Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route

Over ons

Een goede klik: daar begint het mee. Want een woning is veel meer dan stenen en glas. Het is de plek waar jij je thuis voelt, waar je geborgenheid vindt. Om dat gevoel goed te begrijpen luisteren we goed naar wat jij wil. Die persoonlijke aanpak is verweven in onze cultuur, je merkt het bij al onze medewerkers.

Onze diensten

Virtuele rondleiding

Virtueel rondkijken in die leuke woning. In je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Zo krijg je als kijker een volledig beeld van de woning waarin je geïnteresseerd bent. Ook even bij ons binnenkijken? Maak dan hier de virtuele rondleiding door ons kantoor. Wij zetten onze deuren graag voor je open!

Beoordelingen

Wij hebben Agnes Tomesen Makelaardij leren kennen als een zeer deskundige, efficiënte en vooral vriendelijke organisatie, die haar klanten centraal stelt. Zeker in deze hectische markt is het van belang dat je af kan gaan op professionaliteit en dat kan je bij deze makelaardij. Daarnaast wil ik een pluim uitdelen aan het hele team. Een organisatie staat of valt met de medewerkers en dat zit wel goed bij Agnes Tomesen Makelaardij.

9,3 op basis van 121 Funda beoordelingen

Kom in contact