Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop is de meest discrete manier van verkopen. In plaats van het grote publiek spreken we bij deze strategie heel gericht een doelgroep aan die écht geïnteresseerd is. Dat houdt onder andere in dat een huis niet zomaar te bekijken is. Ook het plaatsen van een verkoopbord laten we achterwege. We vertellen je graag meer over deze verkoopstrategie.

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen maakt graag wereldkundig dat zijn of haar huis te koop staat. Om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld omwille van privacy. Of misschien oriënteer jij je nog op de woningmarkt en heb je geen haast. Een andere mogelijkheid is dat je onder bepaalde voorwaarden wenst te verkopen. Of je wilt simpelweg de hoogste opbrengstwaarde genereren. Wat de reden ook is: stille verkoop is een verkoopstrategie waarbij we serieus geïnteresseerden direct aanspreken. Deze belangstellenden maken deel uit van ons brede netwerk en ons relatiebestand. Dit zijn mensen met wie wij in nauw contact staan, omdat zij bijvoorbeeld hun zoekvraag rechtstreeks met ons hebben gedeeld.

Hoe werkt de stille verkoopstrategie?

Stille verkoop is maatwerk en samen met jou als verkoper bepalen we de strategie die bij jouw woning past. Inclusief alle voor- en nadelen. Laten we foto’s zien en welke? Is er een verkooptekst nodig? Vermelden we de verkoopprijs? Welke gegevens mogen we met ons netwerk van serieuze gegadigden delen? Alle mogelijkheden passeren de revue. Hierbij besteden we evenveel aandacht aan de woning als bij reguliere verkoop. Na het samenstellen van een maatwerk strategie, stellen we een getekende verkoopopdracht op. Ook die is bij stille verkoop namelijk verplicht. Is stille verkoop op een gegeven moment niet meer nodig of gewenst, dan is actieve verkoop altijd mogelijk.

Het samenbrengen van vraag en aanbod

Als NVM-makelaar en dé specialist in de regio Etten-Leur delen kandidaat-kopers steeds vaker hun zoekvraag direct met ons. Wij zijn namelijk als eerste op de hoogte van woningen in (stille) verkoop. Vervolgens brengen we vraag en aanbod op een discrete manier samen. Wil je meer weten over de kracht van stille verkoop? Of ben je nieuwsgierig naar ons stille aanbod? Agnes en Tim vertellen je er graag meer over. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod woningen in reguliere verkoop. Bekijk hier het actuele aanbod of hier al onze diensten. We helpen je graag verder!

Wij zijn onderdeel van Qualis

Wij van Agnes Tomesen Makelaardij kennen onze regio én hebben een brede horizon. Zo zijn we onderdeel van Qualis. Dit is een landelijk netwerk van zo’n 50 NVM-makelaarskantoren dat zich toelegt op de aan- en verkoop van huizen en appartementen in het hogere segment. Van stadsvilla’s en penthouses in Amsterdam tot landhuizen en woonboerderijen in prachtige buitengebieden. Dus overweeg je stille verkoop van een woning in het hogere segment via Qualis? Dan zijn wij jouw contactpunt en discrete bemiddelaar.

Verkoop

Het verkopen van jouw object via de stille verkoop

  • Groot landelijk netwerk
  • Gerichte campagne voering
  • Aangesloten bij Qualis
  • Professionele begeleiding
Neem contact op voor de verkoop

Aankoop

Het aankopen van objecten in de stille verkoop

  • Aangesloten bij Qualis
  • Inzicht in de markt
  • Specialist in de regio
Neem contact op voor de aankoop

Ontdek wat we voor je kunnen doen

Meer weten over de mogelijkheden voor een stille aan- en verkoop van woningen? Neem dan even contact met ons op! Agnes en Tim vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod woningen in de reguliere verkoop staan, neem een kijkje in het actuele aanbod. Voor meer informatie of vragen kun je altijd even contact opnemen. We helpen je graag verder!

Kom in contact