Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Over Marthe

Marthe is opgegroeid in de Achterhoek en sinds 2015 woonachtig in Breda. Na het starten van de opleiding tot makelaar is ze in 2020 begonnen bij Agnes Tomesen Makelaardij. Ze is gestart op de binnendienst als Commercieel Medewerker en werkt nu als vastgoedadviseur, met als hogere doel om uiteindelijk als makelaar aan de slag te gaan. Hierdoor studeert ze dus nog in de avonduren naast haar werk. Het werk is heel afwisselend, zowel op kantoor als buiten de deur. Het contact met verschillende mensen, mee naar de huizen en deze van binnen en buiten bekijken. Iedere dag is anders en dat maakt het ontzettend leuk.

Alles kan overlegd worden en overal is ruimte voor. We doen veel leuke dingen samen. De werksfeer is goed en het is fijn dat je op elkaar kunt bouwen
- Marthe Staring

Naast werken is Marthe druk bezig met haar opleiding tot makelaar. Daarnaast heeft ze gelukkig nog tijd over om leuke dingen te doen met haar vriendinnen en is ze gek op spelletjes. Ze houdt er ook van om lekker op reis te gaan naar de zon of lekker naar de sneeuw.

Do’s en don’ts voor huiszoekers:

Do's:

Schakel een aankoopmakelaar in! Dat biedt enorme hulp.

Don'ts:

Wees niet te impulsief. Verdiep je goed in wat je wilt en wat er financieel mogelijk is.

Contact ons