelling en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes. Qua inbouwapparatuur is er een koelkast, een keramische 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een oven aanwezig. Vanuit deze leefkeuken een mooi uitzicht over de achtertuin. Ook kunt u vanuit deze keuken naar de bijkeuken met toegang tot de tuin.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn op de begane grond zijn respectievelijk ca. 5.05 x 3.96 m. en ca. 3.93 x 4.02 m. groot. De eerstgenoemde kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kast. De andere slaapkamer is gelegene aam de achterzijde van de woning.

De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De ruime badkamer welke gelegen is op de begane grond is ca. 3.87 x 2.56 groot en is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien. Deze badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, bidet, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming.

1e verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met vide en toegang tot 2 slaapkamers, 2 bergingen en een separate toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 6.85 x 4.20 m. en ca. 5.56 x 3.53 m. groot en qua indeling nagenoeg gelijk aan elkaar. De laatstgenoemde kamer heeft een badkamer. Deze badkamer (ca. 2.40 x 2.18 m.) is voorzien van een wastafel en douche.

De bergingen zijn naast elkaar gelegen en in 1 van deze berging bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (merk Topline, bouwjaar 2007).

Tuin
De tuin bij deze woning is rondom deze woning ligt een tuin waar u kunt genieten van sfeer, ruimte en comfort.

Middels een elektrische bedienbare poort is deze vrijstaande semibungalow bereikbaar. Er is een dubbele carport aanwezig en er is voldoende parkeerplaats op eigen terrein.

De voortuin heeft een diversiteit aan planten, bomen en struiken. De tuin is met zorg aangelegd. De achtertuin is verzorgd aangelegd met een terras, groot gazon en diverse planten en bomen.

Bijgebouwen
Op het perceel is een vrijstaande garage gesitueerd. Dit gebouw biedt wellicht mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gastenverblijf of beroep aan huis!
De garage is ca. 7.79 m. x 6.98 m. en in twee ruimtes ingedeeld. De garage is voorzien van verwarming, keukenblok en heeft een ruime bergzolder.
Er is tevens een vrijstaand tuinhuis met overdekte berging aan de achterzijde en er is een glazen kas aanwezig.

Algemeen:
- Deze woning is gebouwd omstreeks 1979
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
- Het schilddak is gedekt met leistenen
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft een alarmsysteem
- De woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming
- Aan de voorzijde van de woning zijn handbedienbare rolluiken aanwezig
- Aan de achterzijde is de woning voorzien van markiezen
- De tuin is voorzien van een sproei-installatie
- Er zijn diverse elektrapunten in de voor- en achtertuin aanwezig.
- De garage en de berging zijn in spouw opgetrokken
- Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!

Verkoopvoorwaarden:

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103922" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-03 13:42:30" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5529393) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "62fd411b-b65a-4b7a-8879-80e5bc9a9319" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["koopprijs"]=> int(825000) ["huurprijs"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(48) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(2035) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "121774" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(8) "TV_KABEL" [2]=> string(9) "SCHUIFPUI" [3]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(725) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2007" ["cvKetelType"]=> string(7) "Topline" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(8) "LEISTEEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-08-19" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["bouwjaar"]=> string(4) "1979" ["woonoppervlakte"]=> int(228) ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(27) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(72) ["daktype"]=> string(9) "SCHILDDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" [3]=> string(8) "VLIERING" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(371) ["garagelengte"]=> int(658) ["garageoppervlakte"]=> int(24) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(16) ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(393) ["breedte"]=> int(402) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(48) ["keukenlengte"]=> int(484) ["keukenbreedte"]=> int(402) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(10) "WOONKEUKEN" [2]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(576) ["woonkamerbreedte"]=> int(842) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(19) ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(240) ["breedte"]=> int(218) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Eerste verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(2035) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-05 17:03:48" ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "D" ["perceel"]=> string(4) "7071" ["afkoopoptie"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-17 06:00:00" } ["media"]=> array(83) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(19) "Vooraanzicht woning" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:30:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab88678936bc117376aebc30146ef680fff4042d2008983ba26a1a170ecd33161" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(12) "Ontvangsthal" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:31:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922810.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30ea8925d8f6d83733c453f76ae353186a034c9a27fa668763547b06786e3f86" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:31:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa8b4a2f744fa0cd350094bdced2bddb93e00d5bce4b207f6ee8151323538074" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:31:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f5e5e6d8e14045709a0e9ac8b591797c52d92af7447e9ce9eec9ebe133db168" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(9) "Bijkeuken" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:31:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922914.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af74bc21808bcf3f35417eb6d6176fa2b9a612b9d45a7bd1f6760dbf4d48710c5" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(24) "Ontvangsthal naar kamers" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:32:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922960.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac00e3d524635d7107e7e4c772e873e7a6f2defbdd8fe6c74678e3388549c3594" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:32:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fa6e3227b4696df4b279d74ceaead414efcc3da3da445dd569cb1ac72fe4cf4" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:32:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922990.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bd2c537a8006802b6f22d5bd969b3eddd4ae445773bb97b1d55aa915380814e" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:32:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923018.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e1bfdee8290c29526e5605d664350320808da0dc229166acd7bca10f7171ee3" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(14) "Vide/ Overloop" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:33:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923060.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d84a532b053764da0875a34ccd21c7b0b3fd48cc1fa4b7ecf38c78698c9da4e" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:33:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923092.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A125df48afa059479960201063d4f087f97ba192c391f8618e0d47e2873628b37" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:33:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1d6f85aeef458622f4fdd672f596c7975bbd2eb5e3da5c0e114092334116b30" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:39:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923618.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02df12e38d72e64e332b51cad0d1910b01e6e03639748d0a698edeca24d55035" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:39:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf0bb9509907baa87967f55f8cc7dade819bcfeecad5b725acdc7ddda448ad49" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(9) "Meetstaat" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-12 15:13:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130446829.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A60c2e857061ef2a41dc366fcc3f347361ad00c56f9fcbfe65d88b29ab7a99a46" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920734.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b5423fca8329f5136dfc251604e36a962cec16190d0acaf657a55fd6eb7d7f2" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabcf56cb940bd791e7a7c2f6e24cb71290b763a8e0f3a2462fe1fe93729abe4c" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad81b6cf8b794e8ee43b004a670cd1a5868b789a041aaee3d4666921b8403c9b2" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08e5216b4c9118e30adbb0cca31d80723150b32a406f4b49cce6059436a30407" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920712.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71c93036a92334e60db2619a23c85ea2e436f1b160a9d155a0a65095e8ed6e2f" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920796.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45f0cc3ab0a733770d5e906cbb4b00a5ddaebc4dbc8017603af3e9ec66f19ac1" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b13fc37225f1ea92195d0895e66fc7f410aef5cae5d623ddd4efc24c0ca1669" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4325aa15d534f470463654967a63e581390d85212e1211512b1b3e043918e7e2" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3650f9df4e58d4507b1e8595d42023cc3edb6bdc9c7c63bc4c2ab12bca64016e" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2cf12b87301b945835d620684173a7f04b8e4285bdec2bf106837dbee1d5ee4a" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920650.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e2c1b52fe53df7433b8379189a9c3f0842bc74ad1d4a7275fcaf56e6a2d1fb0" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6df0029213566c818886acf51165ee6988f7e132e8a042a9f5ab57c60746800b" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129921448.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2d757c00b3dcf38b76d49ddf3784feabccda9ca7dedf3dd856a1d20ed6da6af" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39877db6a889e07782ed0b0ccaee0552b9c2a5d34917fa741b1d99a6b43e9467" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f7134ec83606ce0c03da98c346cc839724ea1d80f1abe88cb305f4980c9ec05" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920666.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac45b5139cd764a7f7a2c39bdbd894db57ed98e229e22df89c428a2b55522f604" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A725c81a8812c561523f1b470e38922088f94f4d6fde0cc072d78bdd80df589de" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129921454.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05993e7369d800422fe3d33e71d4bf14051803381bbdf4532abfb9807cf42865" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8530d4542c3d66fa763c3b46d7ac913f9a5a7b97b197ca9b30a5d4f13cb2de8d" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1d0819c5336c52f58785482de18b87596ecdfc62368c2736c4009ea6cc3e6fd" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c44609f51a861ec88fb4e5342a6466e6aa5a18066203692209899aa31d04f53" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec93c8e88be9790b84bc95e62bae0085733d240d77d8c19caa8a6f48a4051b11" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920690.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89c867a13d8d25c1c8eb11ea63a3aafdef55b210a9795ca28d89762e1551fc49" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920700.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5faba18af7c77be51c52a6e5fff3591326d92bc8ddfcc934a424d22b8bfb993e" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6a4ac7c841315a6b12cba9beecfb1edafa0cfdf169b6e211944e2493fe86361" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8000f39705a1f52b2cfe9b2bae565a0c51575569df62cb41acce1731b42e6a3" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54a2bfe957531ff2ee65faf15dd63ed6eabe574b129793c77fd15524400fb28e" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0fb1e76e71ae9d61e5a8a819f02da8f831bdc957b3f1459ea78b40863bd11cc" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A302580e7fc5bb53b8783e37f273ab4bc8cc446e5ef30d71dae1f30bf00b8bfb4" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920606.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A773665ec714dd84769d675cfc405efc85d1c68039f9c817be63b43c06c2dc349" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920594.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2ccda869013a168c6212d3a529489554810a61d8685abfdb1a844ab6333a550" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c178fbeb6c1cf8c45001b63f40b80881b30ff4a1baee222dc76c1689f7900fb" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4f56f2c7700b2e28abbe56b498a8116f4f8dec0d875f7aaa529b1794ee5c6cb" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920602.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac233125973b06fc476f375fd0993062e59cdb192e70f883bf1b3ae6a94aa3134" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A186f771dae46f3e8e62a1e7c8d77d6079b5b9bd6b96c0456fdb8aadc96120771" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf23d13351ff33e438fbe51fee55ccba8afafef01c5a644d0d70cb660b548631" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd91675901a258290f5838573bb9ed8fb4124f391754c908fa62704e33e3fb04" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca04b5f77a93569d35d7ec9e8d569f00ce09409988e23d39ae8105731c9ffbfd" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cb1ba7c422d06c763343c951fcf2fa901835ab21792104ed64e298cabff5759" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad663c4d1a3e7e61e82b95d8b2bd27d8ad8323ae22bdbb28f68823efdd7ea8289" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15d5b8276e3257c6d332f22ae4c7ad585f247a91985520ad66f3d97b12196e81" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A117a9d07903551b90861cf4f516b6aec0d23f5ec61fa2f11ee795d32aa4518a3" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920598.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e8566432ac7ff29cbc8bcd0aa24a131ffeb89d39ec4c97aa5e8390bced9c9c0" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb0e8adfba656e130a8e82d2cba756cda4551e391a67a5955a8582a7ab1ecac2" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6fd3eb6ca580c38c65667b83ec6cac8b33ccb959279b5b43d9204b18496d378" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920738.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af40f736d8a2c21d00aab069727403f385cb16681fa8a1e29f77d8cfcb545c3fa" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e3babe952d920bf17eb45d5ae054684130ea36c2d65cb79f8e43414f8f8b642" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920726.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d57d219c276f6ed30b626c7d52b0662a32e8af9817bd7042442143dcc66e596" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa004c3bd578ac9ff6b76360e617830b7a577aeff0a5cdfc83304a6987af517b0" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920756.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26555145fd89daf6c494998b2d91728d0b8b4d8706ff905ea73846bb1d8932c1" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0524120d65813e632adf8f6c75378da9c0a1f6ed8b7e8db51028d52ef3e85a28" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920764.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3300d7518b97d1a02333d870efcb0a1b9d6414dbbdd7a13e119e1723b4a4e864" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920768.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8314136ff2fb1333cb5aeb14c7dfd74310bbefb4cac799fe77fc5df2194dcc2" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920760.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54a9d846e2d8a8d4b04f62577488a9f98b00642cf15c59e01dee9b3a06d19a60" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b349e1bc8b782542dd128e1dafa57d776088382ec17e9aa0ead03e0fb30cd38" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920792.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A226bd9616a7bd6a7234b05f3f23ea07e78437f530ea88436e00ff414a0c1c510" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920798.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf0c17d2ba37eb1bfb14fa75aae13bdae565c112f6c6195cc3e4135836ed581a" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cc07e21da8e21f7d7dd433151a21bd3c9f907ad1862515b2a08febe58253da1" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65c1b791d9581c6ea35be2522178e9dc5655f46338480b5ad0945d3e39ffdd0b" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920800.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdaf2fe4229fc01f6f7a8c2a2b001656ff5459fcdb20a6c13f7a7521d4547087" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129920803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae703db40d13019af9beb2762bd1fdd279fe4659fcc3f66c3e26b305cd0c1ccb6" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129921496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75fca92b90bfab97a5a1dd0fb398e1b27a5acf3c5e2aa87f3a03634495fef934" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:26:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A595db6ea9b9c3f9f7f16fdda04d477a0840f3a2fe8367ec563a531a2baec7310" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:26:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2a01a0e481af8b37b0b6978caedd4ace58f68a5a646a2e421a9245bff96d6a4" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:26:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129922192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00fcc83c713371102eabe1667da5d46241da4cfa7d34618354080ec32e97798c" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 11:40:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129923738.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b411edbcb1b691c4efee7a9dc42e652b786372b1da421047bc11dadc6e1cafe" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(20) "Digitaal bezichtigen" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-17 12:01:28" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=9W63BsLeLpa" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-19 14:59:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130797475.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af70cfd4fc791e23c2723cf6c4b3fe5e0783a01f836d6bf07d105a95fbab9fa78" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6369378) }

Hazelaarstraat 29

4711 RE St. Willebrord

Vraagprijs € 825.000,- k.k.

Unieke kans!
Deze riante vrijstaande semibungalow gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2035 m2 is voorzien van royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers op de begane grond, 2 badkamers, een bijkeuken, een garage met multifunctionele ruimte en een dubbele carport.

Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
De ruime ontvangsthal met vide geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast (9 groepen, 3 krachtgroepen en 2 aardlekschakelaars), garderobe, woonkamer, leefkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, een bergkast en middels de trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer (ca. 5.76 x 8.42 m) staat in open verbinding met de leefkeuken en heeft door de raampartijen een prettige lichtinval. De woonkamer is voorzien van een (gas)haard en biedt middels een schuifpui toegang tot de heerlijke achtertuin.

Deze ruime (leef) keuken (ca. 4.02 x 4.84 m.) heeft een hoekopstelling en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes. Qua inbouwapparatuur is er een koelkast, een keramische 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een oven aanwezig. Vanuit deze leefkeuken een mooi uitzicht over de achtertuin. Ook kunt u vanuit deze keuken naar de bijkeuken met toegang tot de tuin.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn op de begane grond zijn respectievelijk ca. 5.05 x 3.96 m. en ca. 3.93 x 4.02 m. groot. De eerstgenoemde kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kast. De andere slaapkamer is gelegene aam de achterzijde van de woning.

De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De ruime badkamer welke gelegen is op de begane grond is ca. 3.87 x 2.56 groot en is geheel betegeld en van alle gemakken voorzien. Deze badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, bidet, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming.

1e verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met vide en toegang tot 2 slaapkamers, 2 bergingen en een separate toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en ingericht met een staand toilet en fonteintje.

De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 6.85 x 4.20 m. en ca. 5.56 x 3.53 m. groot en qua indeling nagenoeg gelijk aan elkaar. De laatstgenoemde kamer heeft een badkamer. Deze badkamer (ca. 2.40 x 2.18 m.) is voorzien van een wastafel en douche.

De bergingen zijn naast elkaar gelegen en in 1 van deze berging bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (merk Topline, bouwjaar 2007).

Tuin
De tuin bij deze woning is rondom deze woning ligt een tuin waar u kunt genieten van sfeer, ruimte en comfort.

Middels een elektrische bedienbare poort is deze vrijstaande semibungalow bereikbaar. Er is een dubbele carport aanwezig en er is voldoende parkeerplaats op eigen terrein.

De voortuin heeft een diversiteit aan planten, bomen en struiken. De tuin is met zorg aangelegd. De achtertuin is verzorgd aangelegd met een terras, groot gazon en diverse planten en bomen.

Bijgebouwen
Op het perceel is een vrijstaande garage gesitueerd. Dit gebouw biedt wellicht mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gastenverblijf of beroep aan huis!
De garage is ca. 7.79 m. x 6.98 m. en in twee ruimtes ingedeeld. De garage is voorzien van verwarming, keukenblok en heeft een ruime bergzolder.
Er is tevens een vrijstaand tuinhuis met overdekte berging aan de achterzijde en er is een glazen kas aanwezig.

Algemeen:
- Deze woning is gebouwd omstreeks 1979
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
- Het schilddak is gedekt met leistenen
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft een alarmsysteem
- De woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming
- Aan de voorzijde van de woning zijn handbedienbare rolluiken aanwezig
- Aan de achterzijde is de woning voorzien van markiezen
- De tuin is voorzien van een sproei-installatie
- Er zijn diverse elektrapunten in de voor- en achtertuin aanwezig.
- De garage en de berging zijn in spouw opgetrokken
- Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!

Verkoopvoorwaarden:

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 825.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1979
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte228 m²
 • Perceeloppervlakte2035 m²
 • Inhoud725
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-08-19
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelTopline (Gas combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra, water en vliering
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte24 m² (6,58 m bij 3,71 m)

Dak

 • Soort dakSchilddak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, tv kabel, schuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieD
 • Perceelnummer7071
 • Oppervlakte2035 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons