Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Margot woont in Etten-Leur en werkt sinds 2009 bij Agnes Tomesen Makelaardij. Hierdoor is zij de langst werkende medewerker en kent zij het kantoor van binnen en van buiten. De groei van het kantoor heeft zij van dichtbij meegemaakt. Zij werkt als Commercieel Medewerker.

Het contact met de mensen vind ik bijzonder. Voordat een woning te koop wordt gezet heb je al een aantal keer contact. Het is heel persoonlijk en vaak een belangrijke stap voor de kopers of verkopers. Daar mag je onderdeel van uitmaken.
- Margot Patist

Als je Margot goed kent, weet je dat ze een sociaal persoon is. Voor vrienden staat ze altijd klaar. Ook probeert ze alles uit het leven te halen. Het leukste aan haar werk? Dat het iets tastbaars is, door de straten rijdend komen de huizen voorbij die te koop staan of zijn verkocht. De afwisseling in het werk en het contact met de klanten en collega’s zijn grote pluspunten.

Ontspanning vindt Margot bij haar paard. De verzorging vergt veel tijd, maar ze krijgt er energie voor terug. Ze komt regelmatig op de Waddeneilanden, rust en ruimte, heerlijk! Wandelen, lezen en samenzijn in huiselijke sfeer of daarbuiten maken haar blij.

Do’s en don’ts voor huiszoekers:

Do's:

Laat je niet gek maken door het overbieden, blijf trouw aan je eigen budget.

Don'ts:

Laat de moed niet in je schoenen zakken, het zoeken van een huis moet vooral leuk zijn.

Kom in contact