Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Beheer via Agnes Tomesen Makelaardij en Vast & Co

Agnes Tomesen Makelaardij en Vast & Co bundelen hun krachten om woningeigenaren volledig te ontzorgen in het verhuur- en beheerproces. Wij nemen alle taken en verantwoordelijkheden op ons, zodat u de voordelen van het verhuren moeiteloos kunt ervaren.

Volledige Ontzorging met Vast & Co

Het beheren van een verhuurd object vraagt tijd en aandacht. Dankzij onze strategische samenwerking met Vast & Co hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Alle aspecten van beheer, van onderhoud en reparaties tot administratie en huurincasso, worden efficiënt afgehandeld.

Als eigenaar ervaart u het gemak van verhuren zonder de operationele taken die daarbij horen. Wij zorgen voor uw eigendom en huurders, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren.

Vakkundig, Vertrouwd, Verhuurd

Onze belofte is een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij elke eigenaar en woning individuele aandacht krijgt. Agnes Tomesen Makelaardij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in verhuur, en samen met Vast & Co bieden we ook excellente beheerdiensten.

Ontdek het gemak van volledige ontzorging in het verhuur- en beheerproces. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Kom in contact