agnes-tomesen-huis-kopen-in-etten-leur

Huis kopen in Etten-Leur

Etten-leur: een dorp met stadse allures

Hier vind je nog de charme en rust van een warm en betrokken dorp. De groene wijken, de hartelijke mensen, de onderlinge betrokkenheid: het is er allemaal. Tegelijkertijd geniet je van allerlei voorzieningen van stads niveau: een theater, bibliotheek, bioscoop, winkelhart, mooie horecagelegenheden, compleet vernieuwde schoolgebouwen én vele clubs. Op zoek naar wat rust? Vijf minuutjes rijden en je geniet van de prachtige natuur van het Liesbos, Mastbos of de Pannenhoef. Een huis kopen in Etten-Leur? Wij helpen je graag bij de zoektocht.

Wonen in Etten-Leur

Kom je wonen in Etten-Leur, dan ben je bovendien verzekerd van uitstekend openbaar vervoer. Even naar Breda of Roosendaal? Met de trein of bus ben je er zo. Pak je liever de auto? Etten-Leur heeft een ideale aansluiting op de A58 en de A16. Zo voelen ook het strand en Rotterdam heel dichtbij.

agnes-tomesen-wonen-in-etten-leur

Huizen te koop in Etten-Leur

Wil je wonen in Etten-Leur? Hier vind je een uitgebreid aanbod heel diverse woningen. Mooie appartementen in het centrum, fijne familiewoningen in kindvriendelijke, groene wijken, prachtige nul-op-de-meterwoningen in De Streek, pas afgeronde nieuwbouwprojecten in de Schoenmakershoek, ruime vrijstaande villa’s die je helemaal naar je eigen zin kunt maken en nog veel meer. Bovendien staat er de komende jaren nog veel nieuwbouw op de planning. Nieuwbouwwoningen aan de Haansberg in Etten-Leur bijvoorbeeld. Liever buitenaf wonen? In Etten-Leur staan ook woningen in het buitengebied met veel mogelijkheden.

Woning kopen of
verkopen in Etten-Leur

Wil jij een huis kopen in Etten-Leur? Of ben je juist van plan om je woning in Etten-Leur te verkopen? Misschien wil je wel doorstromen naar een andere stek. In Agnes Tomesen Makelaardij vind je een makelaar die als geen ander op de hoogte is van de woningmarkt in Etten-Leur. Hier zijn we geworteld, hier liggen onze contacten. We weten welke woningen er te koop zijn én komen. We kunnen de prijzen en weten wat een woning waard is. Als regiomakelaar hebben we bovendien een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in Etten-Leur. Mensen weten ons te vinden en andersom ook. Bekijk ons aanbod woningen in Etten-Leur: we nodigen je graag uit voor een bezichtiging in Etten-Leur. Weten wat jouw woning waard is? We komen snel langs voor een waardebepaling!

Aankoopmakelaar
in Etten-Leur

Welk huis heb je nu en waar wil je naartoe? Wat zijn jouw eisen, wat is jouw droomhuis? Zoek je extra hulp bij de aankoop van een woning in Etten-Leur? De gespecialiseerde aankoopmakelaars van Agnes Tomesen Makelaardij helpen je bij het hele traject van aankoop van een huis in Etten-Leur. En zorgen dat je een woning vindt waar je in thuis kunt zijn. Ook in deze spannende woningmarkt!

agnes-tomesen-aankoopmakelaar-etten-leur
Whatsapp ons