array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(11) "Clausstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "20"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 AX"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8787) "Deze prachtige, vrijstaande woning met inpandige garage is nog in aanbouw en biedt u daardoor een unieke kans om de woning helemaal naar eigen smaak af te werken. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 894 m² aan de Clausstraat 20 in St. Willebrord. Er is een ruime woonkamer met vide en open keuken aanwezig, samen ca. 51 m², een werkkamer en slaapkamer op de begane grond met een badkamer en suite en tevens 3 royale slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. De woning beschikt over een (nog aan te leggen) tuin met een overdekt terras en een inpandige garage. Er is tevens achter op het perceel een groot bijgebouw aanwezig die voor diverse doeleinden te gebruiken is. Deze objecten bieden mogelijkheden en dat laten wij u graag zien tijdens een bezichtiging! We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.


Begane grond: 
Middels de entree bereikt u de hal met de meterkast (in aanbouw), de toiletruimte en de technische ruimte met de verdeler van de vloerverwarming en opstelling van de warmtepomp (moet door koper worden aangesloten). Vanuit de hal heeft u toegang tot de werkkamer, de slaapkamer met badkamer, de woonkamer, de inpandige garage en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping.

De speels ingedeelde woonkamer is ca. 33 m² groot en voorzien van de voorbereidingen voor een open haard, grote raampartijen en een dubbele schuifpui naar het overdekt terras. Het accent in de woonkamer ligt op het hoge plafond, waardoor het erg licht en ruimtelijk aan voelt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de open keuken. 

De keuken is ca. 4.50 x 3.99 m groot en kan naar eigen smaak afgewerkt worden (keuken zit niet in de koopsom inbegrepen). 

Vanuit het tussenportaal heeft u toegang tot het overdekt terras, de 2e toiletruimte en de slaapkamer op de begane grond.

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, ca. 3.76 x 5.53 m groot en zal voorzien worden van een vrijstaande jacuzzi. Deze slaapkamer biedt toegang tot de inloopkast en badkamer en suite. Vanuit de slaapkamer is middels openslaande deuren het overdekt terras te bereiken.

De badkamer is ca. 3.13 x 2.33/1.50 m groot en er zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een inloopdouche en brede wastafel met 2 kranen (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

Aan de voorzijde van de woning is een werkkamer gelegen van ca. 4.50 x 2.75/1.15 m groot.
	

1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een zeer ruime overloop met vide met glas, zodat u zicht heeft op de woonkamer. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte.

De 3 slaapkamers zijn resp. ca. 4.50/3.50 x 3.19 m, ca. 4.51 x 3.38/2.36 m en ca. 4.51 x 3.37/2.35 m groot. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. 

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 2.24 x 4.44 m en uitgebreid middels een dakkapel. In de badkamer zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een toilet, brede wastafel met 2 kranen en een inloopdouche (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

De technische ruimte is voorzien van de opstelling van de verdeler van de vloerverwarming en biedt ruimte voor de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie (door koper te bestellen en aan te sluiten). 


Tuin: 
De tuin is gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning en dient nog aangelegd te worden. Er is een overdekt terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten met een boek en een glas wijn. 


Garage:
De inpandige garage is ca. 5.49 x 3.19 m groot en heeft openslaande deuren. Hier bevindt zich tevens de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. 


Bijgebouw:
Achter op het perceel is een groot bijgebouw aanwezig (houtskeletbouw) die nu tijdelijk in gebruik is als woning. In deze woning bevinden zich een hal met toegang tot de woonkamer met open keuken en bergkast met aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een gang met de toiletruimte (met zwevend closet), betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Tevens zijn er 4 slaapkamers aanwezig met uitzicht op de tuin. 
Dit bijgebouw is aan te passen naar uw wensen en kan ook gebruikt worden als kantoor-/hobbyruimte of eventueel mantelzorgwoning, mits er aan de voorwaarden voor mantelzorg wordt voldaan. Zeer praktisch als u bijvoorbeeld met (schoon)ouders wilt verhuizen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning zal worden verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er zal voldoende parkeergelegenheid komen op eigen terrein. In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig. 
- De woning is nog in aanbouw en biedt u daardoor de mogelijkheid om de afwerking geheel naar eigen smaak in te vullen.
- We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.
- Een gedeelte van de materialen is aanwezig en zal door de koper zelf geïnstalleerd moeten worden. Deze lijst zal aan een geïnteresseerde worden verstrekt en uitgelegd.
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.
 

St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord. 
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9245) "Deze prachtige, vrijstaande woning met inpandige garage is nog in aanbouw en biedt u daardoor een unieke kans om de woning helemaal naar eigen smaak af te werken. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 894 m² aan de Clausstraat 20 in St. Willebrord. Er is een ruime woonkamer met vide en open keuken aanwezig, samen ca. 51 m², een werkkamer en slaapkamer op de begane grond met een badkamer en suite en tevens 3 royale slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. De woning beschikt over een (nog aan te leggen) tuin met een overdekt terras en een inpandige garage. Er is tevens achter op het perceel een groot bijgebouw aanwezig die voor diverse doeleinden te gebruiken is. Deze objecten bieden mogelijkheden en dat laten wij u graag zien tijdens een bezichtiging! We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.


Begane grond:
Middels de entree bereikt u de hal met de meterkast (in aanbouw), de toiletruimte en de technische ruimte met de verdeler van de vloerverwarming en opstelling van de warmtepomp (moet door koper worden aangesloten). Vanuit de hal heeft u toegang tot de werkkamer, de slaapkamer met badkamer, de woonkamer, de inpandige garage en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping.

De speels ingedeelde woonkamer is ca. 33 m² groot en voorzien van de voorbereidingen voor een open haard, grote raampartijen en een dubbele schuifpui naar het overdekt terras. Het accent in de woonkamer ligt op het hoge plafond, waardoor het erg licht en ruimtelijk aan voelt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de open keuken.

De keuken is ca. 4.50 x 3.99 m groot en kan naar eigen smaak afgewerkt worden (keuken zit niet in de koopsom inbegrepen).

Vanuit het tussenportaal heeft u toegang tot het overdekt terras, de 2e toiletruimte en de slaapkamer op de begane grond.

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, ca. 3.76 x 5.53 m groot en zal voorzien worden van een vrijstaande jacuzzi. Deze slaapkamer biedt toegang tot de inloopkast en badkamer en suite. Vanuit de slaapkamer is middels openslaande deuren het overdekt terras te bereiken.

De badkamer is ca. 3.13 x 2.33/1.50 m groot en er zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een inloopdouche en brede wastafel met 2 kranen (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

Aan de voorzijde van de woning is een werkkamer gelegen van ca. 4.50 x 2.75/1.15 m groot.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een zeer ruime overloop met vide met glas, zodat u zicht heeft op de woonkamer. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte.

De 3 slaapkamers zijn resp. ca. 4.50/3.50 x 3.19 m, ca. 4.51 x 3.38/2.36 m en ca. 4.51 x 3.37/2.35 m groot. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 2.24 x 4.44 m en uitgebreid middels een dakkapel. In de badkamer zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een toilet, brede wastafel met 2 kranen en een inloopdouche (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

De technische ruimte is voorzien van de opstelling van de verdeler van de vloerverwarming en biedt ruimte voor de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie (door koper te bestellen en aan te sluiten).


Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning en dient nog aangelegd te worden. Er is een overdekt terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten met een boek en een glas wijn.


Garage:
De inpandige garage is ca. 5.49 x 3.19 m groot en heeft openslaande deuren. Hier bevindt zich tevens de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.


Bijgebouw:
Achter op het perceel is een groot bijgebouw aanwezig (houtskeletbouw) die nu tijdelijk in gebruik is als woning. In deze woning bevinden zich een hal met toegang tot de woonkamer met open keuken en bergkast met aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een gang met de toiletruimte (met zwevend closet), betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Tevens zijn er 4 slaapkamers aanwezig met uitzicht op de tuin.
Dit bijgebouw is aan te passen naar uw wensen en kan ook gebruikt worden als kantoor-/hobbyruimte of eventueel mantelzorgwoning, mits er aan de voorwaarden voor mantelzorg wordt voldaan. Zeer praktisch als u bijvoorbeeld met (schoon)ouders wilt verhuizen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning zal worden verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er zal voldoende parkeergelegenheid komen op eigen terrein. In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is nog in aanbouw en biedt u daardoor de mogelijkheid om de afwerking geheel naar eigen smaak in te vullen.
- We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.
- Een gedeelte van de materialen is aanwezig en zal door de koper zelf geïnstalleerd moeten worden. Deze lijst zal aan een geïnteresseerde worden verstrekt en uitgelegd.
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.


St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER104155" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-13 12:21:31" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["tiaraDossierId"]=> int(5639549) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "6bf4e353-468a-48fc-9362-b0688f3ac761" } } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-02-01 16:23:46" ["algemeen"]=> array(47) { ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(750) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2022" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(192) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> NULL ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> NULL ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(19) "GOED_TOT_UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(33) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(894) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1400) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(196) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(13) "AAN_TE_LEGGEN" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(40) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(319) ["garagelengte"]=> int(549) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> int(444) ["voorzieningen"]=> array(0) { } ["oppervlakte"]=> int(10) ["lengte"]=> int(224) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "DAKKAPEL" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> int(233) ["voorzieningen"]=> array(0) { } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(313) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(33) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(18) ["keukenlengte"]=> int(450) ["keukenbreedte"]=> int(399) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:16" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(765) ["perceel"]=> string(4) "2719" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:16" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> string(4) "VAST" ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(129) ["perceel"]=> string(4) "2717" } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-13 06:00:00" } ["media"]=> array(76) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064459.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c7549458bf2e7eaa2277841e5fe26bbbb721ad7acadfe5032b22af3f1ac6742" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064460.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2888734462a2d48f658f0faefcbaa92b1da90482d42c893961e94f2d4b850f97" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1310426575019077dea9782f132c9c7851488a30b73c4b08b0303064aba9f28a" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63c125a5028336a19275e9e662a401ebeaf24a83b34e8a4e39020f2ff03c2f39" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeaa70ec18e048c4428c2b939691268e3fc84932ff1ebbf52d33ce1fcdb2d2396" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f5655fe4d29b55205b5e02c432763d55a514996a724ad71fe2f4eea8c2275d9" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ea965f25a499b05be68905cbddf3235cb8daf6fd2f8413ef18b2cadb1ac4e1e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ed1f8507065268018059badd9e5b15a81ce3c98324f6c43cac3588283681195" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9ab9fd745e1796b3eb4b2a0ac5636e85ce34a41d76a9a774c4b1ea6d8a83575" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41cfd6e12d51ffe094ce13a409d12b52274130c0115e83d7a98c0a7e39c24dd0" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2fca85785b5b20c463b6b06f12350d61c2a9f78c327283261eb856b73fed11a" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24efa5d836c4355fe37c9b080e83ba9606f7bb5238d5c359df09221a2f0d2d6c" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064526.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A035555019a4b9544fa24826b1f32aa7fe7cc376edc4f067bb7fa2bda35d6bce4" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6526cfdf7fa017b0662c9f2206d2d8a94ccb5e79bc3b214f7a36adf529ff217a" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064324.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d68bc96442988510db6fd2f36b0573e488bd3773590dae710642f270590f04a" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab78f9ae97d31794bc81134db4b745c59a95210b01bca65b907d3d10674b43288" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5640d42ea070fa45a23b7ef63b5c43b52fccd0646c5f8816879372dc95791cd" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064318.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d8e861a8fbbcd71d3502fc964182abf059335e0ced51944d7f529517702f8a9" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6664607cb9da9a5005a28f0049a2c7579a3081c856845ab17335169415c617e" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c92bc48dca6f09ca8b47c6e341e3f8169ef3d1e60cc498c73a1057b1304c304" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064340.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c874396cd97f811804b3959a4813ed36dec779747540ce8fb2999dcfc903821" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A442b952a478c23228100410c9a1cb14063cb50c35845321a7019bde7cdaf05b1" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064338.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9a049daa1a08ec4a1773403211eb7d623cd2246376240a6414c28696b1a3405" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a124237ba9c4ac717fe1b7fbb19aa76808684bfa352fd6187c303e7118eafb2" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59e3a3759eecdad0f002a9c35f4411afdba2d7ce6b26577616487562256c452e" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064352.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac903742510c2da9371e16fd89214405b8a3f244cd9ceaf3fdad0d84cd6345e7d" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f0e4cfe9437dfb2c16fb183c774c117e6c1a0cfb024c3e6e2664493aef227b" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fa4494cab8ea1ff17f2a76a66c4523029577021eedbc854b3035c01a5c2e9e2" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33e958d2a3c8e32a4b9d8f7499965440653db31c599d58af8edc96c043288cb5" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0dd28b84f96fe5ffd080482907c98bad81834fb37b278a5d0c704b49d76ecd0" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064362.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A460cc6347bc4cecc472af632037816202faac487e1c0b0143cab411cff4d69ec" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064364.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b7ad63ee0c9965307689334440a12ce5eceef859374666977244514220e58dd" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9a426b5990ba7458c6e2a35f58cb024698fc879fd5c8ed908590e1fc0b72a5e" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A954b7d19c9ec576829d78deb2654806913a8249dc3513bc86e498e0478c21d3a" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae765a9aaa4f918f284c808d42ae9749d408caebdeb2e0912414cad4b49a4082f" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064372.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64032315607d7313332a726214824c1a8b60bc8d841ad3980e31af9794197567" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064382.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10f8bedb5eed4ec922822866cf1b4b13503a60bb4923f031adc1c6062c78ac2b" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064386.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f750662855e4f3a31fd6a7d843cb14c0feda669b5dddc1703173a535ed0eb5c" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064388.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A344e1e00bcd2c9419036651bb7cdda5ed40db9944e8974ecc0c1bd87c01fffd5" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5666494a83ffd18b5eb6aceed7403533525c38115ad6fcfe636e2c14415d5532" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064378.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab75e34cb86782e39246962ddb47cea59c1d5516f04e8decbfdc5979fb1d7fa87" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb2e8a5b32861e595bef5742e0ec0a592e4aa4848002a10498ef0fe86756d652" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064390.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aace3853184d0530dd33510d6063c2ef38274e0605dd7f623231a09188c992493" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064396.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f86904c9bb100638c6fb20f404ab639f1575f4a6036f0dd7d6853e878ad818a" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A362b249a5ae97272cf1815699cdcb47bdc74ea675a0d06de61f74cc056195dc6" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A548a50768cd60a943d50173494313097ed344bcb950a7202639c9782a4760b8f" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064400.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2664d6db2175cbe4c05806243b1aa9c4cfd4b51fad0d3b09c371bfbdebf196b5" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5af65c804f8e765ba2ff7a760a7e9eb1de5c033608c5832e7cb87ba9223a183b" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A773a2c7c47b46645f1e22aef12d99d1baedec276c55e9bd1eff54ca1eddf5515" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3b504725e857c04974b7c0efeeec7b01f7fc8f59ec3974040c72c4691fddae8" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3dd6797365c80098eec47236f8c2fc7e4bd2804ff722a5bcbe11727068a79030" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a723b41eac4443b619a2e440d36f69ee35adc247e346f8c24525b75877b4d8b" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66425f0ba7bdbdd2170ab0951c2b6fc84b20503878d40561c4483c885c2528ca" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4b082dc47a0710122d5d1209d20b20bd057f7ae9a5b3dce6d2cdf5a8191abd6" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57119957ed2185682f0b02daaf878c66fdc6c97fd66bcf5b3d56be518a883456" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab87fc040ef7c21f83fdc9b4cd4259071d98f61245ac50f9d365d3d6cc67148de" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c57798a741d601e58cd76195c460c12e441a6ff68ff5ba11af96dceb6c53580" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3f905de079d6fac26cbd28f6b24c9bfb73c6e3435dd9987ae5c7eca2f380cc0" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064426.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16ecdaf2c63c9cac091f9fdff88589207b4d8cf1febc0663a92caa2ae7fb428a" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A838383ac75b0dab7d1de711915765de51f7e4083f7f6a605359edc7f8d1c6bc5" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064448.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83f100adbeeb392d1a5df24aea6c80a64bb2d3fe6beb3e063785056701725204" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e63b51237dd54ef3e2d817f304a1cd11a144266e0082626eead7ed9f6133ea4" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72364277b3c86b6b8f7f3316b38e53f96b396dde68eb58e166c77a118ca0fb67" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8b458b08e6c27cec5c498d821bb3b74e92170f06e1426d8bbf987867c7ed0c7" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064454.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dde6fe458e7f2fe1bb4ffbc0161c96c67c0b909a86599220c3035d680d47b2f" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A612c47a1751fac1cc18b935b86fbf279e8460c5c9d546d9c882968068b769694" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064452.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ae1f52162ea9d97b6eed428d8a0162b9dbf30bc858bcfe3caf3ad85bf2def60" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2029513d1d171fa8f5fcb25d130a195f8160df67d05266efa56c8c93e153c825" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A686892759e246d94570520418336cfd9f539f920af23484bc065d836348801c0" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:14:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A962073a0ad6f7fe4f77b2086012c9b09259623f7169e157249583af9f0de6067" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9a5a169f60146af559550794fa10775dcf84bf1a44ac52c8c1a0bdb8b9db302" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064462.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bbce2215ec0b3cc513e7e191c6b8413ce133285bb6d704527795f03a7a52fc6" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A203b553164209940f8b425de2c03d6b237c910397a42fa50475cb75f6be336d4" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136064465.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f28b6b81677f052ad0ad051f0ff00089db37d50bdbe7417999a7944f56a777d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(0) "" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:31:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136066222.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A20298282de183255219bccd792e9020f224005a6cfa8d9549d80a4d7b766b2f4" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 10:15:08" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Hn1t4D5Tthd" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(675000) ["huurprijs"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6620406) }

Clausstraat 20

4711 AX St. Willebrord

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Deze prachtige, vrijstaande woning met inpandige garage is nog in aanbouw en biedt u daardoor een unieke kans om de woning helemaal naar eigen smaak af te werken. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 894 m² aan de Clausstraat 20 in St. Willebrord. Er is een ruime woonkamer met vide en open keuken aanwezig, samen ca. 51 m², een werkkamer en slaapkamer op de begane grond met een badkamer en suite en tevens 3 royale slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. De woning beschikt over een (nog aan te leggen) tuin met een overdekt terras en een inpandige garage. Er is tevens achter op het perceel een groot bijgebouw aanwezig die voor diverse doeleinden te gebruiken is. Deze objecten bieden mogelijkheden en dat laten wij u graag zien tijdens een bezichtiging! We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.


Begane grond:
Middels de entree bereikt u de hal met de meterkast (in aanbouw), de toiletruimte en de technische ruimte met de verdeler van de vloerverwarming en opstelling van de warmtepomp (moet door koper worden aangesloten). Vanuit de hal heeft u toegang tot de werkkamer, de slaapkamer met badkamer, de woonkamer, de inpandige garage en de trapopgang met vide naar de 1e verdieping.

De speels ingedeelde woonkamer is ca. 33 m² groot en voorzien van de voorbereidingen voor een open haard, grote raampartijen en een dubbele schuifpui naar het overdekt terras. Het accent in de woonkamer ligt op het hoge plafond, waardoor het erg licht en ruimtelijk aan voelt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de open keuken.

De keuken is ca. 4.50 x 3.99 m groot en kan naar eigen smaak afgewerkt worden (keuken zit niet in de koopsom inbegrepen).

Vanuit het tussenportaal heeft u toegang tot het overdekt terras, de 2e toiletruimte en de slaapkamer op de begane grond.

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, ca. 3.76 x 5.53 m groot en zal voorzien worden van een vrijstaande jacuzzi. Deze slaapkamer biedt toegang tot de inloopkast en badkamer en suite. Vanuit de slaapkamer is middels openslaande deuren het overdekt terras te bereiken.

De badkamer is ca. 3.13 x 2.33/1.50 m groot en er zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een inloopdouche en brede wastafel met 2 kranen (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

Aan de voorzijde van de woning is een werkkamer gelegen van ca. 4.50 x 2.75/1.15 m groot.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een zeer ruime overloop met vide met glas, zodat u zicht heeft op de woonkamer. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte.

De 3 slaapkamers zijn resp. ca. 4.50/3.50 x 3.19 m, ca. 4.51 x 3.38/2.36 m en ca. 4.51 x 3.37/2.35 m groot. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 2.24 x 4.44 m en uitgebreid middels een dakkapel. In de badkamer zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een toilet, brede wastafel met 2 kranen en een inloopdouche (sanitair is aanwezig, dient door koper te worden aangesloten).

De technische ruimte is voorzien van de opstelling van de verdeler van de vloerverwarming en biedt ruimte voor de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie (door koper te bestellen en aan te sluiten).


Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning en dient nog aangelegd te worden. Er is een overdekt terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten met een boek en een glas wijn.


Garage:
De inpandige garage is ca. 5.49 x 3.19 m groot en heeft openslaande deuren. Hier bevindt zich tevens de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.


Bijgebouw:
Achter op het perceel is een groot bijgebouw aanwezig (houtskeletbouw) die nu tijdelijk in gebruik is als woning. In deze woning bevinden zich een hal met toegang tot de woonkamer met open keuken en bergkast met aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een gang met de toiletruimte (met zwevend closet), betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Tevens zijn er 4 slaapkamers aanwezig met uitzicht op de tuin.
Dit bijgebouw is aan te passen naar uw wensen en kan ook gebruikt worden als kantoor-/hobbyruimte of eventueel mantelzorgwoning, mits er aan de voorwaarden voor mantelzorg wordt voldaan. Zeer praktisch als u bijvoorbeeld met (schoon)ouders wilt verhuizen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning zal worden verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er zal voldoende parkeergelegenheid komen op eigen terrein. In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is nog in aanbouw en biedt u daardoor de mogelijkheid om de afwerking geheel naar eigen smaak in te vullen.
- We hebben gebruik gemaakt van een aantal impressiefoto's zodat u een indruk krijgt hoe de woning kan worden.
- Een gedeelte van de materialen is aanwezig en zal door de koper zelf geïnstalleerd moeten worden. Deze lijst zal aan een geïnteresseerde worden verstrekt en uitgelegd.
- De woning is rustig gelegen nabij het centrum van St. Willebrord met alle voorzieningen op loopafstand.


St. Willebrord:
De geschiedenis van Theike (het Heike, heidegrond) gaat terug tot de 13e eeuw, maar pas véél later kwamen er de eerste bewoners en werd de naam veranderd in St. Willebrord.
Van oudsher onderhield het dorp banden met het Franse bedevaartsoord Lourdes, maar bekender werd het toch als dé kraamkamer van de Nederlandse wielersport! Wintersporters halen ondertussen hun hart op in het Skidôme in Rucphen.

St. Willebrord ligt in het buitengebied van West-Brabant. De Molenheide en de Rucphense bossen zijn dan ook onder handbereik. Door de centrale ligging tussen Roosendaal, Breda en Etten-Leur is er bovendien volop werkgelegenheid.

St. Willebrord is officieel een kerkdorp van de gemeente Rucphen en telt een kleine 10.000 inwoners. Het centrum heeft alle voorzieningen die u van een moderne plaats mag verwachten. De A16 en de A58 zijn nabij. Etten-Leur ligt op een steenworp afstand en heeft een treinstation. Al met al is het in St. Willebrord goed toeven!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 675.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2022
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte192 m²
 • Perceeloppervlakte894 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud750
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming geheel en warmtepomp
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin196 m² (14,00 m bij 14,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinAan te leggen

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • Parkeeroppervlakte18 m² (5,49 m bij 3,19 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenSchuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieM
 • Perceelnummers2719 en 2717
 • Oppervlakte894 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons