Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
Verkoop-verkoopstrategieën-op-maat

Woning
Verkopen

Verkoopstrategieën op maat

Woning verkopen?

Verkoop je woning zorgeloos en in een tempo dat aansluit bij jouw plannen. Altijd voor de beste prijs. Agnes Tomesen Makelaardij gaat vakkundig en persoonlijk te werk. Dit doen we door de beste verkoopstrategie toe te passen in iedere situatie. Verkoop op maat, passend bij jouw wensen.

De beste prijs

Wat is jouw woning waard? En voor welke prijs zet je het te koop? Onze makelaars zijn opgeleid om dat perfect in te schatten. We volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten wat er speelt. In de markt, in de bouw en op het gebied van wetgeving. Met onze kennis en ervaring kiezen we precies die strategie waarmee we het beste resultaat realiseren. Dat we daar goed in zijn hebben we in de afgelopen jaren bewezen.

De-beste-prijs-verkoop-agnes-tomesen

Overtuigende promotie

Er is maar één kans voor de goede eerste indruk. Dat geldt ook zeker bij de verkoop van woningen. Een aantrekkelijke en verkoopklare presentatie is dus enorm belangrijk. Met beelden die overtuigen. Op papier én digitaal. Foto’s en video’s. Plattegronden en 3D-fotografie. Wij werken daarom samen met gespecialiseerde foto- en videografen en maken complete presentaties die potentiële klanten laten beleven hoe fijn jouw woning is.

Persoonlijke bezichtiging

Een warm ontvangst en persoonlijke aandacht. Ook potentiële kopers ervaren bij de bezichtiging van een woning hoe wij ons onderscheiden van andere makelaars. We luisteren goed en leiden hen rond in de bestaande situatie. We geven inzicht in alle voordelen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld door uit te leggen wat je met ruimtes en een indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven. Of door te vertellen over de fijne voorzieningen en scholen in de buurt. Tot slot geven we kijkers de tijd om een weloverwogen besluit te maken.

Persoonlijke-bezichtiging-verkoop-agnes-tomesen

Betrouwbare afwikkeling

Bij het aan- en verkopen van een woning horen natuurlijk ook bouwkundige en juridische zaken. Onze makelaars zijn allemaal gecertificeerd, betrouwbaar én ervaren. We nemen alle juridische en administratieve zorgen uit handen.

Kennis van de markt

Wie zijn eigenlijk je potentiële kopers? Waar zijn ze naar op zoek? Met die kennis heb je meteen een streepje voor. Agnes Tomesen Makelaardij is een vertrouwde naam in de regio. Van oudsher werkten we in Etten-Leur, maar al snel werd het werkgebied groter. Inmiddels voelen we ons thuis in de hele regio, van Breda tot Roosendaal. Agnes Tomesen Makelaardij zit er precies middenin. We kennen de dorpen en steden met hun eigen karakteristieken en we weten precies wat je waar kunt vinden. Goed voor ons, goed voor jou.

Meer weten over wat wij kunnen doen om jouw woning te verkopen?

Bel ons gerust voor een gesprek of een waardebepaling. Je bent van harte welkom!

Kom in contact