array(14) {
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8328) "Deze verrassende, uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage, gelegen op een perceel van maar liefst 633 m² is nu te koop! Deze woning is keurig onderhouden en heeft een woonkamer met open keuken van maar liefst ca. 51 m² groot, 3 slaapkamers, een oprit voor meerdere auto’s en een diepe tuin met overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Daarnaast heeft deze woning een energielabel A. Heeft deze nette woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle elektrische haard (ter overname) en door de vele raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Door de verschillende hoeken is deze ruimte makkelijk in te richten. Vanuit de woonkamer kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 51 m²) en biedt toegang tot de bijkeuken.

De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, koelkast, magnetron, oven, 4-pits elektrische kookplaat, een spoelbak en een kunststof werkblad.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2020), de trapopgang naar de 1e verdieping en u kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning. 


1e verdieping:
Deze woning is ook opgebouwd, waardoor u op deze verdieping toegang heeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inloopkast. 

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.56 x 5.11 m groot. De inloopkast is ca. 2.10 x 2.46 m groot. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 2.38 m en ca. 2.58 x 2.38 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 3.99 x 2.38 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het oosten en door de diepte van de tuin geniet u hier heel de dag van een zon- én schaduwplek en van veel privacy. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders, een buitenkraan, elektra, een overkapping en kunstgras. Middels een poort kunt u naar de voorzijde van de woning. Verder heeft u in de tuin een overdekt terras met aan beide kanten een berging (ca. 2.86 x 3.52 m en ca. 2.86 x 5.28 m), welke tevens voorzien zijn van elektrapunten. 


Garage:
De ruime, geïsoleerde garage is ca. 9.80 x 4.86 m groot en voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een loopdeur naar de tuin. Tevens beschikt de garage over een wastafel en een eigen meterkast.


Algemeen:
- Deze woning is uitgebouwd en opgebouwd, hetgeen deze 2-onder-1 kapwoning verrassend ruim maakt.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een pvc laminaat met v groef vloerafwerking.
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer. De 1e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De woning is op de 1e verdieping volledig voorzien van handbedienbare rolluiken. Op de begane grond aan de voorzijde is tevens een elektrisch rolluik aanwezig.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s, maar ook in de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is gunstig gelegen t.o.v. verbindingswegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. 
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8764) "Deze verrassende, uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage, gelegen op een perceel van maar liefst 633 m² is nu te koop! Deze woning is keurig onderhouden en heeft een woonkamer met open keuken van maar liefst ca. 51 m² groot, 3 slaapkamers, een oprit voor meerdere auto’s en een diepe tuin met overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Daarnaast heeft deze woning een energielabel A. Heeft deze nette woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle elektrische haard (ter overname) en door de vele raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Door de verschillende hoeken is deze ruimte makkelijk in te richten. Vanuit de woonkamer kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 51 m²) en biedt toegang tot de bijkeuken.

De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, koelkast, magnetron, oven, 4-pits elektrische kookplaat, een spoelbak en een kunststof werkblad.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2020), de trapopgang naar de 1e verdieping en u kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Deze woning is ook opgebouwd, waardoor u op deze verdieping toegang heeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inloopkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.56 x 5.11 m groot. De inloopkast is ca. 2.10 x 2.46 m groot. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 2.38 m en ca. 2.58 x 2.38 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 3.99 x 2.38 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het oosten en door de diepte van de tuin geniet u hier heel de dag van een zon- én schaduwplek en van veel privacy. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders, een buitenkraan, elektra, een overkapping en kunstgras. Middels een poort kunt u naar de voorzijde van de woning. Verder heeft u in de tuin een overdekt terras met aan beide kanten een berging (ca. 2.86 x 3.52 m en ca. 2.86 x 5.28 m), welke tevens voorzien zijn van elektrapunten.


Garage:
De ruime, geïsoleerde garage is ca. 9.80 x 4.86 m groot en voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een loopdeur naar de tuin. Tevens beschikt de garage over een wastafel en een eigen meterkast.


Algemeen:
- Deze woning is uitgebouwd en opgebouwd, hetgeen deze 2-onder-1 kapwoning verrassend ruim maakt.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een pvc laminaat met v groef vloerafwerking.
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer. De 1e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De woning is op de 1e verdieping volledig voorzien van handbedienbare rolluiken. Op de begane grond aan de voorzijde is tevens een elektrisch rolluik aanwezig.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s, maar ook in de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is gunstig gelegen t.o.v. verbindingswegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-01-31 10:21:45" ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(10) "Kaaistraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "30" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4711 HX" ["plaats"]=> string(14) "ST. WILLEBRORD" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-12 06:00:00" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["tiaraDossierId"]=> int(5638350) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "e2dc5bff-f78f-47bb-8711-d8b239751fa3" ["mengvorm"]=> NULL ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["objectcode"]=> string(8) "ER104133" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-31 10:21:44" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-15" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-01-26 00:00:00" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(450000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(633) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(470) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1950" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(138) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-01-05" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(486) ["garagelengte"]=> int(980) ["garageoppervlakte"]=> int(48) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1300) ["hoofdtuinlengte"]=> int(2900) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(377) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(2) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(82) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(3) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" [2]=> string(21) "OP_AFGESLOTEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [1]=> array(7) { ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["lengte"]=> int(399) ["oppervlakte"]=> int(9) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["breedte"]=> int(238) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-12-19 17:15:54" ["oppervlakte"]=> int(612) ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-19" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["perceel"]=> string(4) "7954" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-12-22 17:33:13" ["oppervlakte"]=> int(21) ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-22" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["perceel"]=> string(4) "7917" } } } } ["media"]=> array(72) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 09:01:19" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=x7qhZSQXMAn" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(13) "virtuele tour" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 09:08:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889201.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf2db0a30cfe0e819087cc229d2546752d563fa337aa1857d8279201aead03af" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["titel"]=> NULL } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:05:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135903693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0659f12c4161085f1f67deb51bf09d6d77d30f9a5448d977c35b4360e23cff18" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:05:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135903708.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8351a4245ec659c67666c2e3c161aa612e2a3550171f01824fb1630473d28b56" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:05:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135903727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12184a272eab7ddf3e01f8a5b92a881cbe5062dff4f9360af24c9bf1519a67c3" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:05:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135903745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A372bc9a10a772eaf588f636893548e52ce3144b5293134dfdcbba0f66dc394c3" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:08:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac302a48b7caa0641dbbcdfe3284ab467b060d80604edf0d7227ecb0c0921ffd2" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:08:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904134.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb59431580b5d0e7e14d68abae712f0d0d56f1ea34e307e05b62be06aa8c5804" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:09:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A968485c3f6f1123877c75ab819a1ec305b95ddfbbf0a5153ec21a84612ae0d24" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:09:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904172.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A783ef6cd6ea32de9ec2bb60d3960bc3e337a834d89adfc66686113f4c11def86" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a27c34f83b45e3b96abe9710d6c15f4b916c2ec90e3c11f827b22c9d3a3f8b5" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:09:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88ee6427e06afcace5db28468854240e33635d9d2373ddf98b6c373f400fbbc8" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:09:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac37d3c4c3e899c8d398ea86d772f170ce462578e684110ed19c78010d53a9ef9" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["titel"]=> string(0) "" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136003918.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae84960ce8528f4dce06f6d91fdb926968dd25ad612654b78b73ad71c115a7219" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A881952134974806d0403a191dcc56fbddece0c9a4b3b3e3a0cc726a07097554e" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["titel"]=> NULL } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136004129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accb756317995781b798001ed1a459a7a21e1f63ac55a1cd9ab86974ed6f745f8" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136004122.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97c97ef4ca6243b6460cde91be0b160f75705a36fd9af9f461443ad14bde117b" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889296.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab258a37f0fb4390e42b7622aaf6e1a59c3eaebefa422ec05066f697befe26a94" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08c95cc509beaf5d8a3fe5f54bdf2873b37965fffe3e6f2a402ca2503fb1b8ec" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889294.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af56f4fb4bc523c61f46be8f0b707925849a0eb00f0e80cd13e4de05e38c9d0ba" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889300.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d4024293004da046b8d13e59c42d928b49f7956f568b39d1dd74aef00c6be04" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad180dd02057596f9e7910a4bccb88aa3f24952ae32bf429d0e264d82df874b50" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889298.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A111fa11925c52eea96990baaf4f287c1c3fa775beb8aaf5e9e3c5c3b8e4450b1" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889304.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee45377b6e8239de7c6b0a35fe2a4cae24b646baa8a1142f585b262af71b821d" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac561f4c7a19c4ba3288dc7c9dd5eefc32f81169b9b757424320b4d4a95ec2c74" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889306.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54662c5d71380e14a8ab01ee3d35c251522905f4f66cc8566877f31cd86044fc" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889302.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae052a3e3e23f4b7ce9f5f01ab2925f582aab9fe1b44d9c24058455918e2941b" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889308.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71bef659b95584980e8a4b9ada61a15cbfa5936064e9666c1b45492b710cd570" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889310.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A699bdf17319d096e748d5ed5fe871715bba403a24ec51ec3f02b8686fe5393ce" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bacb545d14f93b76f79c16c26ba38ca9f77245a022ab8fdd623288052ce6364" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb06539056edc4fca287c5dce31556886b25eac028313d3b3a081e40e8cea6e6" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889328.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46c4d150639c4a25ca2481c06c00d015d4f16cb36e1f93a4dd77f6af30089746" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889312.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec79cc83cbec014370b23b64659fbae69f73a48f6ca8a125550ef3391b54a27e" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889320.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d54bb5670e594fae6f551c302189620dfa86ed19cd2283421c8d28fbec8a393" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bdaa69201520d639fca9015372a55df96296ea1064a3585db2e66c0ff324b06" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889316.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ab764bf6a9a157b77af8be34e32a272a2d1640ec052cd684b669fe82c45325d" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac594e7b92903333465b091c05afc921e31b6e4fd8ae804e3b04960725a50cf3d" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889292.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe0deb3d36dd49a27ca6f8ccc84ec09221b9d77920d74c49d7e721975b10b21c" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fbc0ff6db94a2905a4f6fd880171b9ae70f4392853d6f669aa08121bd66189a" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A338140c240bdcc113c83718336f06572241cc6ff9bfc98990a1054c2e1f6629d" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889250.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0aa1706470a1772e902ea69c96304b6c78d26c5e5fc66751cd514ebaed4facd" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4c7505408835ea5f211060ed137a6a4690ddc8c769cc133154c3b678b87cb9b" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf78dba8d7570162d32bc822735a5c610f438feeaaf458ed7ae0426336ca006e" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7468d99f0ac4fdbb11d9a6ff09b5736ed35a43b862d899b2d6f1fe3f18728bd4" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ebd5b077b83e411621c00215bc99c08818f873f6cc332792320033cfb646f8c" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af63187031bd7d11ec70c270849117b7cdb80c120b8bd900ddd216a3d42dd3d95" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e3900be8d78a7a8b6a81ccbc67e964330d7e11be3214c20adaa9f1f95bca0a1" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c30b16055796347ee90c6fc7ee9a04a888023fb133508b370fefab0d448da7b" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A665f578440658a0101051bd85458c00a044519782051273429860d0b27782979" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889274.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7906936959ddc1120f3784885545e1968a5963b428131d7e699d9ee68199509b" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bf5063c30f7c11a99841708b14a620970f58fdcb8b701d05c307e2be5b5e878" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5270192550fdfe24e5497ad00ae631c3f4511cad38d589f80698c75092e99de" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac0bed853b61c181e94df8a5c58aa16b92b5491d10bee9f45ddd2357e699f680" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889348.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a54e79a39ae966102a71a80eef1efc9d3fe238740b35334efc2e4e00ef54ce8" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84d6e5b6294d7a9253dcc491a7dd1a35cec2a2a547c952438c429f33aef7be70" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889336.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afebf5e0e87fd222a2b40bbd8b25b4d87205dc00853bacd2bc9fd90e5fa6bb7f5" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889342.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A526c6a45c3e7ca7e4ccb76d1f65148311c098acf10854555600d471c2ccb72f3" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A062a2651704acc0a04c2bee89d2b29d5f4099ea5ccbbf4523ff68a2579c0ae3d" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa95288337b015e63a884db279ff84462626c5721ed81170fe28c20532b53402b" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb10c1ca8cf8fd8c19ca3c118636bfbc7e47ac1f1f8846f436fdf4339e500dab" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d847113a5ce10e4bf5677013de91d64653363795cd52bd2fe289623faa7a53d" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc6eb8d4c52cce25760b9a63b8130a6bd8200a38385f29ed358fd4dea6c818eb" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac46c441b1cb4633aef61f04da1e34e6700e531e6c2ff407878cb576354479a02" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afef2a3cd56c92fe74162eb601c30c12abd1d36cb77887f257de8ad7e4bac3de2" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4a327948fb14ded5a7c6837c88d1c2ceaa6b5ba33abd68363d4cb1316126fa7" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3518fc7ed2b8bda8538e3928764985c2ef1ee373147fc235159c960876a5bb0c" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889152.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A729fb7bd60a9fd2ef3698a4ac4f4db6025fcca1a531a88d270c0c8b18ab5c05e" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["titel"]=> NULL } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A349b23835f7ac23acc3dbd284628a1c2a2193a251c241c5bc2f59bb707960d89" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["titel"]=> NULL } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889160.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6bc5d1d48eea321a6a2c43ddeda6649cce6882e9fa208d22fde3b6de494c396e" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["titel"]=> NULL } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 09:20:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135889182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6879117c7f09ef312664e38e936db9088015e9ba1cc872df0ac66bb58108271e" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["titel"]=> NULL } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-10 11:11:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135904596.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee49dcc5a951f3a1b6cfacaafc67c96b29ccf5f38bee543273122f118e411941" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["titel"]=> string(5) "video" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-12 10:13:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136010589.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5c04cd0c73c25952eb6c4b76fe2a265c3f34e8f829c1d207bb545be77539f71" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["titel"]=> string(8) "brochure" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6590066) }

Kaaistraat 30

4711 HX St. Willebrord

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Deze verrassende, uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage, gelegen op een perceel van maar liefst 633 m² is nu te koop! Deze woning is keurig onderhouden en heeft een woonkamer met open keuken van maar liefst ca. 51 m² groot, 3 slaapkamers, een oprit voor meerdere auto’s en een diepe tuin met overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Daarnaast heeft deze woning een energielabel A. Heeft deze nette woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle elektrische haard (ter overname) en door de vele raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Door de verschillende hoeken is deze ruimte makkelijk in te richten. Vanuit de woonkamer kunt u middels openslaande deuren naar de achtertuin van de woning. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 51 m²) en biedt toegang tot de bijkeuken.

De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, koelkast, magnetron, oven, 4-pits elektrische kookplaat, een spoelbak en een kunststof werkblad.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2020), de trapopgang naar de 1e verdieping en u kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Deze woning is ook opgebouwd, waardoor u op deze verdieping toegang heeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inloopkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.56 x 5.11 m groot. De inloopkast is ca. 2.10 x 2.46 m groot. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 2.38 m en ca. 2.58 x 2.38 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 3.99 x 2.38 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het oosten en door de diepte van de tuin geniet u hier heel de dag van een zon- én schaduwplek en van veel privacy. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders, een buitenkraan, elektra, een overkapping en kunstgras. Middels een poort kunt u naar de voorzijde van de woning. Verder heeft u in de tuin een overdekt terras met aan beide kanten een berging (ca. 2.86 x 3.52 m en ca. 2.86 x 5.28 m), welke tevens voorzien zijn van elektrapunten.


Garage:
De ruime, geïsoleerde garage is ca. 9.80 x 4.86 m groot en voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een loopdeur naar de tuin. Tevens beschikt de garage over een wastafel en een eigen meterkast.


Algemeen:
- Deze woning is uitgebouwd en opgebouwd, hetgeen deze 2-onder-1 kapwoning verrassend ruim maakt.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een pvc laminaat met v groef vloerafwerking.
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer. De 1e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De woning is op de 1e verdieping volledig voorzien van handbedienbare rolluiken. Op de begane grond aan de voorzijde is tevens een elektrisch rolluik aanwezig.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s, maar ook in de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
- Deze woning is gunstig gelegen t.o.v. verbindingswegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
De geschiedenis van ’t Aaike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook binnen handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1950
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte138 m²
 • Perceeloppervlakte633 m²
 • Inhoud470
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2033-01-05
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin377 m² (29,00 m bij 13,00 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren, op eigen terrein en op afgesloten terrein
 • Parkeeroppervlakte48 m² (9,80 m bij 4,86 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieD
 • Perceelnummers7954 en 7917
 • Oppervlakte633 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons