Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104034"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-10-03"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-21 16:49:57"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "adf08b87-887f-48e4-91cc-98ffda0050ef"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5663780)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8533) "Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning met de mogelijkheid voor dubbele bewoning, een grote garage/loods , een grote tuin gelegen op het zuiden en 35 zonnepanelen? Dan is deze woning aan Rugstraat 61 zeker iets voor u! Deze woning heeft maar liefst 2 slaapkamers en badkamers op de begane grond, heeft een ruime achtertuin waar u heerlijk van de zon kunt genieten en een grote garage/loods welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de berging (hierin vindt u de meterkast, 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer. 

De woonkamer is voorzien van een airco en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Hier bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping. Door openslaande deuren bereikt u de keuken van de woning.

De keuken is ca. 4.43 x 8.53 m groot en is voorzien van een airco, diverse boven- en onderkasten, laden, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, spoelbak en een stenen werkblad. Vanuit de keuken kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het tussenportaal met betegelde toiletruimte, de betegelde badkamer en aan de andere zijde van de keuken bereikt u het tussenportaal met toegang tot de technische ruimte en de aanleunwoning.

De badkamer is voorzien van een ligbad en douchehoek (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

In de technische bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2020) en de pellet verwarming.

Deze “tweede” woning heeft een keuken ca. 6.00 x 3.94 m groot die voorzien is van een airco, keuken met diverse boven-en onderkasten, 4-pits gasfornuis, spoelbak, afzuigkap, een kunststof werkblad en een lichtkoepel. Verder zijn er in de keuken 2 vaste kasten waarin respectievelijk de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning en naar de slaapkamer.

De woonkamer die nu in gebruik is als logeerkamer is ca. 5.65 x 3.60 m groot en is voorzien van een vaste kast en een dubbele wastafel met meubel. Ook kunt u vanuit deze “woonkamer” naar de achtertuin, de slaapkamer en naar de badkamer (ca. 1.57 x 2.03 m). De badkamer is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), wandcloset. De slaapkamer is ca. 3.78 x 3.60 m groot. Middels een vlizotrap kunt u naar een bergzolder, zodat u voldoende bergruimte heeft. 


1e verdieping (hoofdverblijf) 
Op deze verdieping heeft u een overloop met airco en toegang tot 3 slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.02 x 3.95 m, ca. 2.65 x 5.20 m en ca. 2.11 x 3.95 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer heeft de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 


2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel en u heeft hier veel bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is de achtertuin voorzien van sierbestrating, een zwembad, een berging met alle apparatuur t.b.v. het zwembad, een houten veranda, een houten tuinhuis, kunstgras gazon, een terras en een buitenkraan. Verder vindt u in de tuin diverse stroompunten. Deze tuin geeft u een gevoel van vrijheid en privacy. In deze tuin komt u tot rust en kunt u heerlijk genieten. 

De veranda is ca. 3.60 x 5.42 m groot en is voorzien van een lichtkoepel. Vanuit de veranda is de garage/loods bereikbaar middels een schuifdeur.


Garage/loods:
De woning is voorzien van een garage/loods (ca. 14.67 x 6.00/4.94 m). De garage/loods is voorzien van een elektrische poort, elektra, licht, de omvormer van de zonnepanelen en een zolder. Deze garage/loods kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Vóór de garage heeft u nog een oprit waardoor u gemakkelijk de auto binnen kunt zetten d.m.v. de elektrische poort.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- Deze woning is voorzien van 35 zonnepanelen.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen, m.u.v. de openslaande deuren vanuit de keuken naar de achtertuin.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is in diverse ruimtes voorzien van een airco.
- De hal, woonkamer, keuken, toiletruimte en badkamers zijn voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De bijkeuken, de technische ruimte en slaapkamers zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8986) "Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning met de mogelijkheid voor dubbele bewoning, een grote garage/loods , een grote tuin gelegen op het zuiden en 35 zonnepanelen? Dan is deze woning aan Rugstraat 61 zeker iets voor u! Deze woning heeft maar liefst 2 slaapkamers en badkamers op de begane grond, heeft een ruime achtertuin waar u heerlijk van de zon kunt genieten en een grote garage/loods welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de berging (hierin vindt u de meterkast, 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een airco en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Hier bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping. Door openslaande deuren bereikt u de keuken van de woning.

De keuken is ca. 4.43 x 8.53 m groot en is voorzien van een airco, diverse boven- en onderkasten, laden, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, spoelbak en een stenen werkblad. Vanuit de keuken kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het tussenportaal met betegelde toiletruimte, de betegelde badkamer en aan de andere zijde van de keuken bereikt u het tussenportaal met toegang tot de technische ruimte en de aanleunwoning.

De badkamer is voorzien van een ligbad en douchehoek (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

In de technische bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2020) en de pellet verwarming.

Deze “tweede” woning heeft een keuken ca. 6.00 x 3.94 m groot die voorzien is van een airco, keuken met diverse boven-en onderkasten, 4-pits gasfornuis, spoelbak, afzuigkap, een kunststof werkblad en een lichtkoepel. Verder zijn er in de keuken 2 vaste kasten waarin respectievelijk de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning en naar de slaapkamer.

De woonkamer die nu in gebruik is als logeerkamer is ca. 5.65 x 3.60 m groot en is voorzien van een vaste kast en een dubbele wastafel met meubel. Ook kunt u vanuit deze “woonkamer” naar de achtertuin, de slaapkamer en naar de badkamer (ca. 1.57 x 2.03 m). De badkamer is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), wandcloset. De slaapkamer is ca. 3.78 x 3.60 m groot. Middels een vlizotrap kunt u naar een bergzolder, zodat u voldoende bergruimte heeft.


1e verdieping (hoofdverblijf)
Op deze verdieping heeft u een overloop met airco en toegang tot 3 slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.02 x 3.95 m, ca. 2.65 x 5.20 m en ca. 2.11 x 3.95 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer heeft de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel en u heeft hier veel bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is de achtertuin voorzien van sierbestrating, een zwembad, een berging met alle apparatuur t.b.v. het zwembad, een houten veranda, een houten tuinhuis, kunstgras gazon, een terras en een buitenkraan. Verder vindt u in de tuin diverse stroompunten. Deze tuin geeft u een gevoel van vrijheid en privacy. In deze tuin komt u tot rust en kunt u heerlijk genieten.

De veranda is ca. 3.60 x 5.42 m groot en is voorzien van een lichtkoepel. Vanuit de veranda is de garage/loods bereikbaar middels een schuifdeur.


Garage/loods:
De woning is voorzien van een garage/loods (ca. 14.67 x 6.00/4.94 m). De garage/loods is voorzien van een elektrische poort, elektra, licht, de omvormer van de zonnepanelen en een zolder. Deze garage/loods kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Vóór de garage heeft u nog een oprit waardoor u gemakkelijk de auto binnen kunt zetten d.m.v. de elektrische poort.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- Deze woning is voorzien van 35 zonnepanelen.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen, m.u.v. de openslaande deuren vanuit de keuken naar de achtertuin.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is in diverse ruimtes voorzien van een airco.
- De hal, woonkamer, keuken, toiletruimte en badkamers zijn voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De bijkeuken, de technische ruimte en slaapkamers zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(9) "Rugstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "61" ["plaats"]=> string(14) "ST. WILLEBRORD" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4711 CR" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 13:07:30" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-02-10 06:00:00" } ["media"]=> array(96) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986588.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0ebf5891764dfb680367a55d5f294399104038c6d6d80d9d1ad69828d59a39f" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986542.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54bb9053788cdef6487233af437e6655f2ae1c9c188219be0a3c54195b86f3e9" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12a71906e2041945a6a39272475d6d674773edb792bb350c9fad9b67681e72d7" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986902.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fb9f46680e90602d3452e6e5221e717cb50654577cc9a1e6313cbcf119024da" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986786.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4572420dda3bd48d18cfd429ce2338c4e5a92a20221fe12beeec0a02ef220235" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136989179.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa45ec57c774adc9c0f37e7f157231a2fedfcfa14aa50fbafb9d73b7e1232a411" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75d8557d183feb96dbec83c123d6ec6750261dcc77300bb4c693e11a871b0799" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50e99fa2c6616080c35c80a50734a0d86f6060cf8e652504824b848e0ea34cbe" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00e2cfab38789a1b4f8c7cba61dc29651b1bef7bbf2ebcf3fa7c30d66087a7e5" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5896a2cabb0db9fb8eb5e60c18b4a7d41c2794d0052e50f79a87aa7804adbe7d" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A178137fc97e301202b54760027a2b0ef9c3228e9d9862d13ac072a0fbc1d1d07" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd13991ad4da8d427f1bd68e7e42e6e8d00d2a34c7973c97f8fa68c8c1769461" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca07974ad01229ad95e82d06367d22d1ba8cb2e7c8eabbd370e25d30a6ce6a32" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefd8af6704c4a03ae03d9a4705c03e109b2b4a46a08ab152106258416f4a0fe5" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af47a1e8e6d73d040c429498e5d794b05c246bad9edf3250e9cd435706a5e2b6e" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=VxugxY84ifb" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986774.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3ff0a6a89ca9d861ab1f0bb0e945d925ce4b56df4d4812b20040bbd39a3f7f7" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f9dba73573ece167523af87430e2b26a3f76930de093d7b9ceccb31a98386be" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136986814.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec8cad66b0a5fabd6cfe0e15e3a370ee29d5b1e15d9187405546b40703a0d4f5" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136989567.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A6018efa202710b931e2d28677a6f68c2cd47e4f40d252ac632f11d70b100712f" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:19:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145150209.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A39b51853fc61ea8382abbb0f5fc7bed6d57b0750afd3282617e1d52bf51446dc" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136989182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2cfe911f408e2a94c1427fbdecbc89c9e7f3059cefe657f728901873526f813" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47ac81a944a3360ad4e3dc0c6ed8c1cb84768ed99895d61f8ac0331e9ec5c1cc" ["volgnummer"]=> int(96) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136989177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A323e378787f38dd0a1a2e261bc4be1174d1db1da0272d0783f9fc4c03969fa9a" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5612b214eedf3b43c5ba363988120c75cadca8ce88090965ba7ec128e5952832" ["volgnummer"]=> int(95) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136989173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa527c11228558f945c7f9dce4c6607976746ac4a0065638ff7f031b475ef3585" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65d3c070865a50e79b2db90b03a2fc277832ad880dbbb28ffd12734f4f0cf2e4" ["volgnummer"]=> int(94) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebf1444ac5794b307a8885f97f51520cf2a084a2aa9e58da1f843f5e58cbc40d" ["volgnummer"]=> int(93) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A532c00b2cabe76ac35269529d74ff53b32bcce19d8aba888e3abb8ce21721583" ["volgnummer"]=> int(92) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9daef4ca3af442acea022f083570fb92ce9a270b90a279027d5b00163491cdc" ["volgnummer"]=> int(89) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70fb489fa2ddbdedc700ec9c626fecb33cbef8a547c8510d8ea36417142eb870" ["volgnummer"]=> int(90) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A649ae48f93fe4ffab439bd30d889ca60677523b6c537132e76738463a75eb57b" ["volgnummer"]=> int(91) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84134cc412ee625afe9b741577a2b2f89b657d562f3ca0f6080c46b06adb0c7d" ["volgnummer"]=> int(88) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2cc09b4bc332755f8cf96ceab540da3411286fde91c434106b86026f9557cde" ["volgnummer"]=> int(87) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af460ab5915a7bbd600b80d50f9213dbfa94e1e92930ad08d20c31caec8b5a0b3" ["volgnummer"]=> int(86) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b9124e6267942b064b6af5b48e22d7f8e48676186a98aa4b369ef4df6e45054" ["volgnummer"]=> int(83) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A160a8af92f9163698e383ee648aacab138b0ffe298d42a9d1b482c8b72035809" ["volgnummer"]=> int(84) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd1c67c8788f00c099684fc9fe370770ab3e5f4509e4efffc49470c1ec01fc0d" ["volgnummer"]=> int(85) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a9f5fbdaa227f40e35a037d5513002dc25d740aefb9023c8f376e81bfff7f61" ["volgnummer"]=> int(79) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a0f4b3bede9a5eec3fa1e3bf469129cc6e97bbf509fefbc0798560000fe3761" ["volgnummer"]=> int(78) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25f623c086a6589f1d3f81669fd7d6c13f8d8d64e88d6caa0c83b4395e5bc690" ["volgnummer"]=> int(81) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae65750d3a19438a86afa447a213d871bb7999aacde3a43b88b2444c52d7ced39" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9006d0e36ca86dc17e46d8d771ff5be9022a6d8f1c224a620eb7697da9336dd7" ["volgnummer"]=> int(82) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A815fd1eaa6c08b6414e76a994e667eec61fc8b93dc771d64d366b9d7c485a98a" ["volgnummer"]=> int(80) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7af39badbc893eb4850dae59388d8cf05fda7499cd66e2efae1670c031fdc8a7" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0f75318a0b372f9086ca4c3be48c33c5744b503a0dcf4c69e7c1766654c1628" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab982c30c30b32688436299c9c04d8fcd0b0bed53bf1641816182e861e5b1caf8" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36a79bf1ef725bd13a4428294d86b40d64741694eadfecb027ac82a483242acf" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac66a4e64c9322378bf6e9368c5f8899190775e9fac4005f3ce09180721b0d943" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2c51fde24dcd4d051f12f121a1a98a2802a17272a378c9c538b86106f4f3815" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01f3288568d0e90ec624c84e408d13cb337941a2da46be170c9f90d1ab15078e" ["volgnummer"]=> int(75) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff81d487a87e3b0c21cc66d85ccfff803618f1cde3ab0c58cb1295c4fa1c2fb9" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983634.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab686e1c9b4bf3546642928df5a15f769470edac305b473fdfcc6593524c4cba4" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1101f92fecad1579da6575649aa390e4a499d269ef9e678189212e6dc8eb3e6" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ac834e46202fd778306f28b6e784a473b6046617fbf65e565a324b08f35ec5e" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983614.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae77d4485bc8fb422684eaa9bd9d3d2be4de86fba81978cf3708a98dbe2f31851" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a22f1de0405337bf52d7c58767e6c66ef8d100c0687253d315afc3d576ecfb4" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acca384a84f9727d98b2e7a95742a41c0114a8a3a4cdb96f4c29314e70705f110" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7248ea0483d333983d6ae28a86ee12cf83ea463e73fba7682f1cde928fe4119a" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05fe68a09d588cad21a16cb25d0d900ad03012195824898562fa22fef85625fd" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8cb7cdf63c6984c2e2ad1e7c0cff0d6aff13558083362ec768a1a70018bd60d" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa31d4beb6a602e1a2147f07de70dce0a530ba51745e0661de7322591ed5475fe" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fb6ee470005bf9c0387adba5d5b5e401ffcdae2ba4494c5ae223f6901589b60" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4484f5dbd6c729e6ed157642c44b24cc51f9736cf5853695c12348d90accfa5e" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad350cfae0d602aad867befb5219b2e92a794719e90a5b45642f57abded8ea6e4" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41786d5476a0ae3cd9ef9acadb33c37f6e9100e9eab061d62aefa17b41b19598" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f2ce6d5dd7e1b064a7f07caed0cba69b3d6d58616a32741294df83e3a2e2ab3" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab82cfbf5c28e17d93bcbf71038bcf85704ec3836da3b32c88d7e48027487554e" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c2d66224a8f06d1aa4f83c41155aaf05cc9cc6344a4ab3be8801211e75b9813" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983644.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b812be8d53bc53292001c91b584ebcc4c3c2d7e3b474cb5f477c988b4895457" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983656.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb24b46010f36a829c9fb2f1abd5139623f0088b6f5ef3537dc3cf11456fbc7c" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee8882bb32843d5ced1bc92254611677c5142f102d755176b77dda0d3dfb2cfc" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad51ed93aa715e8d88bf6d6db1255db450c3156e9de95f3aca7d3822c9af834c6" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af786910c2c8485d54266663977c64fe8e820eb404e6b27a4d336e538990bb40b" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983678.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae74dd3a4c531c15b35085bc3c8cb49c5cd43a55aba217a03399633e6587dfcfd" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983676.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c1fc69409c9484e5f553b8421cd8c82ea1f9d8bb84e791d3a6ac6bfcd729dbc" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06ab4cea516ca32f5c78dfb4da36476d9a3b24e17374290f9c5db1c3bfb83212" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad89d055faa2a6396a3eba734912f64cdd41d8d7a7d6ed31fb20ab4e65afad8a7" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace913d33cfd1f78a1f3afc548793c293ff2fa6571c09ce750ddf41caecffcf6a" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ed907b15aa4a21c170e53a0d760f68d05fdcca7804c34ba0921fc39f157691d" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983694.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dfc8accfb59e9ada03b4455a60dfc1b17ac61fa304592cbe45bf427cd686447" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983690.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa85160d2dc3f539f670fb9d82e616e4912942627e964e36209c8de7ec23f373e" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e161e35d20b2c5def9088deb67f4af2e82f95072843b1c7f3ee1be2d1334f3d" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137367462.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85ec8b86a8411934a772c2990b1f222162b5dfd8d1d69a464962aef2b28209d1" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6b8804440ad33f6a6bac878a3359a27f38ecf09c9a6f73f9878fcd6e9c23c99" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137367465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52a3365b9a212ab2103e2990919ba2348700b2826c085187536fcde7cbbe1306" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137367470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1a09e9885178ec41f820fc5d4978761c64a4d180aa889d6d0a348e957993cbe" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137367466.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab38edc85baa31436b90fa774cd334638df8ea8659c4841d1f06a7c1021797cdd" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983692.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d30bdd492ffedd557e729f13c00dd2560a50fa497f7429ea0c404ef7a7fd351" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983696.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1634bfa875c8413ec77974fa23d743b2a86a17d5b7d57e223e923f0b3928cd80" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144334409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d487a0f306300b8830aaa40ea288f744d9a3eb3004909bf2f8cb0618aca7d3f" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144349901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd3b7dab5ba4257c58484b6d9e1bd688bb0fa402d91f104d31232da92351c014" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136983722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afadb08524246485adc3c0d21b154065b2dd5c0f994ae746f4c1cc8e347de7206" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137367834.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abab240233d049a0b5dc43d7d45e6ba1197ad3f7a5ed2940ef27193bf482639a5" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137045105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac89a8e3480c2a0779c1471b50b2b4d4503ba1dd6160d75d4c282a40db5a7c06b" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 12:20:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146919105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ab57ed61729df0d2fec1bbcc35953847a4fa8ab41bfe79f645e9681a92bef43" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(650000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(12) "PELLETKACHEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(861) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(970) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1974" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(54) ["woonoppervlakte"]=> int(207) ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-02-01" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(2310) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1230) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(284) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(8) "VLIERING" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garagelengte"]=> int(1467) ["garagebreedte"]=> int(600) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(88) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(20) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(52) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } [1]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(157) ["breedte"]=> int(203) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(true) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(38) ["keukenlengte"]=> int(443) ["keukenbreedte"]=> int(853) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-10-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-03 13:12:01" ["oppervlakte"]=> int(861) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "7983" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6486341) }

Rugstraat 61

4711 CR St. Willebrord

Vraagprijs € 650.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning met de mogelijkheid voor dubbele bewoning, een grote garage/loods , een grote tuin gelegen op het zuiden en 35 zonnepanelen? Dan is deze woning aan Rugstraat 61 zeker iets voor u! Deze woning heeft maar liefst 2 slaapkamers en badkamers op de begane grond, heeft een ruime achtertuin waar u heerlijk van de zon kunt genieten en een grote garage/loods welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de berging (hierin vindt u de meterkast, 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een airco en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Hier bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping. Door openslaande deuren bereikt u de keuken van de woning.

De keuken is ca. 4.43 x 8.53 m groot en is voorzien van een airco, diverse boven- en onderkasten, laden, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, spoelbak en een stenen werkblad. Vanuit de keuken kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het tussenportaal met betegelde toiletruimte, de betegelde badkamer en aan de andere zijde van de keuken bereikt u het tussenportaal met toegang tot de technische ruimte en de aanleunwoning.

De badkamer is voorzien van een ligbad en douchehoek (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

In de technische bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2020) en de pellet verwarming.

Deze “tweede” woning heeft een keuken ca. 6.00 x 3.94 m groot die voorzien is van een airco, keuken met diverse boven-en onderkasten, 4-pits gasfornuis, spoelbak, afzuigkap, een kunststof werkblad en een lichtkoepel. Verder zijn er in de keuken 2 vaste kasten waarin respectievelijk de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning en naar de slaapkamer.

De woonkamer die nu in gebruik is als logeerkamer is ca. 5.65 x 3.60 m groot en is voorzien van een vaste kast en een dubbele wastafel met meubel. Ook kunt u vanuit deze “woonkamer” naar de achtertuin, de slaapkamer en naar de badkamer (ca. 1.57 x 2.03 m). De badkamer is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), wandcloset. De slaapkamer is ca. 3.78 x 3.60 m groot. Middels een vlizotrap kunt u naar een bergzolder, zodat u voldoende bergruimte heeft.


1e verdieping (hoofdverblijf)
Op deze verdieping heeft u een overloop met airco en toegang tot 3 slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.02 x 3.95 m, ca. 2.65 x 5.20 m en ca. 2.11 x 3.95 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer heeft de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel en u heeft hier veel bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is de achtertuin voorzien van sierbestrating, een zwembad, een berging met alle apparatuur t.b.v. het zwembad, een houten veranda, een houten tuinhuis, kunstgras gazon, een terras en een buitenkraan. Verder vindt u in de tuin diverse stroompunten. Deze tuin geeft u een gevoel van vrijheid en privacy. In deze tuin komt u tot rust en kunt u heerlijk genieten.

De veranda is ca. 3.60 x 5.42 m groot en is voorzien van een lichtkoepel. Vanuit de veranda is de garage/loods bereikbaar middels een schuifdeur.


Garage/loods:
De woning is voorzien van een garage/loods (ca. 14.67 x 6.00/4.94 m). De garage/loods is voorzien van een elektrische poort, elektra, licht, de omvormer van de zonnepanelen en een zolder. Deze garage/loods kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Vóór de garage heeft u nog een oprit waardoor u gemakkelijk de auto binnen kunt zetten d.m.v. de elektrische poort.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- Deze woning is voorzien van 35 zonnepanelen.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen, m.u.v. de openslaande deuren vanuit de keuken naar de achtertuin.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is in diverse ruimtes voorzien van een airco.
- De hal, woonkamer, keuken, toiletruimte en badkamers zijn voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De bijkeuken, de technische ruimte en slaapkamers zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1974
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte207 m²
 • Perceeloppervlakte861 m²
 • Overige inpandige ruimte54 m²
 • Inhoud970
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers6
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-02-01
 • IsolatieDakisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en pelletkachel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin284 m² (23,10 m bij 12,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand hout
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte88 m² (14,67 m bij 6,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieD
 • Perceelnummer7983
 • Oppervlakte861 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact