Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
Iris Prins

Iris Prins

Commerciële binnendienst / Vastgoedstyliste

Over Iris

Iris is geboren en getogen in Etten-Leur, voor haar is het dus echt bekend terrein. Alle straten en wijken weet ze te vinden. Iris heeft een brok aan ervaring in de makelaardij en werkt sinds 2019 bij ons op kantoor als Commercieel Medewerker. De diversiteit is wat ze het leukst vindt aan het werk en het proces wat je van begin tot eind volgt. De sfeer op kantoor ervaart Iris als heel goed. Het is echt een team. Ze hebben dingen voor elkaar over en zorgen voor elkaar. Agnes en Tim staan er precies zo in, iedereen is allemaal gelijk aan elkaar.

Probeer door het interieur heen te kijken, mensen zien al snel beren op de weg. Kijk in mogelijkheden, je kunt er zelf vaak iets heel leuks van maken!
- Iris Prins

In haar vrije tijd houdt Iris ervan om lekker te sporten. Zo is ze vaak te vinden op de tennisbaan en in de sportschool. Ze gaat graag wandelen waarbij ze altijd mooie woningen gaat spotten. Daarnaast kijkt ze graag een filmpje, gaat ze lekker uit eten, spreekt af met vriendinnen of doet ze leuke dingen met haar dochters.

Do’s en don’ts voor huiszoekers:

Do's:

Maak vooraf een wensenlijstje zodat je weet wat je echt belangrijk vindt.

Don'ts:

Ga niet onvoorbereid op zoek naar een woning, laat je informeren.

Kom in contact