Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Over Agnes

Agnes is ondernemer, moeder en ook oma. Daarnaast werkt ze nog steeds iedere dag vol passie als makelaar en blijft ze dit de komende jaren doen. Al sinds haar 23e is ze ondernemer, iets wat ze van huis uit mee heeft gekregen. Ze begon haar carrière in de assurantiebranche. Rond de eeuwwisseling vestigde Agnes zich in Etten-Leur en voelt zich hier helemaal thuis. In 2006 besloot ze dan ook haar eigen makelaarskantoor te starten aan de Bredaseweg 53. Nu deelt ze het eigenaarschap met haar zoon Tim. Samen bouwen ze verder aan het bedrijf. Gelijkwaardig aan elkaar, met beide eigen inbreng.

Agnes is een teamspeler, dat geeft haar energie. Als makelaar zet zij de belangen van haar klanten voorop. Als een kleine pitbull kan zij zich vastbijten in een dossier en zorgen voor een succesvolle aan / verkoop. Dankzij haar inmiddels jarenlange ervaring kent zij de woningmarkt in de regio als geen ander. Na al die jaren vindt zij het verkopen van een starterswoning net zo leuk als het verkopen van een luxe villa. Het gevoel dat een koper of verkoper overhoudt aan het proces is voor haar het allerbelangrijkste.

Blijf trouw aan jezelf, het eerste gevoel zegt vaak genoeg.
- Agnes Tomesen

Wanneer Agnes niet aan het makelen is dan is zij vaak te vinden op de Golfbaan. Om alle woningen in Etten-Leur in de gaten te blijven houden loopt Agnes vaak hard in het dorp. Daarnaast houdt zij van gezelligheid, wijn en lekker eten.

Do’s en don’ts voor huiszoekers:

Do's:

Volg je hart, dat is heel belangrijk. En laat je vooral niet gek maken.

Don'ts:

Wanneer je twijfelt, moet je het nooit doen.

Kom in contact