Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Wat is vastgoedstyling?

Met vastgoed-/verkoopstyling zorgen we ervoor dat de uitstraling van een woning klopt. We benadrukken positieve kenmerken van de woning en laten ruimtes bijvoorbeeld optisch groter lijken. Ook besteden we aandacht aan lichtinval en kijken we of de meubels op de juiste plek staan. Minimale aanpassingen zijn vaak genoeg voor een maximaal resultaat: het levert meer en betere bezichtigingen op en vaak een betere verkoopprijs.

Waarom kiezen voor verkoopstyling?

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Ook bij de verkoop van een woning. Je woning aantrekkelijk maken voor de verkoop kan echter lastig zijn. Want waar let je op? Wat maakt een huis aantrekkelijk voor woningzoekers? Onze specialiste weet precies hoe je dit aanpakt.

Van een thuis een huis maken

Het is belangrijk dat potentiële kopers zichzelf in jouw huis zien wonen. Onze gecertificeerde vastgoed-/verkoopstyliste Iris doet dat door sfeer en gezelligheid te creëren. Daarbij laat ze jouw persoonlijkheid – datgeen wat jouw woning eigen maakt en karakter geeft – achterwege. Ze “tovert” jouw thuis letterlijk om tot een huis. “Ik ontzorg opdrachtgevers graag door bijvoorbeeld te adviseren welke voorwerpen zij het beste kunnen opruimen. Dat opruimen lijkt een hele klus, maar moet uiteindelijk toch gebeuren voordat je gaat verhuizen”, vertelt Iris.

Stylingadvies op maat

Wat zijn je wensen, wat wil je zelf doen en wat is je budget? Afhankelijk van je wensen, geeft Iris advies op maat. U kunt hierbij denken aan meubelwijzigingen, verf- of kleuradvies en/of het toevoegen van mooie planten als subtiele sfeermakers. Samen bekijken jullie iedere ruimte en stellen jullie een plan op. Hierin staan alle tips die kunnen bijdragen aan het verkoopklaar maken van het huis. Zodra de presentatie van een woning helemaal klopt, regelen we de foto- en videografie. “En geen zorgen”, lacht Iris. “Een woning moet niet onbewoond lijken, het mag best een beetje gezellig zijn.

Ontdek wat we voor je kunnen doen

Wil jij ook advies van onze gecertificeerde vastgoedstyliste? Neem dan gerust contact op met ons kantoor 076- 526 99 73 voor meer informatie of maak direct een afspraak met Iris.

Kom in contact