Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104686"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2024-01-25"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2024-02-15 09:21:20"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5953523)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "8295cdd6-bd83-4a52-be8a-2c7487c365ae"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8931) "Leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen op een rustige locatie gelegen aan villa wijk Gagelrijzen Oost in St. Willebrord.

Deze woning heeft een gezellige woonkamer, een leefkeuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een onderhoudsvriendelijke tuin met een overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heeft de woning een oprit en een garage en u heeft dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd droog neerzetten.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten deze graag aan u zien!


Begane grond – met gezellige woonkamer en aangebouwde leefkeuken
Via de entree komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Daarnaast maakt u het hier al snel gezellig wanneer u de houtkachel aansteekt. Verder is deze ruimte gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en u heeft hier toegang tot de leefkeuken en de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping.

De leefkeuken is lekker ruim en ook hier is een eetgedeelte gecreëerd. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de garage te bereiken, de achtertuin en middels openslaande deuren bereiken we de overkapping.


1e verdieping – met 3 slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer gelegen aan de voorzijde naast de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping – voorzolder met extra kamer
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2017), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende bergruimte. 

Via de open doorgang bereiken we de kamer. Deze kamer is geheel naar eigen smaak in te delen. Hier is bijvoorbeeld gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren of deze kamer kan gebruikt worden als hobbykamer. 


Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met gezellige overkapping
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Beide tuinen zijn volledig voorzien van sierbestrating. Daarnaast heeft de achtertuin nog een houten berging welke voorzien is van elektra en deze is gedeeltelijk bekleed met Trespa. Ook heeft u hier een gezellige overkapping met een glazen schuifwand waar u zowel op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven, maar als u de terrasverwarmer aansteekt ook in de winter hier heerlijk lang kan zitten. Via de poort komen we in de achtergelegen brandgang terecht.


Garage – met oprit
Bij deze woning heeft u een garage en deze is vanuit de keuken bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, water en via de elektrische sectionaalpoort komt u op de oprit. Bij deze woning heeft u dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd veilig en droog neerzetten in de garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas. 
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking. 
- De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de overloop, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking. 
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Heike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen, de Pannenhoef en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9380) "Leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen op een rustige locatie gelegen aan villa wijk Gagelrijzen Oost in St. Willebrord.

Deze woning heeft een gezellige woonkamer, een leefkeuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een onderhoudsvriendelijke tuin met een overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heeft de woning een oprit en een garage en u heeft dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd droog neerzetten.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten deze graag aan u zien!


Begane grond – met gezellige woonkamer en aangebouwde leefkeuken
Via de entree komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Daarnaast maakt u het hier al snel gezellig wanneer u de houtkachel aansteekt. Verder is deze ruimte gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en u heeft hier toegang tot de leefkeuken en de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping.

De leefkeuken is lekker ruim en ook hier is een eetgedeelte gecreëerd. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de garage te bereiken, de achtertuin en middels openslaande deuren bereiken we de overkapping.


1e verdieping – met 3 slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer gelegen aan de voorzijde naast de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping – voorzolder met extra kamer
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2017), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende bergruimte.

Via de open doorgang bereiken we de kamer. Deze kamer is geheel naar eigen smaak in te delen. Hier is bijvoorbeeld gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren of deze kamer kan gebruikt worden als hobbykamer.


Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met gezellige overkapping
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Beide tuinen zijn volledig voorzien van sierbestrating. Daarnaast heeft de achtertuin nog een houten berging welke voorzien is van elektra en deze is gedeeltelijk bekleed met Trespa. Ook heeft u hier een gezellige overkapping met een glazen schuifwand waar u zowel op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven, maar als u de terrasverwarmer aansteekt ook in de winter hier heerlijk lang kan zitten. Via de poort komen we in de achtergelegen brandgang terecht.


Garage – met oprit
Bij deze woning heeft u een garage en deze is vanuit de keuken bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, water en via de elektrische sectionaalpoort komt u op de oprit. Bij deze woning heeft u dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd veilig en droog neerzetten in de garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas.
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de overloop, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Heike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen, de Pannenhoef en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2024-02-23 16:44:17" ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "den Elshout" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "6" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4711 PW" ["plaats"]=> string(14) "ST. WILLEBRORD" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(375000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(29) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(218) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(36) "GESCHAKELDE_TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(440) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1988" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(106) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-20" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-14" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:48" ["oppervlakte"]=> int(218) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(7) "Rucphen" ["gemeentecode"]=> string(3) "845" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "4236" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(870) ["hoofdtuinlengte"]=> int(850) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(74) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(15) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(232) ["breedte"]=> int(207) } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(29) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(16) ["keukenlengte"]=> int(300) ["keukenbreedte"]=> int(534) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } } ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["media"]=> array(62) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858759.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac07e7ada0ebf7af6f37ac92b5363aee9dbf4763582740f86c14e5206cc4f75f3" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858791.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A553d030e1116d9f8e39dc0d00c7a71f3ea67c1c276d1ac46d825919c7fc3f2e6" ["volgnummer"]=> int(205) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:33" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=o1JUih329W2" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd9b15632ceb7f53257e55582fa497f98510dce7fa1c2e05d7581578d624a6bf" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacdb95458c057a745af0bc45d2fd7a94fca3244723ea7c3801ae0f684b181038" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0608fa7731f5c7fe2118b6338c2373354b926255d96df3f94948265cf0660190" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe142ce5250ddd89d3b9758c658873d2320e9d4b1d8cb068c2f8ab4126435d6b" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac97dd96ed14bdd9b5132a1177525cc962f3d0a231fd5017e47cd180242db2bff" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fa38a1a95313c39c5655de1b56d2c3ab4233b7a8582811f178ba7bd3c2f3910" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5f91e96999780a813941bb3cf08da87e8847adfbf19c3745286af2b239de444" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fb30735bfae27039e01db849482966178350bf851799c4e0c1637dd3797258b" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1f251c4e394129e7a1d00b3645951eb966465b05bdfc04e3451e369c03d0a64" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae419900eb591435e25af6fc81df10398da61d979e3f7c0ccac35a51cac077ae2" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5236b107789fccae1ff71a807ce9c3d13b9bc98ff3d1ab70ca0c4b1f4af1e47" ["volgnummer"]=> int(4011) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0a6cd4c84084c8b085088cea3477c19dd2cddaf30a50e23234e799208560dc9" ["volgnummer"]=> int(4012) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfd96222bdfacd6f78668892ae97c184144b3b31f4d721c3635850a562141bc8" ["volgnummer"]=> int(4013) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01ffc0f0602afbcac60d7c1d167d718bd65df46f9f250765098b40641a24fd2b" ["volgnummer"]=> int(4014) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb65eff6d3f86fc44d1d9772178a2eb8d4a88a0a707ac61f0a7fa53f2bd36593" ["volgnummer"]=> int(4015) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8d260afabf1b60812d8b8ffd51623317628fa20d56742044f89551d280564e4" ["volgnummer"]=> int(1) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d993aca01ceeb3367e10dd3955dddb8f07c15cdbd3a94f74f5af9e645b94a65" ["volgnummer"]=> int(3) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93bbac5af0a2819a28b4b17cfb1a1e4229c76197a362732f736043cd566a80b6" ["volgnummer"]=> int(2) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ce12856e5b57c504f90033d5969569edddfc62505dc5fcb921d44c0515090b7" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3980927fbf38418e2c26ae6f6ebb93ef14ac80785bd932fd46a12fb0592abeb0" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8524595a07483513fb85340a6c5e5e6f65c9e747bd4adcda67bf7704613fedaf" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90dd59c442dbe540c3f19fbb63e50db85d90bc180c3ba5be8033cacaf156ef2a" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2ea9c3152984ef7d4ddf260d486266ae0e7ebbd794508460b6ca97a9240fb9c" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:04:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc7a3dda0e796e0f638cbf29973189f7aca3e0bd47bf7841986466e0fdc7983c" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4701c03a444ea89d96d9332a771043baba1c70a3c8480243341a0b03e20c5cb" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ebf350a68c8a2395cf0521cb2273a87d187fb13a1a0608521d4093492253dee" ["volgnummer"]=> int(10) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ec420f8bfed1c82f924a4c5fb36e5f4ce60f7ac2e3be26b4e47bfea10c8ed97" ["volgnummer"]=> int(13) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4215308047d1d3d0adf0129beaa1862882ea3b91273baee6ddf9fd70de2f9e30" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a9c8a37ee2934d1c868344820f87824bd8133a1227fa74fae5ad3bad643b099" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A970054e0bc77daacef6b4c0c437dac62423fcf897c2bf1b48f9d79685f9a4dff" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A119d89d5270a48b5d84d1fa5a68940baa011ab523a9a089b371b7aa84c9a3d47" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace02978879778a8754065c56507cd6da1bcf726c9e2325136e64eda0540523da" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79e8fb659cc25d552b3475e545bbfcd6bc390d87814bfb7dd5b84f4f19240443" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b7610e5f7943a5e449273612958dc1e34acce7d42f515c21a7281d37c7f24f2" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5bb7d6c9ca45775cb7edbbe9f0d1a7b6fdff432c99286ff9c2bd6125a90eb9b" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3a7f7f3b2cb4721122fe04d16a885cb19c9601700d551b728562754ae3cf4dc" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A576ecbdb1925eb6dde9f63dcc01c651f4fcfb27e2b79a520416025965208601e" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade012f49f9a24f50ab2787e081f43b863433053915ff227beb44763529e8c0fc" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcdb39bd5099de44eea1a32fe4a3a6fbe9066234f536f88cafbf94c875aa04af" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbbfdccf6c7e77dd69b12f6810c884ae0e94799ad9ac0f5b7f5c383a2557813f" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5cc307c12de6ad600ddc2e8ff8dda3262ce5766db10bfe31714f0a3bb54f175" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abee1ba45b4dd1599d3ad0940d7b8c4fd544962dbf4efd2e78ce7b105cefb1e86" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4057e1a9d8d281f3b9f1e94b9acf30e76f14fa9e75dbdcec8f2abb9731ee5dd4" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfe2b12e7d92fe9553d95b99f50aaf303b417051e8f06ef3c4d999d87f15db50" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5e8fffa1d8b7e5ffd15543efafbe989ac685bde85386b901c38dc3f82e4547c" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b317b3683dc973fdf04240f2305948d9a95aa0d832ad6d9040604fac8752336" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd03906d2c07b96ebf562c86d25ea67164a23462ab9f65d06efb2424e6311729" ["volgnummer"]=> int(31) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaff5c132619b6ee38aedfa4475867d140e0a9d2faee3294d8fd5a5cd96bb032f" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b6f16cb0f7883825a178521828ddb5eec07a17506ab34b06aa143bb0cb0d164" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad377586e14b7d0f79fbb9cd3d84f20d535a3b64f291449a956180b423a5946c4" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ac563314350f948a22b5838406b9189d49bbd5895bdebc13f4aad673a736d48" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb8a3ee85f9c4ae2e6829b42520908f11dd2520e41428f54937bfc0936d0c8d9" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade61fe84d956b05e89d8effe1b05ab81032978387bd1c26e4909a1dfecffb364" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fa9801e3f0b52fef8fa469bf68c029314fae50b3c40db8a87986890ea5d87f6" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c330347ce74c4c0467d3709cf4f6abce69a92b5b5a429a5edafee667acd1b22" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac261b03c1f8c85802b15aaf08e52419c8a374160a24c659688ad339e3448ad99" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858801.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d0f6c33aebb132230fffe41514210b3647f619a9fed41fbee098a71b53ea512" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2714205e11f56ebd8b3beda4b68c0f03f97a35a5f69101fbbf56e4aeacbd09f" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 09:05:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168858793.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe41b8d0faa646fb5b7d36418f61105e305bde1015f46a295660ae71426bc489" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-01-26 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7612647) }

den Elshout 6

4711 PW St. Willebrord

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen op een rustige locatie gelegen aan villa wijk Gagelrijzen Oost in St. Willebrord.

Deze woning heeft een gezellige woonkamer, een leefkeuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een onderhoudsvriendelijke tuin met een overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heeft de woning een oprit en een garage en u heeft dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd droog neerzetten.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten deze graag aan u zien!


Begane grond – met gezellige woonkamer en aangebouwde leefkeuken
Via de entree komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Daarnaast maakt u het hier al snel gezellig wanneer u de houtkachel aansteekt. Verder is deze ruimte gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en u heeft hier toegang tot de leefkeuken en de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping.

De leefkeuken is lekker ruim en ook hier is een eetgedeelte gecreëerd. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de garage te bereiken, de achtertuin en middels openslaande deuren bereiken we de overkapping.


1e verdieping – met 3 slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer gelegen aan de voorzijde naast de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping – voorzolder met extra kamer
Middels de vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2017), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende bergruimte.

Via de open doorgang bereiken we de kamer. Deze kamer is geheel naar eigen smaak in te delen. Hier is bijvoorbeeld gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren of deze kamer kan gebruikt worden als hobbykamer.


Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met gezellige overkapping
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Beide tuinen zijn volledig voorzien van sierbestrating. Daarnaast heeft de achtertuin nog een houten berging welke voorzien is van elektra en deze is gedeeltelijk bekleed met Trespa. Ook heeft u hier een gezellige overkapping met een glazen schuifwand waar u zowel op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven, maar als u de terrasverwarmer aansteekt ook in de winter hier heerlijk lang kan zitten. Via de poort komen we in de achtergelegen brandgang terecht.


Garage – met oprit
Bij deze woning heeft u een garage en deze is vanuit de keuken bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, water en via de elektrische sectionaalpoort komt u op de oprit. Bij deze woning heeft u dus altijd plaats om uw auto te parkeren en u kunt deze ook altijd veilig en droog neerzetten in de garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas.
- De woning is volledig voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de overloop, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar St. Willebrord zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in St. Willebrord:
Met voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen, een kinderopvang, restaurants (waaronder sterrenzaak O&O) is kerkdorp Sint Willebrord – ’t Heike – meer dan levendig. Het dorp heeft ook een bloeiend verenigingsleven. Als ‘de kraamkamer van de Nederlandse wielersport’ is er uiteraard een wielersportvereniging. Daarnaast heeft het dorp een multifunctioneel bewegingscentrum en zijn er meerdere sportaccommodaties, zoals een tennis- en een voetbalclub. Sint Willebrord is een plaats met veel geschiedenis. Zo woonde ooit Cornelis Schuitemaker in het dorp: één van de favoriete modellen van schilder Vincent van Gogh. Populair zijn de Sint-Willebrorduskerk en het bijbehorende processiepark met de Lourdesgrot. Hoewel de omgeving van Sint Willebrord aardig dicht bebouwd is, is er in de directe omgeving ook zeker natuur. De Molenheide, de Rucphense bossen, de Pannenhoef en het Pagnevaartbos zijn prachtige nabijgelegen gebieden om te wandelen, te fietsen of neer te strijken voor een hapje of een drankje. De dorpen Rucphen, Hoeven en Etten-Leur zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook voor Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. Met het openbaar vervoer – er zijn goede busverbindingen – of met de auto, want de aansluiting op bijvoorbeeld snelweg A58 is goed. Binnen enkele minuten rijdt u bovendien op de A16 richting Rotterdam/Antwerpen. Steden die binnen dertig autominuten te bereiken zijn.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningGeschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1988
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte106 m²
 • Perceeloppervlakte218 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud440
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-09-20
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin74 m² (8,50 m bij 8,70 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteRucphen
 • SectieF
 • Perceelnummer4236
 • Oppervlakte218 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact