Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Over Isabelle

Isabelle werkt sinds 2017 bij Agnes Tomesen Makelaardij en is werkzaam als makelaar. Ze komt uit Etten-Leur en kent de regio dus op haar duimpje. Tijdens de opleiding bedrijfskunde kwam ze in de keuken kijken bij Agnes Tomesen Makelaardij. Het begon als bijbaantje, maar dit zette zich al snel om naar nieuwsgierigheid voor het vak. Na haar studie is ze meteen begonnen met de opleiding tot makelaar en inmiddels werkt zij vol enthousiasme als makelaar. Wat vindt ze er dan zo leuk aan? Dat ze veel mensen leert kennen en de verschillende wensen van mensen inzichtelijk kan maken. Het centraal stellen van deze wensen is het allerbelangrijkste voor Isabelle. Ieder persoon en elke woning is anders, het verveelt hierdoor nooit.

Ieder persoon en elke woning is anders, het verveelt hierdoor nooit.
- Isabelle Lips

In haar vrije tijd maakt Isabelle graag leuke reisjes van dichtbij tot ver weg. Daarnaast houdt ze van gezelligheid om zich heen en gaat ze graag leuke dingen doen. Bijvoorbeeld naar het terras of naar een lekker restaurant.

Do’s en don’ts voor huiszoekers:

Do's:

Kijk door het interieur van een woning heen en focus je op de locatie en de ruimte.

Don'ts:

Geef tijdens de zoektocht naar een woning niet zomaar toe op locatie. Een woning is naar eigen wens aan te passen, maar de plek is nooit te veranderen.