Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-11-17 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(16) "Rozenkransstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "70"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4711 CZ"
  ["plaats"]=>
  string(14) "ST. WILLEBRORD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 13:32:36"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8368) "Deze 2-onder-1 kap woning gelegen nabij het centrum van Sint Willebrord is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een royale berging achterin de tuin (te gebruiken voor diverse doeleinden) en is er genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Kortom, er zijn een tal van mogelijkheden bij dit huis! 

Wil je graag een kijkje komen nemen? Neem contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging met je in.


Begane grond:
U betreedt deze woning via de entree aan de voorzijde van de woning waar u de trapopgang naar de 1e verdieping vindt en de toegang tot de woonkamer. 

Woonkamer
Op de begane grond vindt u de woonkamer met aan voor- en achterkant grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over rolluiken en een sfeerhaard, welke in de winter bijdraagt aan het creëren van een gezellige huiselijke sfeer. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
De keuken beschikt over genoeg opbergruimte door de boven- en onderkasten en lades. In de keuken bevindt zich daarnaast een koel-vriescombinatie, 4-pits gasstel, oven, spoelbak, kunststof werkblad en een vaatwasser. In de keuken vind u een trapkast welke zorgt voor meer dan genoeg bergruimte. In de trapkast bevindt zich de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). 

Via de keuken betreedt u een tussenportaal met de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de C.V. ketel. Vanuit het tussenportaal komt u bij de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en de badkamer. 

Badkamer
De volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan en hand- en regendouche, een designradiator en een wastafel. 


1e verdieping
Via de trapopgang betreedt u de overloop met airco, extra bergruimte en toegang tot 3 slaapkamers. De volledige verdieping beschikt over een laminaat vloer en dubbele beglazing. 

Slaapkamers
Een van de slaapkamers bevind zich aan de voorkant van de woning. De 2 overige slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning. 

De slaapkamer aan de voorkant van de woning leent zich perfect als kinderkamer of kantoorruimte. Deze beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast.

De grote slaapkamer aan de achterkant van de woning beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast en bied uitzicht over de achtertuin van de woning. 

De 3e slaapkamer aan de achterkant van de woning is perfect in te delen als kastenkamer en heeft eveneens een hand bedienbare rolluik.


Bergzolder: 
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. 


Tuin:
De woning beschikt over een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en is hierdoor dus zeer onderhoudsvriendelijk. Vanuit de achtertuin is de ruime berging te bereiken. De berging heeft een dubbele deur en beschikt over genoeg opbergruimte, elektra en een eigen stoppenkast. Tevens heeft u hier een overkapping met een garagedeur. 

De tuin biedt diverse mogelijkheden, zo is de grote berging te gebruiken voor een hobby aan huis. Of u kiest er juist voor om meer groen aan te brengen en de berging te verkleinen. 

Middels de poort aan de zijkant komt u bij de oprit uit. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren. 


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over plavuizen vloerafwerking. 
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, grotendeels hand bedienbaar. Het rolluik aan de achterkant van de woning op de begane grond is elektrisch.
- De woning is op de overloop op de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
- De badkamer van deze woning bevindt zich op de begane grond. 
- De keuken, wasruimte en badkamer beschikken over betegelde vloerafwerking. 
- De begane grond vloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer afwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 

Sint Willebrord:
Sint Willebrord is een kerkdorp in de gemeente Rucphen gelegen in de provincie Noord-Brabant. De naburige gemeenten zijn Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal en Zundert.
Sint Willebrord is mede door zijn centrale ligging, de nabijheid van snelwegen en de steden Breda, Rotterdam en Antwerpen, een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Alle belangrijke zaken die het leven aangenaam en prettig maken, zoals scholen, winkels, sport en ontspanning zijn in dit dorp te vinden.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Verkoper geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8886) "Deze 2-onder-1 kap woning gelegen nabij het centrum van Sint Willebrord is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een royale berging achterin de tuin (te gebruiken voor diverse doeleinden) en is er genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Kortom, er zijn een tal van mogelijkheden bij dit huis!

Wil je graag een kijkje komen nemen? Neem contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging met je in.


Begane grond:
U betreedt deze woning via de entree aan de voorzijde van de woning waar u de trapopgang naar de 1e verdieping vindt en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
Op de begane grond vindt u de woonkamer met aan voor- en achterkant grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over rolluiken en een sfeerhaard, welke in de winter bijdraagt aan het creëren van een gezellige huiselijke sfeer. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
De keuken beschikt over genoeg opbergruimte door de boven- en onderkasten en lades. In de keuken bevindt zich daarnaast een koel-vriescombinatie, 4-pits gasstel, oven, spoelbak, kunststof werkblad en een vaatwasser. In de keuken vind u een trapkast welke zorgt voor meer dan genoeg bergruimte. In de trapkast bevindt zich de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Via de keuken betreedt u een tussenportaal met de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de C.V. ketel. Vanuit het tussenportaal komt u bij de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en de badkamer.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan en hand- en regendouche, een designradiator en een wastafel.


1e verdieping
Via de trapopgang betreedt u de overloop met airco, extra bergruimte en toegang tot 3 slaapkamers. De volledige verdieping beschikt over een laminaat vloer en dubbele beglazing.

Slaapkamers
Een van de slaapkamers bevind zich aan de voorkant van de woning. De 2 overige slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning leent zich perfect als kinderkamer of kantoorruimte. Deze beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast.

De grote slaapkamer aan de achterkant van de woning beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast en bied uitzicht over de achtertuin van de woning.

De 3e slaapkamer aan de achterkant van de woning is perfect in te delen als kastenkamer en heeft eveneens een hand bedienbare rolluik.


Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.


Tuin:
De woning beschikt over een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en is hierdoor dus zeer onderhoudsvriendelijk. Vanuit de achtertuin is de ruime berging te bereiken. De berging heeft een dubbele deur en beschikt over genoeg opbergruimte, elektra en een eigen stoppenkast. Tevens heeft u hier een overkapping met een garagedeur.

De tuin biedt diverse mogelijkheden, zo is de grote berging te gebruiken voor een hobby aan huis. Of u kiest er juist voor om meer groen aan te brengen en de berging te verkleinen.

Middels de poort aan de zijkant komt u bij de oprit uit. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over plavuizen vloerafwerking.
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, grotendeels hand bedienbaar. Het rolluik aan de achterkant van de woning op de begane grond is elektrisch.
- De woning is op de overloop op de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
- De badkamer van deze woning bevindt zich op de begane grond.
- De keuken, wasruimte en badkamer beschikken over betegelde vloerafwerking.
- De begane grond vloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer afwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Sint Willebrord:
Sint Willebrord is een kerkdorp in de gemeente Rucphen gelegen in de provincie Noord-Brabant. De naburige gemeenten zijn Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal en Zundert.
Sint Willebrord is mede door zijn centrale ligging, de nabijheid van snelwegen en de steden Breda, Rotterdam en Antwerpen, een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Alle belangrijke zaken die het leven aangenaam en prettig maken, zoals scholen, winkels, sport en ontspanning zijn in dit dorp te vinden.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Verkoper geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104586" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-11-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-29 12:44:17" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "9cd47179-080f-42ea-a9e5-04e9b03912c0" ["tiaraDossierId"]=> int(5904004) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(55) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680853.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A671d0d67a57b7c6ad7858ab11bd768f236e424a1f84f6392b847187e05c56c75" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680865.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A415ba483e7c83ac6dcfde25a2e088dbbbc7c8a592f7fa9d8d3bd6456e06ba6b2" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f2989f689875fc3bd9f4fe66256e0b81d7d9cc1e707207e9749237357dd009e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:27" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=cxDc3oyBTiK" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3a86ec765e8f04352e2d8fc837c75e0226cc0eda4a66dc46069064cf00df818" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e97e997f356723be340a7e964a19fa775ba4ff86d154c3b7d2e74a0780a434b" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa99be8263fc740da79b8191ca22073cf9024464929cde38e3376a56a7af11666" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A295e0efa328821c277ed6c3f57d29125a2a93ac67b1d02d8ae3cf3d56cdd8e63" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0f48b6c434829ef6c13af8c455e1812e06565102cf8ea828b664d387b33c6ce" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d88ebdc124ffb946a7caa02c7ad73643a1fa3cc515f7a7eec06217f0e2ae401" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef407ad5672e0fbbb6cf44e2c535e5454227c04ff246b3b9e231a3955276043b" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A314f0bdabec76c93e8bfdfb4a53d313197d81f0f245a1c78671f07706ac0804e" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82a98340ee5c9f799da94d85df14da294c165c39be890c6e32402c85ae0722d7" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2833098369d753d313ea38360f3364fa91f404e8d29992cc5cec8b0a8b2d98b" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8ba71f772354995943c71fc0f04af1ee1f9bb9f99bdb9ad731f67be49612ea9" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10e6ce5e4fd5499724171c1ccd546a027a80673e0c38bdcc269efd87736efd12" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc8d174a4a6683fffed6eef3426a173a7a8f94db3b9ef7d32fbad5ffb96d82f8" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3b671d185b3ed991dc18aa0ebb33874b753de23366a24a676d1a19df851ec2a" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680789.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75a2ffc7a8660449f03085c5c37957f2fd668f79764548daf52d58f3bd970adc" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad997e73ae6c9667dacc3942d959f3f60ec17aeaea10fefe4fb01489a52cc9c84" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d83d97e8e7f516363d695e9327bc17660ddca73a421cb905bc2de593837cc0f" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c8307f774b00b9b322dab9222c88154ba16887e3ef1331317390ecab97c305e" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A485cbafc67a15657572eed3a24220c4539183354b3ea31dd53515eee43cae864" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae75fd1bc18ddc7372650e547a3a1323dfa4989591967959f41f25f354cd9696f" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacad56a6a9ff950a803794869ee6d5ddff415e0a1f7d9dcc94ab1d3bec47c0da" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A430ff074ca8dc5bf2e5cdc8f91496a586a49cf9a64c2a30ab32c4bcbc2cc9a90" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7d5efcd5adfceb6844db166458a6c36c4f8b514a5863ae3be6362103be68aa3" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A355008458adefe1a8901137a0721efd320e174b4f9c59c4c0d7606eaf30c5e32" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d6d1548172b98efc27b1165e729fcf642bcb72b7871b13598a27ba531a55bc3" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac8ce8748142ae1d99642c926edcf768697de23d69268a5e13141ca2b45e2237" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5fc525b2278076f93f3d097c87ea0008a53de015e99ac4576779e51e65b42e6" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A794ceb93f76443236fd830379e8b39d738a1f477dc3fb4782a2641ad981af9ce" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A420837d5951e9345d0f46b68e7968eace420c026b19967073696abcf8978960d" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5a1dddda7fe347061ba96c22b65b9a8686eb191884dff3748a1f99ada51ae6f" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37d6d2521459cd83de24cf2ffb446e8e4e01e0f6b2db561cdf8c19b9a5d39156" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8518772280195697531a3395e9efa836a71ef8b3af2ceef8d1e1228c0b99a2f" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A356ffc543673e00d5d63485781028633f6ccdfd02e86f73372bc263bdf685c73" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82259c101f4309804483dc2b4400964e5ee4b5cebbd7e957e8f679c861166c97" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbaacd7f587e0278449e295c922fb6b0372ab44113823077530a724a8117b854" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A347879a218e543321617bfae82def8dacf6db5952edee49a999ce1ffbbed4359" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1760402355006c2678479d36d7df62c51a0b381c1c0870c05144b839a44f264" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b894c3153e6d620ede121a15e1ecd8c662b07a85d190302fb0607272c34e465" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79920e61f790afba869f615745a6b9268f6af52763220a074cf5a6ceb4f98805" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada3f79f879466cc3bef828dd81f66ce5ecf73c15c949deccd4e870e2a1c4d68e" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A752b4cee8825759e905df6cad564f54966253d1a90bf862f6a7ca55b77970891" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A128d55e6bf6ba794e477a3ffc2ba45121fbc268eec4ef0fd5caaa90ea7b90b5a" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd0428ff2d656abe1f55227ac4b364dec7fc2c6846badf5e57cc032611ebeb62" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44f3daea01bc2a3574c93ec3f953261cd6abcfdaea0759f460f33d4d39ad8c7b" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A406dcca25a3198671808a4fcf3b0e0e4421167c7441dd0f2244f709708dc41f0" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680869.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Abff4c101eb133722bb5d7073f26d55b0e4db885a5288f1f9a75990ee322c6694" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa7f192d32d884b42fa29afd66e13fc1b1fd4db15f7a3b6aa5b235beff75592b" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fd6567dfa3bf7ef9099da2ae660cce1a719ec7d6ecd79279318b13fb4d59931" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 15:05:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162682455.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A11b8fbb7f16b307454b6af2c7f8744d546f43d0d6afcb4d308cb079887160bff" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29a4b9f042cc91c4c162c5ab2cda7faca6a171319a15a042bfa270ddd47372cd" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162680861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a9d1834b6a86c24a430170e2767de02601795996490b1884c3a813d5b79a9a1" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(299000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(30) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(309) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "AIRCONDITIONING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(316) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1952" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(88) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "F" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(309) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-17 14:57:35" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["perceel"]=> string(4) "8247" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(590) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1190) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(70) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(60) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(181) ["breedte"]=> int(297) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(1000) ["woonkamerbreedte"]=> int(298) ["woonkameroppervlakte"]=> int(30) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(351) ["keukenbreedte"]=> int(239) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7434409) }

Rozenkransstraat 70

4711 CZ St. Willebrord

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Deze 2-onder-1 kap woning gelegen nabij het centrum van Sint Willebrord is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een royale berging achterin de tuin (te gebruiken voor diverse doeleinden) en is er genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Kortom, er zijn een tal van mogelijkheden bij dit huis!

Wil je graag een kijkje komen nemen? Neem contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging met je in.


Begane grond:
U betreedt deze woning via de entree aan de voorzijde van de woning waar u de trapopgang naar de 1e verdieping vindt en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
Op de begane grond vindt u de woonkamer met aan voor- en achterkant grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over rolluiken en een sfeerhaard, welke in de winter bijdraagt aan het creëren van een gezellige huiselijke sfeer. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
De keuken beschikt over genoeg opbergruimte door de boven- en onderkasten en lades. In de keuken bevindt zich daarnaast een koel-vriescombinatie, 4-pits gasstel, oven, spoelbak, kunststof werkblad en een vaatwasser. In de keuken vind u een trapkast welke zorgt voor meer dan genoeg bergruimte. In de trapkast bevindt zich de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Via de keuken betreedt u een tussenportaal met de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de C.V. ketel. Vanuit het tussenportaal komt u bij de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en de badkamer.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan en hand- en regendouche, een designradiator en een wastafel.


1e verdieping
Via de trapopgang betreedt u de overloop met airco, extra bergruimte en toegang tot 3 slaapkamers. De volledige verdieping beschikt over een laminaat vloer en dubbele beglazing.

Slaapkamers
Een van de slaapkamers bevind zich aan de voorkant van de woning. De 2 overige slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning leent zich perfect als kinderkamer of kantoorruimte. Deze beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast.

De grote slaapkamer aan de achterkant van de woning beschikt over een hand bedienbaar rolluik en een vaste kast en bied uitzicht over de achtertuin van de woning.

De 3e slaapkamer aan de achterkant van de woning is perfect in te delen als kastenkamer en heeft eveneens een hand bedienbare rolluik.


Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.


Tuin:
De woning beschikt over een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en is hierdoor dus zeer onderhoudsvriendelijk. Vanuit de achtertuin is de ruime berging te bereiken. De berging heeft een dubbele deur en beschikt over genoeg opbergruimte, elektra en een eigen stoppenkast. Tevens heeft u hier een overkapping met een garagedeur.

De tuin biedt diverse mogelijkheden, zo is de grote berging te gebruiken voor een hobby aan huis. Of u kiest er juist voor om meer groen aan te brengen en de berging te verkleinen.

Middels de poort aan de zijkant komt u bij de oprit uit. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over plavuizen vloerafwerking.
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, grotendeels hand bedienbaar. Het rolluik aan de achterkant van de woning op de begane grond is elektrisch.
- De woning is op de overloop op de 1e verdieping voorzien van airconditioning.
- De badkamer van deze woning bevindt zich op de begane grond.
- De keuken, wasruimte en badkamer beschikken over betegelde vloerafwerking.
- De begane grond vloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer afwerking.
- Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.
- Ook heeft u hier voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Sint Willebrord:
Sint Willebrord is een kerkdorp in de gemeente Rucphen gelegen in de provincie Noord-Brabant. De naburige gemeenten zijn Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal en Zundert.
Sint Willebrord is mede door zijn centrale ligging, de nabijheid van snelwegen en de steden Breda, Rotterdam en Antwerpen, een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Alle belangrijke zaken die het leven aangenaam en prettig maken, zoals scholen, winkels, sport en ontspanning zijn in dit dorp te vinden.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Verkoper geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 299.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1952
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte88 m²
 • Perceeloppervlakte309 m²
 • Inhoud316
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseF
 • Energie einddatum2033-08-17
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-Ketel (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin70 m² (11,90 m bij 5,90 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd hout
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en airconditioning

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieD
 • Perceelnummer8247
 • Oppervlakte309 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact