Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-07-04 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Kaaistraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "87"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 HR"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 14:52:21"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8582) "Deze vrijstaande woning gelegen in St. Willebrord is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers. Ook heeft u hier een grote tuin welke u geheel naar eigen smaak kunt maken. Verder kunt u parkeren op eigen terrein door de oprit te gebruiken of u zet de auto in de garage. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en u heeft hier de trapopgang naar de 1e verdieping en tevens toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 41 m² en u heeft hier grote raampartijen, waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens creëert u hier een gezellige sfeer wanneer u de houthaard aansteekt. Ook heeft u hier extra opbergruimte in de trapkast en hier bevindt zich de meterkast (6 groepen, 1 hoofschakelaar en 2 aardlekschakelaars).

Middels openslaande deuren bereikt u de eetkamer. Hier heeft u genoeg ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel. Ook hier maakt u het al snel gezellig door het aansteken van de gashaard.

Als u doorloopt bereikt u de keuken. De keuken heeft een eenvoudige, rechte opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een betegeld werkblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot diverse andere ruimtes, zoals de volledig betegeltoiletruimte, de badkamer en de garage. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Verder heeft u hier nog twee vaste kasten en middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. Eén van deze kamers is voorzien van een loopdeur en deze leidt u naar het platte dak. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor u hier ook geniet van een fijne lichtinval. 


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is voorzien van borders met beplanting. De grote zijtuin is nog in aanleg en kunt u dus geheel naar eigen smaak maken.

De achtertuin van de woning is voorzien van bestrating en u heeft hier toegang tot de twee bergingen. De houten berging geeft u toegang tot de garage. De stenen berging is voorzien van elektra en hier bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel. 


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 6.22 x 3.12 m groot en is voorzien van elektra en ook heeft u hier een verwarming. U kunt middels een loopdeur naar de keuken van de woning en middels een andere loopdeur bereikt u de houten berging in de achtertuin. Verder heeft u hier een kantelpoort naar de oprit van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is deels voorzien van enkel glas en deels voorzien van dubbel glas.
- De woonkamer heeft een Novilon vloerafwerking.
- De eetkamer is voorzien van tapijt tegels.
- De keuken is voorzien van een tegelvoerafwerking.
- De badkamer en toiletruimte zijn betegeld.
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Aaike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9021) "Deze vrijstaande woning gelegen in St. Willebrord is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers. Ook heeft u hier een grote tuin welke u geheel naar eigen smaak kunt maken. Verder kunt u parkeren op eigen terrein door de oprit te gebruiken of u zet de auto in de garage. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en u heeft hier de trapopgang naar de 1e verdieping en tevens toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 41 m² en u heeft hier grote raampartijen, waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens creëert u hier een gezellige sfeer wanneer u de houthaard aansteekt. Ook heeft u hier extra opbergruimte in de trapkast en hier bevindt zich de meterkast (6 groepen, 1 hoofschakelaar en 2 aardlekschakelaars).

Middels openslaande deuren bereikt u de eetkamer. Hier heeft u genoeg ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel. Ook hier maakt u het al snel gezellig door het aansteken van de gashaard.

Als u doorloopt bereikt u de keuken. De keuken heeft een eenvoudige, rechte opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een betegeld werkblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot diverse andere ruimtes, zoals de volledig betegeltoiletruimte, de badkamer en de garage. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Verder heeft u hier nog twee vaste kasten en middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. Eén van deze kamers is voorzien van een loopdeur en deze leidt u naar het platte dak. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor u hier ook geniet van een fijne lichtinval.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is voorzien van borders met beplanting. De grote zijtuin is nog in aanleg en kunt u dus geheel naar eigen smaak maken.

De achtertuin van de woning is voorzien van bestrating en u heeft hier toegang tot de twee bergingen. De houten berging geeft u toegang tot de garage. De stenen berging is voorzien van elektra en hier bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel.


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 6.22 x 3.12 m groot en is voorzien van elektra en ook heeft u hier een verwarming. U kunt middels een loopdeur naar de keuken van de woning en middels een andere loopdeur bereikt u de houten berging in de achtertuin. Verder heeft u hier een kantelpoort naar de oprit van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is deels voorzien van enkel glas en deels voorzien van dubbel glas.
- De woonkamer heeft een Novilon vloerafwerking.
- De eetkamer is voorzien van tapijt tegels.
- De keuken is voorzien van een tegelvoerafwerking.
- De badkamer en toiletruimte zijn betegeld.
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Aaike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104235" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-28 12:07:50" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "d8a2ce27-6126-4369-85d8-2ab32fb60c84" ["tiaraDossierId"]=> int(5789869) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(51) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:48:56" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=gjPj77vah1n" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:48:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/139014592.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab70ac6c3cecbe695cc10128637d467e113e86aab410595b559511e11872c3ff7" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ea2bd31b247fe620f3f73b8e6c4dff8e0a541650b2b3e71f69ab147c5915fff" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d28eb2f6dd6d476ba530218ec708647f7e0e8b15f13220f29c54b034c083809" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa32383361f7626da25978ec2d5a6fa8b5b94ab1cc84c40ab7e3da9d762f51c85" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2aed31e7936bc267217bddddfd54733d1dc6fd2e0a608842ae2e130459fca788" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7390e595bf3eb3ee823ff32dcdf3063358ed5a52e23d5395aba179952592df1e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef2cec3bfd5d897772c5e365b279662b822ec79be7c63fb4bfe3887360f922bd" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48ffcb5d431dad08600bb46c9efdcff2866c5e3c5701c953dacebe86cbc0248e" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:53:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A468799690a0a2c1fd5b7b4ecb556b953cab1622917bbae560e5a882cd9c32eea" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:54:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A845a33a050a4521fa0ee598ee86787f5755c517ba928cb23da8337b4fd053e8c" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:54:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0656b6313f9efe8f08c519153599d06c2eff244941d6d5c8c00146af09470138" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:54:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27f3a0eae99726e97b91ad2b0ac99ab53ca2be14bbc4af3e98e483edd7c1d8f2" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:54:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146148015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa84fddc6d71abd328f61dcb556333c414c3e822de0bd70937dd80206d79dad17" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 09:15:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146872409.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac412b75fa1a486d0ea0ecd87d2760612a2ce82593b9cc476862e496544bc7ff7" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-04 12:01:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147044187.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e590f51be5a7480466860a53c7241e3254e8c07f5d045def2d67be61dfbed1c" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 09:52:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146147471.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A726df43c4b4adb43a97efb1e8ecb6f7b300bc0f5f8a0191b1edd5d21cc49a8d3" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146872405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A099219b9b579b5d879bf2694421843cb5f14b04525595a0e4d699b149675e7ae" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146872407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af75a782b17cf25fdd316eb7fc9ca25944f4fc208529cf44b3b6da593dc5f480e" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146872401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80451562c6a2060a2718bcb4132283cfc3c59984736f525609a23aff37736b8b" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146872403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A967392b7c1293538ef4205074ec4bf0ae4c91dc28353267ee80a0693d31ece77" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79968a7995327d789af7148971d360aae7168c2c0035923c5f2de58b9b2b3765" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dae516f5f39fde3edb6df09fa1a8dc467a9b30cafbf58cbe6f2964837a1dd63" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ee587fdd1a42fc190cd83a134ce5231f7e061f982c9f8ecf3c54d3c67d0a22d" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae82559101a2ebb60015615a40ea0420fe93eebd476cdd139a3a9f57359aea5d5" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef31f91985fa7d48bec6a492a7b5228e4757c3c8e860785f864ff859200aa7f0" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae052bf449df1882d7acf01e56fda827f72efe27302d883e36b228364ce1748e4" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcdd123ae86c58e9cd70d1282aac149d943fbc9a6e8cfda22c7b33a6559b89b1" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1704c4d949ba124d2beba3f5da2935b38d2c1a819eec6be774aa2822c5430441" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A366d9defc69748d61a593493f69ac9ee7310a4decc38137184e1c949846354af" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98e2ff77db05c08c474b7fcc9bb012d10c6e3600f06859d58d6a981aabaa2c70" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a12d0e0cdbeaff40a131bc29eab1aecac4e3eb7587de9166a8c3c0f025c397d" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb8100bcccc70d1bd05bc3b55399cc917fe7ebb815eb78579c21cb3f2385c85c" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af94d81198544cdbfdb8f09f841f9bf8dcd2830deaad9d782ea40440528aa9674" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7a8da7bc383a4f8e9b8c2c39709876718f8ff3e1751ab02053b6813d856240e" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94783b8d9b526fdb7b2d690fa4bf4f1331b8b235804bf15a492725de3afd26c7" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca3d4236926356d8ecfd010bc424f86bd506ea29624ce670abb1a451066cf7e4" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A400090ff5517b6e3d53f1a57f0e5548ba20dedad916a35aead10f6ad82125eff" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe7874eed33686f223eafafeea9ed74af5bfda5dcf4030fec34753ff21a873ad" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3baf27fabe625dc9f10979c38efea12a16c17cad10d08e78a332d0e5fabc55e3" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146146549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A473b07ae574f5da0a3b00ca85e05d6f8fde70b3605cd68a39be3d6cd8ff9c317" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5faa714b56979a450157c99aa9ecd43e93a5f9b2a87af087efbf2a26cbf12f5" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146925819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae899d3a9e1776b4d63a990f1232813d95856f927e9fa1e7bc4fe3f0ea57e4945" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fd931bd7d6b9553cdce0169928b4d85011ed1fdc464c3e26e0605aff1b5c126" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146925751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb76d72946a39196365aa9a1cd15ad10ef85339a8f5ca640284da0b344db27be" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16b77c0c8b250523951c1234d34a9e6d195352a3a3688cca232457e298a731be" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22f9bf4a7842014c8db021e613dad9310108dd9a521c465c3e45ffc337bf4fdf" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cbc89eb405fdc89f7d4ef191f9e46fc571bed3ed8593e8924c43c45445e8eb0" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A857de2ad2159b2e6870594850ad4e23a3cb4f42b6bc7f07e8fb340d13cf28bfc" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af087f1d442cee644e3f2b1d578ee34dafa9a3c7b6cd9a8bc3588e26e440c66e8" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:27:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56486d00b737c0f90f8923b21d3604cb8809452f2ef0508cefa6d15b780a224c" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(389000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-10-23 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(42) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(477) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(536) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1969" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(31) ["woonoppervlakte"]=> int(117) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(15) "GEISER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "G" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-06-29" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(477) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-17 16:40:12" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["perceel"]=> string(4) "6019" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(13) "AAN_TE_LEGGEN" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(15) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(850) ["woonkamerbreedte"]=> int(490) ["woonkameroppervlakte"]=> int(42) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(11) ["keukenlengte"]=> int(219) ["keukenbreedte"]=> int(490) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6699428) }

Kaaistraat 87

4711 HR St. Willebrord

Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Deze vrijstaande woning gelegen in St. Willebrord is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers. Ook heeft u hier een grote tuin welke u geheel naar eigen smaak kunt maken. Verder kunt u parkeren op eigen terrein door de oprit te gebruiken of u zet de auto in de garage. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en u heeft hier de trapopgang naar de 1e verdieping en tevens toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 41 m² en u heeft hier grote raampartijen, waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens creëert u hier een gezellige sfeer wanneer u de houthaard aansteekt. Ook heeft u hier extra opbergruimte in de trapkast en hier bevindt zich de meterkast (6 groepen, 1 hoofschakelaar en 2 aardlekschakelaars).

Middels openslaande deuren bereikt u de eetkamer. Hier heeft u genoeg ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel. Ook hier maakt u het al snel gezellig door het aansteken van de gashaard.

Als u doorloopt bereikt u de keuken. De keuken heeft een eenvoudige, rechte opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een betegeld werkblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot diverse andere ruimtes, zoals de volledig betegeltoiletruimte, de badkamer en de garage. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Verder heeft u hier nog twee vaste kasten en middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. Eén van deze kamers is voorzien van een loopdeur en deze leidt u naar het platte dak. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor u hier ook geniet van een fijne lichtinval.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is voorzien van borders met beplanting. De grote zijtuin is nog in aanleg en kunt u dus geheel naar eigen smaak maken.

De achtertuin van de woning is voorzien van bestrating en u heeft hier toegang tot de twee bergingen. De houten berging geeft u toegang tot de garage. De stenen berging is voorzien van elektra en hier bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel.


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 6.22 x 3.12 m groot en is voorzien van elektra en ook heeft u hier een verwarming. U kunt middels een loopdeur naar de keuken van de woning en middels een andere loopdeur bereikt u de houten berging in de achtertuin. Verder heeft u hier een kantelpoort naar de oprit van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is deels voorzien van enkel glas en deels voorzien van dubbel glas.
- De woonkamer heeft een Novilon vloerafwerking.
- De eetkamer is voorzien van tapijt tegels.
- De keuken is voorzien van een tegelvoerafwerking.
- De badkamer en toiletruimte zijn betegeld.
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Aaike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 389.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1969
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte117 m²
 • Perceeloppervlakte477 m²
 • Overige inpandige ruimte31 m²
 • Inhoud536
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseG
 • Energie einddatum2033-06-29
 • IsolatieMuurisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel en geiser eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-Ketel (Gas geen combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinAan te leggen

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieD
 • Perceelnummer6019
 • Oppervlakte477 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact